• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ayyyh bak gunaha giriyorum sımdı allahım affetsınde eski ısyerinden bir kız vardı en son göreli bi 4 yıl olmustur..yani Allah ıcın guzel degıl(töbe töbe) (bak geride korkuyorum lafçılıktan goruyomusun🙄) neyse gecen medyada karsıma cıktı bukadar yılda bukadar guzellesmesi mumkun değil be bacı 🤣
Ya ben allahın yarattıgı kimseye hıcbıseye cırkın demem de bu bahsettıgımıne kıl oluyorum ondan skskssksksk
Gercekten var oyle tipler. Bende bazen kaz ayaklarımı yok ediyorum ama o kadar.

Herseyle oynarsak fotodaki, on sene sonra o fotoya bakıp ne diycez? Oooo eskiden amma shopluymusum.. Ya ben gencken nasıldım acaba mı???

Ya ben allahın yarattıgı kimseye hıcbıseye cırkın demem de bu bahsettıgımıne kıl oluyorum ondan skskssksksk

Herseyle oynarsak fotodaki, on sene sonra o fotoya bakıp ne diycez? Oooo eskiden amma shopluymusum.. Ya ben gencken nasıldım acaba mı???
Allahın yarattığı hiçbir şeye çirkin demem amaa napiimmm çirkin yani ahahahhaha😀😀

Herseye oynarsak on sene sonra o fotoya bakıp ne diycek? Oooo eskiden amma shopluymusum.. Ya ben gencken nasıldım acaba mı???
Ya bakma bende korkuyorum şakasına zaten 🙄bende ona tüy oluyordum da ondan. Neyse gapat gunaha gırmeyek🤣

20210329_234348.webp

Ayy gec kalmışım valla 🤭🤭 selam askosum nasılsınız bakalim🥰

Back
X