• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

O zaman banlanacak yorum yapmayı öğretmen lazım :KK14:
Katibin Ruhu Katibin Ruhu heaap bilgilerini versene bisi denicez :dondurma:
Katibin resmini çizmişler

sözlükten-kanka-düşürmek_1461447_m.webp

Selamlaar, dün yangın’ın döndüğünü başka yerlerde yorumlarına denk gelince gördüm. benneyanginlargordum benneyanginlargordum hoşgeldin :KK36:

Gece bir uğradım ama çok uykum vardı, o yüzden yazmadım 😂Napıyonuz
Hosbuldum, annemi yolcu ettim dukkana geldım takılıyorum napayım
Sen napıyosun nasılsın

Hosbuldum, annemi yolcu ettim dukkana geldım takılıyorum napayım
Sen napıyosun nasılsın
Ben de iyiyim. Babamlar gelmişti, kpss’ye ulaşımın zor olduğu bir yere vermişlerdi beni. Sınavdan önceki gün gittik baktık yerine, iki kere kaybolduk 😂 iyi ki gitmişiz dedik.

Bu evden de çıkacağız, babam eşyalarımın bir kısmını götürdü Antalya’ya. Şimdi ev dağınık, salondaki masa ve tv yok :D Yarı boş yarı dolu saçma sapan takılıyorum evde. 2-3 gün sonra geri gelecek babamlar, onları bekliyorum.

Ben de iyiyim. Babamlar gelmişti, kpss’ye ulaşımın zor olduğu bir yere vermişlerdi beni. Sınavdan önceki gün gittik baktık yerine, iki kere kaybolduk 😂 iyi ki gitmişiz dedik.

Bu evden de çıkacağız, babam eşyalarımın bir kısmını götürdü Antalya’ya. Şimdi ev dağınık, salondaki masa ve tv yok :KK70: Yarı boş yarı dolu saçma sapan takılıyorum evde. 2-3 gün sonra geri gelecek babamlar, onları bekliyorum.
Aılenın yanına donuyorsun yanı, hadi hayırlısı olsun

Back
X