- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #16.261
Hahahahahah guzeldiOrtamlarda İngilizce bildiğimi göstermeye çalışırken![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahahah guzeldiOrtamlarda İngilizce bildiğimi göstermeye çalışırken![]()
Yok valla doğru dürüst girmiyorum foruma konulara pek yorum yapmıyorum nasıl yiyeyimHiç yemedin miciddi olamazsın
Evet anlatsana biNasil bisi merak ediyor musun![]()
Can you gıve your Phone Number? AgahahahahahaCall meI am waiting for you
![]()
O da mı ban sebebiymişCan you gıve your Phone Number? Agahahahahaha
Yabancı dilden ban yemesek bari![]()
Cok uzuldum, boyle geri donusu olmayan seyler benı de uzuyor. Resimler mesela. Ben yedeklemeden silinse asırı uzulurum. Senı anlıyorum, ne desem bos olacak.![]()
Evet kizlar, valla cok kotu bir seymis benim ilk kez basima geldiÇok geçmiş olsun Woman.. Günlük hayatımda çok dua eden, müdürden bişeyler talep eden biri değilimdir fakat 2 kere telefonum bozuldu içindeki herşey kayboldu, telefoncu da yapılır mı yapılamaz mı gergin bir bekleyiş içindeyken göz yaşları eşliğinde dakikalarca dua ettiğimi bilirim. Anlıcağın çok berbat bir durum çok geçmiş olsun. Bu devirde telefonun içindeki belgeler, görseller yedekli değilken kaybolunca insan elini, kolunı kaybetmiş gibi oluyor.![]()
Böyle puşt gibi, ibne gibi bişeyy
Ah kafam, bir sey olmaz diye salmistim son donemdeGecmis olsunbende bu ihtimalden dolayi surekli heryere yedekleme yaparım yada mail atarım epostamda bulunsun diye
Allah rahatlık versin regencım gorusuruz iyi gecelerKızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler diliyorum poncik kalbim lexanın haberiyle nasıl mutlu oldu o rahatlikla yatiyorum![]()
![]()
Bana biraz ban yememeyı anlatsanaÇok fena bu lexa![]()
Seni gidi ponçik sincapKızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler diliyorum poncik kalbim lexanın haberiyle nasıl mutlu oldu o rahatlikla yatiyorum![]()
![]()
Konu bizsek sebebe gerek yok. Herşey teferruat yeter ki banlanalım.O da mı ban sebebiymiş![]()
Ahahahahah iyi güldüm bu geceBana biraz ban yememeyı anlatsanapencerenin perdesini havalandıran ruzgar ın usul usul esmeyi anlatması gıbı...
İyi uykular birtanemKızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler diliyorum poncik kalbim lexanın haberiyle nasıl mutlu oldu o rahatlikla yatiyorum![]()
![]()
Mimlendiniz he vay anamKonu bizsek sebebe gerek yok. Herşey teferruat yeter ki banlanalım.
Böyle puşt gibi, ibne gibi bişeyy