• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes derdini tek cümlede yazsın

Amiiiiiiiiin agzın bal yesin emi bende ikiz istiyorum zaten :-)
Sende ilk atamada istediğin yere atanırsın inşallah canım
Gerçekten ikiz mi istiyorsunuz çok şaşırdım böyle isabetli dua etmiş olmaya normalde hiç demem hatta ikiz ama aklımdan geçti inşallah dilek kapımız açıktır allah tez zaman da önce karnını sonra kucağını doldursun. ....

agzımda sureklı yaralar cıkıyor ve su an bı tane daha var su ıcırmıyor yemek yedırmıyor benı halsız bırakıyor bır turlu caresını bulamadık :(

benim derdim de: cok üzgünüm.

aslinda biliyorum dertsiz insan yoktur. benim derdim insanlar ile iliskiler de ortaya cikiyor. sebebsiz de degil. yasadigim hayalkirikliklarinin bir sonucu. ortamlardan uzak durmayi tercih ettim ediyorum senelerden bu yana ama böylesi de bana göre degil. insan toplum icinde yasayan bir varliktir. kendimi toplumdan soyutlamakla mutlu olamadigim gibi cogunun kendi menfaatlerinin ön planda oldugu bir topluluk icinde de mutlu olmam mümkün degil. Rabbim merde dahi eyleme bizi muhtac, bulundugumuz durumdam daha iyi ve hayirli bir duruma cikart ve hayirli bir ömür yasat ve son nefesdede hayirli bir hal nasip eyle! Amin

Öncelikle Allah çocuk sahibi olmak isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah.. iş ve es içinde Hayırlısı olsun..

Bir an önce rahatlamak istiyorum.. Kalben..

Back
X