- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #20.281
Evet harf pasta yapmak istiyormuşsun ve adın D ile başlıyormuşSohbet faslına gectık, tam zamanında geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet harf pasta yapmak istiyormuşsun ve adın D ile başlıyormuşSohbet faslına gectık, tam zamanında geldin
HarikaKedi dili bisküvi canım:)O çok kolay oluyor.Bence onunla yap
D harfi bulamadım ama dizip üstünü istediğin gibi süsleyeceksin.
Kedi dili bisküviyi süte batırıp ıslatırsın.
Sonra krema,meyve,çikolata ne istersen:)
Eki Görüntüle 2813342 Eki Görüntüle 2813343 Eki Görüntüle 2813344
Vallahi ünlü bildiğim yok da akteplerden. Benim 2 ex akrepti. Dostum adamlar işi biliyor anladın mıMesela bir ornek ver akrep erkegıne![]()
Calci herifini kapmış ama zaten![]()
Etiket ? Ahahah. Allah razı olsun kardeşlerim.Dunya tatlısı bebe de yapmis, calciye kara da ölüm yok sjsjsjjs
Dediy gözlerin kaşların hala aklımda yafEvet harf pasta yapmak istiyormuşsun ve adın D ile başlıyormuşne tesadüf benimde D ile başlıyor
![]()
Aynen öyle:)Kek veya kurabiye tarzı hamur riskli olabilir.Bu garantiÇok pratik bencede
O soğuk gecedeeeeeeBaşıma bir şey gelir mi( korkusundan konuşamadı )
C Capanin Gururu Teyom cuğum
Soğuk bir Şubat günüydü ve olanlar oldu![]()
Harfler ne guzel kolay, annem almak istiyor ama asırı pahalı bu harflı pastalar. Yanı pastaya o parayı verdırmek isime gelmiyor. Gelirsem ben yaparım dedım ama kekle yapabılecegımı sanmiyorum.Kedi dili bisküvi canım:)O çok kolay oluyor.Bence onunla yap
D harfi bulamadım ama dizip üstünü istediğin gibi süsleyeceksin.
Kedi dili bisküviyi süte batırıp ıslatırsın.
Sonra krema,meyve,çikolata ne istersen:)
Eki Görüntüle 2813342 Eki Görüntüle 2813343 Eki Görüntüle 2813344
Kesinlikle en pratiği bu şekildeAynen öyle:)Kek veya kurabiye tarzı hamur riskli olabilir.Bu garanti![]()
Ne taktın benim kaşıma gözümeDediy gözlerin kaşların hala aklımda yaf![]()
Ben takmadım anacim nickini görünce aklıma geliyor koydun oraya saatlerce gördükNe taktın benim kaşıma gözümeatarım bak yine
![]()
Kırıp şekil vereceksin artık.Harfler ne guzel kolay, annem almak istiyor ama asırı pahalı bu harflı pastalar. Yanı pastaya o parayı verdırmek isime gelmiyor. Gelirsem ben yaparım dedım ama kekle yapabılecegımı sanmiyorum.
Koydum kafaya deneyeceğim, foto atarım size de ınsallah becerırım. D biraz sıkıntı kavıs vermek falan.
Jahsjsjs koca kriterin bunun altında olmasin litfenUmutlandırma ya, sımdı baya oturup onla evlendigimi kurcam![]()
Tabii, burdan yardım istedim daha once de. Sımdı de sizden istedim, en cok gormek sızın hakkınız
Foto mu atcanNe taktın benim kaşıma gözümeatarım bak yine
![]()
Benim değil görseller ama teşekkürlerKesinlikle en pratiği bu şekildeeline sağlık çok guzel
Sen yaparsın nevoşKırıp şekil vereceksin artık.
Bence benim kızlara düşündüm.Ama 2 harf yapmak zor geldi .Vazgeçtim![]()
Yok vallahi kek yaptım soğusun krema süreceğimSen yaparsın nevoş![]()
Aa sen yaptın sandım ama sen de yaparsın farketmez sanırımBenim değil görseller ama teşekkürler![]()