• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Banlıdır onlar hâlâ @Calciferr @Lexacommander . Ben bdv'de takılıyorum girdiğimde. Sınava az kaldı deneme falan çözüyorum. Telefonum gitti bu arada. Şarjdan çıkardığım anda kapanıyordu. Ben de fazla şarjda tuttum, batarya şişmiş. Kapattım, açmıyorum. Arkadaşımın abisi batarya alırsan değiştireyim dedi. Sanırım ona değiştirticem, bu sürede de yenisini almak için para biriktirmeye çalışmayı düşünüyorum artık. Nisan ayının başında değiştirmiştim bataryayı. Bu kadar idare etti. Bir 4-6 ay daha idare ederse iPhone SE parası biriktiririm 😍
Batarya çok fena olmuş.Allah korumuş Delfi çok tehlikeli bir iş batarya şişmesi.
Bir şahin parası biriktireceksin yani gerçi zamlardan sonra herşey aldı başını gitti piyasa takibi yapamıyorum😆

Batarya çok fena olmuş.Allah korumuş Delfi çok tehlikeli bir iş batarya şişmesi.
Bir şahin parası biriktireceksin yani gerçi zamlardan sonra herşey aldı başını gitti piyasa takibi yapamıyorum😆
5.100 tl şu an :KK53: Idare etmezse de operatörden taksitle iyi kötü bir şeyler almaya bakarım diye planlıyorum 😅 Katibin Ruhu Katibin Ruhu ile senin yorum yaptığın, benneyanginlargordum benneyanginlargordum 'ün 1-2 emoji bıraktığı bir konuyu okuyorum :D

5.100 tl şu an :KK53: Idare etmezse de operatörden taksitle iyi kötü bir şeyler almaya bakarım diye planlıyorum 😅 Katibin Ruhu Katibin Ruhu ile senin yorum yaptığın, benneyanginlargordum benneyanginlargordum 'ün 1-2 emoji bıraktığı bir konuyu okuyorum :KK70:
Sınavdan önce bdv okuma orda herkes herşeyi yanlış yazıyor.
Sınavda sıkıntı olur.Yazim yanlışlarından ikilemde kalırsın sonra herkes miydi herkez miydi diye :KK70:Yapma guzuuum yapma sınavdan sonra istediğin kadar döğüşmen guzum yazabilirsin bdvye ama şimdi olmaz Delfi😃

Ahahhahah takip et yivrum :KK8: sen nerelerdesn diger herkes bdv de ben gebelik topiklerinde sen hamilesin sen degilsin diyorum artık :KK69:
Ben sınava günler kala biraz izole ettim kendimi😆
Bdv de iki üç kaynana derdi okudum sonra bizim kızlar ne yaptı diye buraya bakayim dedim ki kimseler yazmamış.
Yıkıldım :KK70:

Ben sınava günler kala biraz izole ettim kendimi😆
Bdv de iki üç kaynana derdi okudum sonra bizim kızlar ne yaptı diye buraya bakayim dedim ki kimseler yazmamış.
Yıkıldım :KK70:
Iste lexa ile calciye zorluk olmasin diye konuyu ilerletmedik :dondurma: ben bdv sevmiyimm ondan gebelik topigindeyim millet hamile kalinca seviniyorum :dondurma::halay:

Iste lexa ile calciye zorluk olmasin diye konuyu ilerletmedik :dondurma: ben bdv sevmiyimm ondan gebelik topigindeyim millet hamile kalinca seviniyorum :dondurma::halay:
Sende çocuk var mıydı?
Ben henüz anneler kulübü moduna alamadım kendimi :KK70:
Varsa yoksa bdv:KK70:

Yok olsun diye cabalayanlar kulubundeyim ahahahhhaha :dondurma: bdv lere takilamiyorum ya yazilanlari okuyunca falan dayanamiyorum🤦🏻‍♀️
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin kuzum.
Bak evlatlar dedimde aklıma "kalabalık aile fikri kulağa hoş geliyor" yorumuma beğenmedim atan çılgın geldi :rolleyes:
Getirin o kediyi buraya!:eğlence:

Back
X