- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #16.341
İşte ne istediğini bilen ana gibi anaHahahhaha ben böyle iyiyim almayayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte ne istediğini bilen ana gibi anaHahahhaha ben böyle iyiyim almayayım![]()
Ahahhaah calci ya beni çok güldürüyorsunİşte ne istediğini bilen ana gibi ana ♥♥
Valla kuzumKızlar erken toplaşın da çok geçlere kalmayalım sonra uykumu alamadan işe gidiyorumC Calcifer
Regen_
benneyanginlargordum
Lexacommander
Katibin Ruhu
![]()

Ben de işe gidiyom . Ama uykulu durmuyorum.Kızlar erken toplaşın da çok geçlere kalmayalım sonra uykumu alamadan işe gidiyorumC Calcifer
Regen_
benneyanginlargordum
Lexacommander
Katibin Ruhu
![]()
Lexa kesin çocukla konuşmaya dalıp bizi unutur
Kız ben zor uyanıyorum geç yatıncaBen de işe gidiyom . Ama uykulu durmuyorum.![]()
Bazen ben de uyuyakalıyorum, tüm aksiyonlu konuları kaçırıyorum yaKız ben zor uyanıyorum geç yatınca![]()
Ne yedi bee. Dünyaları yedi
Seni aktif görünce benim de yüzüm gülüyorAhahhaah calci ya beni çok güldürüyorsun![]()
Eyvallah bacım canımsınSeni aktif görünce benim de yüzüm gülüyor![]()
Aksiyonlu konuları uykuya tercih ediyorsun demekBazen ben de uyuyakalıyorum, tüm aksiyonlu konuları kaçırıyorum ya![]()
Ahhahha aynen ilk zamanlar bids lexayı dusunsene askım sen kapa hayr sen kapa derkenSohbet etmek ıcın neden lexayı bekliyorsunuz, sevgılısı ile konusuyorsa gece anca gelir dunku gıbı.
Tercih edemiyorum işte, küt gidiyorum.Aksiyonlu konuları uykuya tercih ediyorsun demek![]()
Tasavvur edemedim.Ahhahha aynen ilk zamanlar bids lexayı dusunsene askım sen kapa hayr sen kapa derken![]()
sen napıyon yangınım![]()
Keşke eski ahizeli telefonlar olsaydı. Parmağında dolandıra dolandıra konuşurduAhhahha aynen ilk zamanlar bids lexayı dusunsene askım sen kapa hayr sen kapa derken![]()
sen napıyon yangınım![]()
Aynen öyle hayal edin lexayı poncik sevgili halleriyleKeşke eski ahizeli telefonlar olsaydı. Parmağında dolandıra dolandıra konuşurdu![]()

Beğenmedimleri basa basa gelir şimdiAynen öyle hayal edin lexayı poncik sevgili halleriyle![]()

gruptan çıkar özelliği olsa atardım onu