- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #19.881
Çok sadesin balım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sadesin balım
Her zamanki sadeliğin şekerim bu kahve kombinin. Yemek kombinin ise buÇok sadesin balım![]()
Çocuklara bir şeyler yediriyordum aklımdan çıkmış birazdan hemen yapıyorum
Bu şey markete giderken ben
Valla o işlerin bu postası gun ıcınde sayılır suan bebe sallıyorumAaa ne yüzsüzlüğğ hoş geldin. çayın kahven nerde ki![]()
uyusun yine içeçeem atarım foto istek uzerine diye Şey mi dostum, yine yangınlar yıne benBen de kek yapcam sözüm vardı
Bu şey markete giderken ben![]()
Aydınlatıcın az olmuş canımHer zamanki sadeliğin şekerim bu kahve kombinin. Yemek kombinin ise bu
![]()
Puhahahahahaahahahah offf bu aralar ona çok gülüyorummm özellikle çghb2 de yaptılar izlediniz miŞey mi dostum, yine yangınlar yıne ben![]()
Çayımı bekliyorum kaynamadı yemek yapıldı yeni koyabildimelektra hu huuu
Sacına taksin diye calciye avize aldım taslı sksksksks dogum gunu hediyesiAydınlatıcın az olmuş canım![]()
Her zamanki gibi bebeğim. Hiç mütevazi olamayacağımÇok güzelsin calci![]()
Ayyyy ızlemedım, hemen ızlıyimPuhahahahahaahahahah offf bu aralar ona çok gülüyorummm özellikle çghb2 de yaptılar izlediniz mi![]()
ahahahah yalnız tam senlikmişŞey mi dostum, yine yangınlar yıne ben![]()
Kankim ya annem tüm ocağı rezerve etmiş yemeklere onun işi bitince koyabildim kaynamasını bekliyorumCay ıcıcem dedı gıdıs o gıdıs, cay almaya giden geri gelmiyor sjsjsjsks
Çok güzelsin calci![]()
Ya bjsey diyimi
100mt öteden görülecek şekilde yapmıştım az mı olmuş görünmüyor muAydınlatıcın az olmuş canım![]()

Bana yalnızca iş arkadaslarım, sey mı dostum yine yangınlar yıne ben der sksksksskahahahah yalnız tam senlikmiş![]()
Beğenmedin mi beniYa bjsey diyimiilk once eki gordum aha dedim su yorumları möthiş hatunu sonunda gorecem
actımkı ne görimmm ayyyhhhh bana bıseyler olii
![]()
Bekliyoz bekliyoz acele etmeKankim ya annem tüm ocağı rezerve etmiş yemeklere onun işi bitince koyabildim kaynamasını bekliyorum![]()