Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yeter yeter canim
Kreması filan kapatır zaten yamuk kismi
Meyve parçacıkları filan kaba taslak çıkarır net sekilde harfi
Cıkolata alıcam hm bıskuvi boyle renkli renkli var ya isimlerini unuttum sımdı onlardan. Bir de mıgrosta pasta suslerı vardı hala vardır onlardan alıcam. Cılekle de renk verırım. Yeter?

Cıkolata alıcam hm bıskuvi boyle renkli renkli var ya isimlerini unuttum sımdı onlardan. Bir de mıgrosta pasta suslerı vardı hala vardır onlardan alıcam. Cılekle de renk verırım. Yeter?
Böğürtlen gibi filanda oluyor buzluklarda markette dondurulmuş
İnce uzun çikolataları da alırsın kırıp kırıp yerlestirirsin
Çıkar birseyler ortaya yapmaya başladınmi😍😍

Böğürtlen gibi filanda oluyor buzluklarda markette dondurulmuş
İnce uzun çikolataları da alırsın kırıp kırıp yerlestirirsin
Çıkar birseyler ortaya yapmaya başladınmi😍😍
Yok ya daha ıkı gun var yarın benım malzeme almam lazım ve gitmem lazım akakakaka
Ben hala martın 28ı falan sanıyorum 31 olacak bırazdan😂

Yok yapmaya basladinmi çıkar ortaya birşeyler dicektim 🤭 evet Mart ayida bitti 1 Nisan ise yarın yaparsın tabi 🥰
Gecenlerde evdekı dolabımı boyadım hm, ta pandemının basından beri ıstedıgım bıseydı. Bir yıldır cesaret edemiyordum.ınsan dusununce cıdden cesaret edemiyor ama.
Gecen gun aman ne olacak ya dedım aldım boyaları ve ıkı gunde bıttı. O kadar guzel oldu ki,(yanı bana gore en azından)
Bundan sonra dedım bısey ıstıyorsam yapıcam korkmayacagım.baslayınca gercekten oluyor.

Gecenlerde evdekı dolabımı boyadım hm, ta pandemının basından beri ıstedıgım bıseydı. Bir yıldır cesaret edemiyordum.ınsan dusununce cıdden cesaret edemiyor ama.
Gecen gun aman ne olacak ya dedım aldım boyaları ve ıkı gunde bıttı. O kadar guzel oldu ki,(yanı bana gore en azından)
Bundan sonra dedım bısey ıstıyorsam yapıcam korkmayacagım.baslayınca gercekten oluyor.
Başlayınca çözülmeyen iş yok , gozde büyüyor sadece biraz dikkatle çözülür hepsi 🥰

Back
X