• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kimsecikler kalmamış buralarda yangınım.
Nasılsın keyfin yerinde mi?
Calciferr Lexacommander regen yokken kimse olmuyor cıcegım, keyfim iyi sukur senınle konusup kotu olmak mumkun mu ❤️🥰 olayda gelişmeler falan oldu.
Sen nasilsin 🥰❤️

Grubun son mesajını atmamın üzerinden ne kadar zaman geçmiş.
Başka bir grup mu kurdunuz benden habersiz yoksa :KK53:

benneyanginlargordum benneyanginlargordum Katibin Ruhu Katibin Ruhu M MrsDelfino Regen_ Regen_ calci ve lexa cikmadi😲
Banlıdır onlar hâlâ C Calcifer Lexacommander Lexacommander . Ben bdv'de takılıyorum girdiğimde. Sınava az kaldı deneme falan çözüyorum. Telefonum gitti bu arada. Şarjdan çıkardığım anda kapanıyordu. Ben de fazla şarjda tuttum, batarya şişmiş. Kapattım, açmıyorum. Arkadaşımın abisi batarya alırsan değiştireyim dedi. Sanırım ona değiştirticem, bu sürede de yenisini almak için para biriktirmeye çalışmayı düşünüyorum artık. Nisan ayının başında değiştirmiştim bataryayı. Bu kadar idare etti. Bir 4-6 ay daha idare ederse iPhone SE parası biriktiririm 😍

Eklentiler

• Studio_20200831_112742.webp
    Studio_20200831_112742.webp
    15 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar yakalandık :dondurma: yok ya canm ben hep yaziyorum muhabbeti devam ettrmiyorlar :KK12:
Takibimdesin Regen :KK8:
Gruptan bildirim gelmeyince şaşırdım.Hepinizin aynı anda işi çıkmış olamaz.
Bu kabul edilemez bisey:rolleyes:

Takibimdesin Regen :KK8:
Gruptan bildirim gelmeyince şaşırdım.Hepinizin aynı anda işi çıkmış olamaz.
Bu kabul edilemez bisey:rolleyes:
Ahahhahah takip et yivrum :KK8: sen nerelerdesn diger herkes bdv de ben gebelik topiklerinde sen hamilesin sen degilsin diyorum artık :KK69:

Back
X