• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

bir nevi deşarj olup arınıyor işte.

Gerçek hayatta söz hakkı verilmeyen dolayısıyla dinleyeni olmayan kişiler forumlarda az buçuk kendini ifade şansı bulunca ciddiye almaları normal. Birini dinlemeyi bilmek sohbetin %85 i bence. Dinlemeyi bilmeyen diyalog kuramıyor.
çay bu arada genel bunlar genel bahsedilen herhangi özel bir konu ya da kişiyi kastetmiyorum son günlerde araziydim ben.
Bir de ‘bunların grubu var’ cılar ortaya çıkıp çete gibi beğenmedim atmaya başlıyorlar 😄
Vahşet team vampir kadınlar 🤪

bir nevi deşarj olup arınıyor işte.
Belki biz de deşarj oluyoz. Olabilir yani. 😬

Gerçek hayatta söz hakkı verilmeyen dolayısıyla dinleyeni olmayan kişiler forumlarda az buçuk kendini ifade şansı bulunca ciddiye almaları normal. Birini dinlemeyi bilmek sohbetin %85 i bence. Dinlemeyi bilmeyen diyalog kuramıyor.
çay bu arada genel bunlar genel bahsedilen herhangi özel bir konu ya da kişiyi kastetmiyorum son günlerde araziydim ben.
Bir de ‘bunların grubu var’ cılar ortaya çıkıp çete gibi beğenmedim atmaya başlıyorlar 😄
Bana beğenmedim atan yok, gruba almamışlar bile.😢 Ciddiye almıyorlar beni.

Burhan Altıntop gibi " Ben de üniversite mezunuyum Ben de nişantaşi çocuğuyum beni de alsanıza aranıza"

Aslında şöyle demek istemiştim örneğin arkadaşının fikri hoşuma gitmedi açıklama yapmak yerine beğenmedim yaptım, bakıyorum “benim yazdığımın besini beğenmedin???” Yazmış 😄 sonra da hep beraber grupça yazdıklarımı beğenmemeye başlıyorlar alakalı alakasız.
Ben gülüp geçiyorum komik çünkü😄

Aslında şöyle demek istemiştim örneğin arkadaşının fikri hoşuma gitmedi açıklama yapmak yerine beğenmedim yaptım, bakıyorum “benim yazdığımın besini beğenmedin???” Yazmış 😄 sonra da hep beraber grupça yazdıklarımı beğenmemeye başlıyorlar alakalı alakasız.
Ben gülüp geçiyorum komik çünkü😄
Etiketleyip çağırıyorlar falan. İlginç.

Yok be normalde alışık değilim bır şey demesem ban yerım de şu an şok gecırdım konu sahıbı banlanmış bız kalmışız. Herhalde bızı çıldırttığı açık beyan gördü 😂 ya da son dakıkalarımız 😂
Kızlar gıdıcıyım dığer benle olan arkadaşta gitmiş göz yaşım pıt 😕

Back
X