- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.217
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #16.301
Eve düşen yıldırımYapcammm tabii buraya konu acacak raddeye getircem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve düşen yıldırımYapcammm tabii buraya konu acacak raddeye getircem![]()
Sanmıyorum kaçırsın her yorumda görüyorum acaba çok mu unutkanTüh yine kacırdın bak sen calciye telefonunu ver sana haber versin geyikli konu icin![]()
bdv den gitmezsin +18 git bak iyi konular varYa aslında bdv de çok güzel konu vardı, uyuyakalmışım. Fena geyik dönmüş, mune gelmiş herkesi süpürmüş![]()
Ya uyuyakalıyorum ya işim çıkıyor, ağız tadıyla geyik yapamıyorum şöyle.
telefonuun alarmını kur ya da M MrsDelfino arasın seniYa uyuyakalıyorum ya işim çıkıyor, ağız tadıyla geyik yapamıyorum şöyle.![]()
Telegram yükledik, bulamadı beni orda
Bi de sana ponçik diyom, benmişim meğer ponçik.
Yoooo sen poncik yorum yapmıyosun kiBi de sana ponçik diyom, benmişim meğer ponçik.![]()
Hiç anlamadım. Sen çok sevimlisin ama banlıyorlar. Ayıp yani.Yoooo sen poncik yorum yapmıyosun ki![]()
Hahahhaha beni niye aranıza almıyosunuz
Hahahha demek ki herkese sevimli degilimHiç anlamadım. Sen çok sevimlisin ama banlıyorlar. Ayıp yani.![]()
Gerçekler can acıtır diyelimHahahha demek ki herkese sevimli degilimonlara böyleyim
![]()
Hosbuldum, annemi yolcu ettim dukkana geldım takılıyorum napayımSelamlaar, dün yangın’ın döndüğünü başka yerlerde yorumlarına denk gelince gördüm.benneyanginlargordum hoşgeldin
Gece bir uğradım ama çok uykum vardı, o yüzden yazmadımNapıyonuz
Ben de iyiyim. Babamlar gelmişti, kpss’ye ulaşımın zor olduğu bir yere vermişlerdi beni. Sınavdan önceki gün gittik baktık yerine, iki kere kayboldukHosbuldum, annemi yolcu ettim dukkana geldım takılıyorum napayım
Sen napıyosun nasılsın
Aılenın yanına donuyorsun yanı, hadi hayırlısı olsunBen de iyiyim. Babamlar gelmişti, kpss’ye ulaşımın zor olduğu bir yere vermişlerdi beni. Sınavdan önceki gün gittik baktık yerine, iki kere kayboldukiyi ki gitmişiz dedik.
Bu evden de çıkacağız, babam eşyalarımın bir kısmını götürdü Antalya’ya. Şimdi ev dağınık, salondaki masa ve tv yokYarı boş yarı dolu saçma sapan takılıyorum evde. 2-3 gün sonra geri gelecek babamlar, onları bekliyorum.
Tadına varınca vazgeçemezsin diyorsun yaniBir kere banlanınıca daha duramıyorsun sürekli banlanasın geliyor![]()
![]()
Öyle valla. Bağımlılık gibi bir şey bu ban.Tadına varınca vazgeçemezsin diyorsun yani![]()