- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #16.121
Depresyonda oldugum kanısına vardım alev sayesındeYavrm niye bu moda gectik demin shakira kemeriyle gobek atıyoduk duygu inis cikislari yasiyorum suan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Depresyonda oldugum kanısına vardım alev sayesındeYavrm niye bu moda gectik demin shakira kemeriyle gobek atıyoduk duygu inis cikislari yasiyorum suan![]()
Ahahaha tamam karışmayayımKadın zengin ne yapacaktı gram mı taksaydıKarısma takılarıma lutfen
![]()
O kadar eminsin gideceğimdenAhahhaha senin ve calcinin bir sonraki baninı beklemeye omur yetmez![]()
Alevv naptın yangınaDepresyonda oldugum kanısına vardım alev sayesınde![]()
Parayı veren düdüğü çalarBenden daha cok taktın![]()
O kadar eminsin gideceğimden![]()
Düğünde gelinin takılarını gözleyen KV gibi olduKadın zengin ne yapacaktı gram mı taksaydıKarısma takılarıma lutfen
![]()
Hersey para mı yaa benim poncik kalbim var yetmez miParayı veren düdüğü çalar![]()
Para para para varlığı bir dert yokluğu yaraHersey para mı yaa benim poncik kalbim var yetmez mi![]()
Ahahhaha en sevdgim kime ne takıldı
Düğün CD ni kaç kere izledin. Ve ezbere biliyor musunAhahhaha en sevdgim kime ne takıldı![]()
Hahaha kaynvalidemn takilari nasil cantasina koydugunu izleyip durdum ezberledimDüğün CD ni kaç kere izledin. Ve ezbere biliyor musun![]()
Ciddi misin o mu aldıHahaha kaynvalidemn takilari nasil cantasina koydugunu izleyip durdum ezberledim![]()
EvetCiddi misin o mu aldı![]()