- 19 Mayıs 2020
- 48.713
- 219.324
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #16.281
Ben de yimedim.Her halde içinizde banı deneyimlemeyen bir ben varım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yimedim.Her halde içinizde banı deneyimlemeyen bir ben varım![]()
Bu hatun evliler boşansın diye uğraşırken kendine manita mı yapmış gizli gizliDıyıp hala buyuk konusman?Neyse dugunune geliriz ya lexa cok rahat konusuyordun deriz
![]()
Gelinin kız kardeşi olarak yerine, görümce olmayı tercih etmeni takdir ediyorumOldu bu iss hemen görümce topuzu sac modellerine bakayım![]()
Bu sanırım manita yapınca bilerek banlanıp gitti. o ara yapmış sanırım
Biri Alev'i evlendirsinOlabilir çünkü onun çook yakuşuklu kocası varözendirmiştir
![]()
Bir kere banlanınıca daha duramıyorsun sürekli banlanasın geliyorEvet anlatsana bi![]()
Vay arkadaş ban yemeye ne kadar meraklısın. Sanki ban yesen bir hafta kacaksın. Hepi topu bir günBen de yimedim.![]()
Yedikçe uzuyormuş.Vay arkadaş ban yemeye ne kadar meraklısın. Sanki ban yesen bir hafta kacaksın. Hepi topu bir gün![]()
o zaman atraksiyonlu konularda geyik yap yersin. +18 gitYedikçe uzuyormuş.![]()
Hahahahhaha tabiki çok guzel görümce olur benden lexa yaGelinin kız kardeşi olarak yerine, görümce olmayı tercih etmeni takdir ediyorum![]()
AhahhahahaYedikçe uzuyormuş.![]()

Görümcelik yap lexa ya her bekar günü için cehennem ol yağ üstüneHahahahhaha tabiki çok guzel görümce olur benden lexa ya![]()
+18 var , +18 var ama.Ahahhahaha
bir bilmecem var çocuklar...
acaba nedir nedir?
bdv de +18 de yenir...
tamam simdi buldum...
Hemen onun adı gelir
BAN BAN BAN !
Artık hangisini secerlerse+18 var , +18 var ama.
Ya aslında bdv de çok güzel konu vardı, uyuyakalmışım. Fena geyik dönmüş, mune gelmiş herkesi süpürmüşAhahhahaha
bir bilmecem var çocuklar...
acaba nedir nedir?
bdv de +18 de yenir...
tamam simdi buldum...
Hemen onun adı gelir
BAN BAN BAN !
Yapcammm tabii buraya konu acacak raddeye getircemGörümcelik yap lexa ya her bekar günü için cehennem ol yağ üstüne![]()
![]()
Keşke kaynım olaydı.Görümcelik yap lexa ya her bekar günü için cehennem ol yağ üstüne![]()
![]()
Tüh yine kacırdın bak sen calciye telefonunu ver sana haber versin geyikli konu icinYa aslında bdv de çok güzel konu vardı, uyuyakalmışım. Fena geyik dönmüş, mune gelmiş herkesi süpürmüş![]()