Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimDuama herkes Amin desin istiyorum
bende35 yaşındayım iki nişanlılık dönemi atlattım ikisiylede olmadı essizim issizim
evet aynen, annem tuttugunu kopar dıe gazlıo benı. tuttugumu koparıom elimde patlıo zaten dıorum bendene tutsam elimde kalıyor.
amin inşallahBabam saglına kavuşmasini istiyorum.. Eskisi gibi olmasini![]()
bu sene de bekar gezelim bebeğim. giden gitsin biz burdayız canlar saolsunnnnn34 yaş hayal kırıklıkları evleniceğini zanederken terkedilmek..ve sonuç amaçsızca bi hayat bende evde kaldım galba :))
Canlarım Rabbim sizlere hayırlı eşler nasip etsin.Aratmadan hayırlı evlatlar versinbu sene de bekar gezelim bebeğim. giden gitsin biz burdayız canlar saolsunnnnn
amin inşallah Allah razı olsunCanlarım Rabbim sizlere hayırlı eşler nasip etsin.Aratmadan hayırlı evlatlar versin
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. Kucagınız boş kalmasın, isteyen herkes kucaklasın koklasın.Merhaba arkadaslar
Ben tüp bebek tedavisindeyim dua ederseniz çok sevinirim
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
oo bak bak bak kimler burdaymışş böle :))bu sene de bekar gezelim bebeğim. giden gitsin biz burdayız canlar saolsunnnnn
ben burdayım sabah berı hatun, sen yoksun:)oo bak bak bak kimler burdaymışş böle :))
Amin Allah razı olsun canımRabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. Kucagınız boş kalmasın, isteyen herkes kucaklasın koklasın.