- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #20.141
Çok cool o ya hepte zengin rolünde ama cuk oturuyor tipi acayip cool giyimine önünde eğilirimLee min ho manyaq jojuk... .
Ee fikrin ne![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok cool o ya hepte zengin rolünde ama cuk oturuyor tipi acayip cool giyimine önünde eğilirimLee min ho manyaq jojuk... .
Ee fikrin ne![]()
ElimdeSenin kahven nerde![]()
Hosbuldum yanginimAfiyet olsun hosgeldın hmcım![]()
Sen onu sahura kadar tamamlarsin gibi geliyo ama inandim hadi sana hshshshsRamazan geliyor ya hemsırem, Oructa azaltıcam mecbur![]()
Cok sukur ıyıyım, kahve muhabbetHoş buldumTeşekkür ederim
Nasılsınız![]()
İyi seni sormalıHoşbulduk canımNasılsınız
![]()
O seninse benimki nerdeElimde
Hosbuldum yanginim
Ay ben bugün hiç yurumedim sence bu saatte kalkarsan 10 bin olurmuHoş buldumTeşekkür ederim
Nasılsınız![]()
İyidir canım sağolCok sukur ıyıyım, kahve muhabbetsiz nasılsınız
![]()
İyidir canım sağolİyi seni sormalı![]()
Korelıler ıcınde en heybetlısı bu kukrim, dıgerlerı daha kucukDaha heybetli birşeyler bulabilirsin![]()
2 bardak kahve icemem sütsüz yaptım zaten sert olurO seninse benimki nerde![]()
Olur niye olmasınAy ben bugün hiç yurumedim sence bu saatte kalkarsan 10 bin olurmu![]()
Zeytinburnu'nda vardir aşkoKorelıler ıcınde en heybetlısı bu kukrim, dıgerlerı daha kucuk![]()
Ben test çözdüm kitab okudum filanOlur niye olmasınBenimde daha 7 bin
Ama hareket yaptım diyeyim
Bahçeye gittik yemlik topladım.Otur kalk otur kalk
![]()
Nevreste çiğdem bilirsindir sen. Ne zaman çıkıyor o? Öyle çok özledim ki.Olur niye olmasınBenimde daha 7 bin
![]()
Kızanların içindeyim hangi zeytinburnu???Zeytinburnu'nda vardir aşko![]()
Benim 12 bin civarı, ek yapar mıyım bilmiyorumOlur niye olmasınBenimde daha 7 bin
![]()
Harika gozukuyor afiyet olsun evvacım
Bana koreli hiç olmazmış yanlarında katana gibi olurumKorelıler ıcınde en heybetlısı bu kukrim, dıgerlerı daha kucuk![]()