Hepimizin bir derdi var muhakkak imtihan dunyasındayız sonucta..Ama şuan için sizi een çok üzen bu sorunum hallolsa sanki hersey yoluna girecek dediğiniz bi derdiniz sıkıntınız varsa herkes tek cümlede özetleyerek yazsın ve birbirimize bu vesileylede dua etmiş olalım.
İlk ben başlıyorum
Bebeğim olmuyor..
ZehreNur benimde bebeğim var ama evliliğim ve eşimin ailesi berbat Allah herkese ayrı bi yük veriyor ve emin ol önce iyi bi baba olacak eşle evli olduğuna emin ol rabbim nasip eder en kısa zamanda
Yarın kpss sonucu açıklanacak yüreğim ağzım da[/QUOTE
Kpss lisans yarinmi aciklancak
Amin canım Allah razı olsunZehreNur benimde bebeğim var ama evliliğim ve eşimin ailesi berbat Allah herkese ayrı bi yük veriyor ve emin ol önce iyi bi baba olacak eşle evli olduğuna emin ol rabbim nasip eder en kısa zamanda
O da benim ikinci derdimYarın kpss sonucu açıklanacak yüreğim ağzım da
Amin canım Allah razı olsun
Rabbim senin yuvanada huzur mutluluk muhabbet versin ins
Fadime kardeşim Rabbim sana hayırlı eş hayırlı evlatlar mutlu bir yuva kurmayı tez zamanda nasip etsin.kkda boşanan boşanana görüyorsun sadece evlendim demek için ömrünü heba etme senin için en dogrusunu aramaya devam et
Sınav sonucu bekleyen kardeşlerim inşallah en guzel sonucları alırsınız
Ayy yy sonuç alan çalışmayı da etkiler bebek ne zamandır yokO da benim ikinci derdim
Eşimde kpss girdi haftayada alan sınavı var
Yinede ilk ve en önemli sorunum bebiş
Canım benim emin ol o daha buyuk bi baskı oluşturur.Ama bazen sırf adım evlendi boşandı olsun diye evlenmek istiyorum formalitede olsa bu psikolojik baskılar beni çok yipratti
2.5 yıldır canım dualarınızı beklerimAyy yy sonuç alan çalışmayı da etkiler bebek ne zamandır yok
2.5 yıldır canım dualarınızı beklerim
Senin bölümün ne kursa falan gittin mi bari
Bölüm psikoloji ama pdr öğretmeni olarak atanmak istiyorum bakalım inşallah olur evin cennet koksun geceleri nefes alıyor mu acaba diye kontrol etmeye kalk sıcak yatağından uykusuz güzel ve sağlıklı ikizin olur inşallah amin amin2.5 yıldır canım dualarınızı beklerim
Senin bölümün ne kursa falan gittin mi bari
2.5 yıldır canım dualarınızı beklerim
Senin bölümün ne kursa falan gittin mi bari[/QUOTE
İktisat mezunuyum bu sene öylesine girmistim
Amiiiiiiiiin agzın bal yesin emi bende ikiz istiyorum zatenBölüm psikoloji ama pdr öğretmeni olarak atanmak istiyorum bakalım inşallah olur evin cennet koksun geceleri nefes alıyor mu acaba diye kontrol etmeye kalk sıcak yatağından uykusuz güzel ve sağlıklı ikizin olur inşallah amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?