Herkes çok üstüme geliyor

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Herkes bana seni soruyor. .
gel artık yalvaririm. .
seni çok istiyoruz bekliyoruz bebeğim. .
insanlara laf amlatamaz olduk. .
neden çocuğunuz hala yok 4 buçuk yıl oldu evlendigin. . neyi bekliyorsun hala. .yasin geçiyor yapsana bitane. . ay yoksa bebek yapmasını mi bilmiyorsun kız. .
yok anam bu bitane yapana kadar ben 3 CÜ yu dogururum. . ahh baksana kız benim bebisim ne tatlı hiçmi heveslenmiyorsun.. diyenler.. diyenler. .

allahım yardım et ..bi damladan can veren allah bizi bu üzüntü den sıkıntı dan kurtar bizede hayırlı sağlıklı bir bebek ver. .

çok zormuş bu şekilde yaşamak her hamile gördüğünde belkide ben asla bu duyguyu yaşayamayacagim hissine kapilmak .. gecenin bu saati oldu uyuyamiyorum çok Üzgünüm. .

evim sessiz sedasız nesemiz eksik. .
bi tarafimiz hep yarım. . piskolojim git gide bozuluyor

sadece içimi dökmek istedim. .
Yorum yapmak isterseniz? ??

Rabbim nasip etsin size guzel bi bebek.

Biliyorum cevre baskisi cok zordur. Ama bu sizi uzmesin. Isterseniz 10 yilda da yapabilirsiniz ilk gunde de. Sizin hayatiniz sizi ilgilendirir.

Bi arkadasim var. Bu tip " ne zaman cocuk" sorusuna " vucudumu bozmak istemiyorum. Cok gencim cocuk yapamam" diye yanitliyor. Tabi herkes kisa sureli bi sok geciriyor. Aslinda dusunuyor cocuk. Ama bu tip insanlara bu kadar deger veriyor iste.
Uzulmeyin. Caninizi sikmayin. Keder uzuntu sizin dusmaniniz. :KK51:

seni çok iyi anlıyorum cnm bende aynı duyguları yaşıyorum hayat boş geliyo bizimde olmadı çocuğumuz ben gurbetteyim o lafları pek duymuyorum ama önceden telefondanda olsa duyuyodum eşimde çok üzülüyo stres yapıyo evde yalnız hayat çekilmiyo cnm Rabbim kendisi bilir inşallah bizede nasip eder bi yavrucak evimize neşe huzur getirir

O başkaları konussun dursun. Mevlam bekletiyorsa vardır bir bildiği. Tup bebek falan denedinizmi?
Beyinlerini boş konuşmaktan başka bir ise kullanamayan insanları takmayın. Görmeyin duymayın.
Rabbim çok büyük O' herşeyin en iyisini bilir.

Offf şu boş boş konuşanların dili kopsun e mi
Akıllarınca tavsiye veriyorlar
Halbuki insanı üzmekten başka birşey yapmıyorlar

Takma kafayı diyeceğim de, demesi kolay.. Ben de dışarıya çok kafa takan bir insanım.. Keşke çaresi olsa takmamanın..

Aslında tek çaresi, madem söylenenlere üzülüyoruz, o söyleyenleri yakınımızda tutmazsak, söylediklerini de duymayız..

tedavi oluyormusun? en büyük düşman stresmiş zaten hamile kalmak için çok büyük ihtimallerin aynı anda olması lazım bu allahın bir lütfu demişti bir doktor belki basit bir sorun vardır sen rahat olursan olur allahın işi belli olmaz ki ne olur üzülme allahım dualarını kabul etsin kucağını doldursun

Çok teşekkürler arkadaşlar. .
şimdilik tedaviye baslamadik yaza doğru başlamak istiyor doktor biraz daha denememiz taraftarı çünkü hiç bir problem yok. . kontrol edildi hersey yolunda adetim de zamanında geliyor hep. .
vardır allahın bir bildiği tabiki. .belkide buda bizim sınavımiz. .
ama insanlarla ugrasmak çok zor ister istemez muatap oluyorsunuz. . akraba aile. .
genelde evdeyim ama misafir olarak gelenler bile laf sokusturup gidiyor. .
esimde üzülüyor bende. .
dün arkadaşımın kazayla hamile kaldığını öğrendim ağlıyordu. .. 4 ün cü diye. . kurban olduğum
allahım söyleyecek sözüm yok hislerimi kimse anlayamiyor. .
içim yanıyor içim parçalanıyor. .
başkasının neden hamile kaldım olmasaydı dediği şeye bir kere bile erisememek çok farklı bir duygu. . bunu sadece yaşayan bilir. ..

Herkes bana seni soruyor. .
gel artık yalvaririm. .
seni çok istiyoruz bekliyoruz bebeğim. .
insanlara laf amlatamaz olduk. .
neden çocuğunuz hala yok 4 buçuk yıl oldu evlendigin. . neyi bekliyorsun hala. .yasin geçiyor yapsana bitane. . ay yoksa bebek yapmasını mi bilmiyorsun kız. .
yok anam bu bitane yapana kadar ben 3 CÜ yu dogururum. . ahh baksana kız benim bebisim ne tatlı hiçmi heveslenmiyorsun.. diyenler.. diyenler. .

allahım yardım et ..bi damladan can veren allah bizi bu üzüntü den sıkıntı dan kurtar bizede hayırlı sağlıklı bir bebek ver. .

çok zormuş bu şekilde yaşamak her hamile gördüğünde belkide ben asla bu duyguyu yaşayamayacagim hissine kapilmak .. gecenin bu saati oldu uyuyamiyorum çok Üzgünüm. .

evim sessiz sedasız nesemiz eksik. .
bi tarafimiz hep yarım. . piskolojim git gide bozuluyor

sadece içimi dökmek istedim. .
Yorum yapmak isterseniz? ??
seni cok iyi anliyorum dua etmekten baska caremiz yok insanlar takma kafana belli bir sure kimseye gitme cunku insanin psikolojisi etkiliyorlar bide benim en buyuk derdim benim esim bana bu konuda com tir tir ediyo

Ben 2 yıllık evliyken hastalığım müsade etmedi ve hamileliğime son verildi böylesi daha acı :( milletin baskısıyla zırvalığıyla bu iş olmaz canım bence dert etmemeye çalış ;)

Ay su milletin dirdiri yokmuuuu.. Insani canindan bezdirir gercekten. Nasil ki bi ciftin yatak odasi meselelerine karismak ayip ve özel bir konu, bana göre cocuk meseleside öyle.

Kimsenin haddine degildir o konulari kurcalamak..

Rabbim tez zamanda gonlunuzde olani versin, evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah! Bunu da milletin dirdirindan kurtulman icin degil, sadece siz cani gonulden bir bebek istediginiz icin diyorum.

Bizimde 3 yıl olmadı , yaşımda var soranın çenesini kapatmak için gerçekleri söyledim olmuyor tüp bebek yapıcaz dedim, çok şükür şuan hamileyim az kaldı inş, bu kadar kendinizi harap etmeyin, rabbim verirse alıcaz ..

Etrafınızda bolca boşboğaz var gibime geldi :KK62: Herşey kısmet Allah gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla.. Ama nihayetinde bu sizin özel hayatınız.. İnsanların hadlerini aşmalarına engel olursanız bence daha mutlu olursunuz..

İnşallah en kısa zamanda nasip olur. Ben de şartlardan dolayı yeni yeni bebek düşünmeye başladım benim de başımın etini yediler. Şimdi yapmıyorsun sonra istersen olmaz o zaman görürüm ben seni diyen bile oldu. Çocuğum olmasa sevinecek kendine pay çıkaracak yani. Rabbimden daha mı iyi biliyorsunuz yahu korunsam da olacağu varsa zaten olurdu, olmayınca da ne yapsan olmuyor işte ta ki vakti zamanı gelinceye kadar. Ama sakın üzülme bak az önce bir konu okudum çift rahim diye 3 defa hamile alıp düşük yapıp kürtaj olmuş bir bayan. Öylesi daha acı. Geç olsun güç olmasın en azından sağlığın yerindeymiş

Rabbim gönlünden geçeni kucağına versin tez zamanda inşallah hamilelerin duası kabul olur derler :) sıkma sen canını..o boş konuşanları da Allah bildiği gibi yapsın..

sen millete ne bakiyorsun.gor bak cocugun olur bu sefer 2. sorarlar. sen niye hayatını heba ediyorsun. cik gez toz UYU :KK51: cocuk olunca hayatin o kadar kisitlanacakki bu boşa gecen gunlerini mumla arayacaksin. :KK61::KK61:

Bu insanları hiç anlamıyorum. Daha bir kere bile kimseye"çocuk yapın " demedim, belki olmuyordur diye. Ben bunda kötü niyet ararım. İnşallah kısa Zaman'da bebeğin olur.

Bir insan 4,5 yıl olmuş ve hala çocuğu yoksa zaten iki seçenek vardır.Ya istemiyorlardır ya da olmuyordur.Iki şekilde de laf söylemek düşmez kimseye.Hele kırıcı sorgulayıcı kelimeler...Hiç mi düşünemiyorlar.Belki bu kız üzülüyodur sorunca diye akıllarına gelmiyor mu.Allah insanlara akıl fikir versin.Sanada tez vakitte hayırlı evlatlar versin inşallah canım.

Back
X