Herkes eşime takmış durumda

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar şu son zamanlarda özellikle insanlar dostlarım ailem akrabalar eşimin meslegine takmıs durumda ! Eşim emlak gayrimenkul işi yapıyor ekonomik krizde. Dolayı eskisi kadr iyi deil işleri ama idare ediyor fena deil — annem gecen b problem olmustu eşimle aramda bana cevaben soyle dedi kızkardesinle bizde onu konsuyorduk pinkidream kendine yazık etti hic layık deil sana o ve ailesine dediydik dedi iyideee evlenrken on numaraydı eşim evlen kızm dıyorlardı hic karsı ckmadınız. Gecinirsiniz b sekilde o cocuk bakar evde sen çalışırsın bile dediler b sorun oldumu hopppp eşimin saglm bi işi yokmus beni zor gunler beklıyormus gardımı almam gerekıyormus daha dun yakın arkadasım aynılarını dedi eşin iyi hos seni sevıyor ama keşke saglam bi işi olsaydı nabcaksn ev alamayacaksınz bu gidişle benim eş secerken ki en dkkat ettiğim şey meslekti felan filan kendisi doktorla nişanlı— ya merak ettigim ben biliyorudm en basta eşim esnaf iyide kazanıyordu illa memur olmak şu bu olmak zorunda deil diyordum hep ama b sorun oldugu zmn b kavga etsek eşimle hemen bu eleştrilere maruz kalıyorum soyluyorumda hersey yolunda iyiyiz evet durumlar degişiyor ama halledıyoruz dıye ama ben artık dayanamıyorum ya herkes iyi b gelecek hayal eder bende oyle ama ne yapablrim gercekden hatamı yapdım demeye basladım valla baskı baskı artık okdr moralım bozuluyoki :KK43: kmseye bsey anlatmak ıstemıyorum artık soruyorjm sizlere cevrenizde doktor avukat iş adamı vs. Olupta harika hayatları olan on numara yasayan insan toplulukları mı var ben gormuyorum ?? Para herseyin çözümümü ? Evet parada cok onemli ama mesele para deilde statü mü ? İnsanlar icin —- duzeltme— sanırm eşimde bunu anlıyor kendini cok kasıyor ortamlarda bazen soyluyorum gereksiz konusma bosver dıye ama cok kendini ispat etmeye calısyor
Not : ben hemşire olarak devlette calısıyorum

Son düzenleme:
Kızlar şu son zamanlarda özellikle insanlar dostlarım ailem akrabalar eşimin meslegine takmıs durumda ! Eşim emlak gayrimenkul işi yapıyor ekonomik krizde. Dolayı eskisi kadr iyi deil işleri ama idare ediyor fena deil — annem gecen b problem olmustu eşimle aramda bana cevaben soyle dedi kızkardesinle bizde onu konsuyorduk pinkidream kendine yazık etti hic layık deil sana o ve ailesine dediydik dedi iyideee evlenrken on numaraydı eşim evlen kızm dıyorlardı hic karsı ckmadınız. Gecinirsiniz b sekilde o cocuk bakar evde sen çalışırsın bile dediler b sorun oldumu hopppp eşimin saglm bi işi yokmus beni zor gunler beklıyormus gardımı almam gerekıyormus daha dun yakın arkadasım aynılarını dedi eşin iyi hos seni sevıyor ama keşke saglam bi işi olsaydı nabcaksn ev alamayacaksınz bu gidişle benim eş secerken ki en dkkat ettiğim şey meslekti felan filan kendisi doktorla nişanlı— ya merak ettigim ben biliyorudm en basta eşim esnaf iyide kazanıyordu illa memur olmak şu bu olmak zorunda deil diyordum hep ama b sorun oldugu zmn b kavga etsek eşimle hemen bu eleştrilere maruz kalıyorum soyluyorumda hersey yolunda iyiyiz evet durumlar degişiyor ama halledıyoruz dıye ama ben artık dayanamıyorum ya herkes iyi b gelecek hayal eder bende oyle ama ne yapablrim gercekden hatamı yapdım demeye basladım valla baskı baskı artık okdr moralım bozuluyoki :( kmseye bsey anlatmak ıstemıyorum artık soruyorjm sizlere cevrenizde doktor avukat iş adamı vs. Olupta harika hayatları olan on numara yasayan insan toplulukları mı var ben gormuyorum ?? Para herseyin çözümümü ? Evet parada cok onemli ama mesele para deilde statü mü ? İnsanlar icin
"Sizi hiç ilgilendirmez benim evim. Ekmegimi siz mi veriyorsunuz?"
Diyemiyor musunuz?

"Sizi hiç ilgilendirmez benim evim. Ekmegimi siz mi veriyorsunuz?"
Diyemiyor musunuz?
Dıyorum tabiki iyiyz brikim yapıyoruz dıyorum ama en ufak b tartıssam b bakıyorm herke eşimi vurmaya baslıyr ya ben hic takmazdım bu konuyu ama smdi resmen şoyle boyle kotu meslek meslegi yok eleştrileri gelıyor dayanamıyrum

Evet para önemli ama huzur ve sağlık daha önemli.
Evliliğinizde sağlığınız ve huzurunuz yerindeyse kapatın kulaklarınızı.
İnanın çevremdekilerin maddi durumu bizi ikiye demiyorum belki ona katlar,karşılaştırma bile yapamam yani.
Ama maalesef para sevgiyi satın almıyor.

Kızlar şu son zamanlarda özellikle insanlar dostlarım ailem akrabalar eşimin meslegine takmıs durumda ! Eşim emlak gayrimenkul işi yapıyor ekonomik krizde. Dolayı eskisi kadr iyi deil işleri ama idare ediyor fena deil — annem gecen b problem olmustu eşimle aramda bana cevaben soyle dedi kızkardesinle bizde onu konsuyorduk pinkidream kendine yazık etti hic layık deil sana o ve ailesine dediydik dedi iyideee evlenrken on numaraydı eşim evlen kızm dıyorlardı hic karsı ckmadınız. Gecinirsiniz b sekilde o cocuk bakar evde sen çalışırsın bile dediler b sorun oldumu hopppp eşimin saglm bi işi yokmus beni zor gunler beklıyormus gardımı almam gerekıyormus daha dun yakın arkadasım aynılarını dedi eşin iyi hos seni sevıyor ama keşke saglam bi işi olsaydı nabcaksn ev alamayacaksınz bu gidişle benim eş secerken ki en dkkat ettiğim şey meslekti felan filan kendisi doktorla nişanlı— ya merak ettigim ben biliyorudm en basta eşim esnaf iyide kazanıyordu illa memur olmak şu bu olmak zorunda deil diyordum hep ama b sorun oldugu zmn b kavga etsek eşimle hemen bu eleştrilere maruz kalıyorum soyluyorumda hersey yolunda iyiyiz evet durumlar degişiyor ama halledıyoruz dıye ama ben artık dayanamıyorum ya herkes iyi b gelecek hayal eder bende oyle ama ne yapablrim gercekden hatamı yapdım demeye basladım valla baskı baskı artık okdr moralım bozuluyoki :KK43: kmseye bsey anlatmak ıstemıyorum artık soruyorjm sizlere cevrenizde doktor avukat iş adamı vs. Olupta harika hayatları olan on numara yasayan insan toplulukları mı var ben gormuyorum ?? Para herseyin çözümümü ? Evet parada cok onemli ama mesele para deilde statü mü ? İnsanlar icin —- duzeltme— sanırm eşimde bunu anlıyor kendini cok kasıyor ortamlarda bazen soyluyorum gereksiz konusma bosver dıye ama cok kendini ispat etmeye calısyor

İnsanlara anlatırsanız onlar da kendilerince yorum yaparlar. İçten içe siz hoşlanmıyorsunuz eşinizin mesleğinden bence.

Herkese sorununuzu şikayetinizi dillendirip anlatırsanız onlar da kendilerinde bu hakkı görür kusura bakmayın sorunu sizde gördüm
Sorunumu goruyorlar soyleki b ortama grdik diyelim eşim cok aşırı konsuur herseye yorum yapar huyu bu // insanlarda bunu gereksiz patavatsızlık olarak goruyor ve ertesi gun bana boyle soylerler yoksa ben asla buyuk sorunlarım oldugında felan anlatmam kmseye

İnsanlardan önce siz bunu kafaya takıyorsunuz. Kafanızın içindekileri insanlar dillendirdigi için artık sizde dışa vurmaya başladınız... Bırakın parayı pulu. Evinizde mutlu olmaya bakın.

Yerinizde olsam böyle diyen insanlara alaycı cevap verir birdaha da üstüne düşünmezdim bile..onlara ne?
"Kocam aslinda Nasa'da çalışıyor sizin kocalarla aşık atabilmesi için bu şarttı zaten ama biz bunu gizli tutuyoruz aman kimse duymasın"deyin gülün geçin..

İnsanlara anlatırsanız onlar da kendilerince yorum yaparlar. İçten içe siz hoşlanmıyorsunuz eşinizin mesleğinden bence.
Hayır aksine eşime hep destegim birimiz memur zaten kira su bu oduyoruz sen ticaret yap para kazan işini sevıyorsun derim

Dıyorum tabiki iyiyz brikim yapıyoruz dıyorum ama en ufak b tartıssam b bakıyorm herke eşimi vurmaya baslıyr ya ben hic takmazdım bu konuyu ama smdi resmen şoyle boyle kotu meslek meslegi yok eleştrileri gelıyor dayanamıyrum
Bir ton daha sert söyleyin o zaman. Herkes haddini bilecek. Siz ilişkinizde mutluysaniz gerisi boş. Ama unutmayın sizden cekinseler bu şekilde konusmazlar. Arkadaşınız bile ne cesaret böyle konuşabiliyor? Hadisizin bayrak sallayani resmen

kimseye sizin ve eşiniz hakkında yorum yapmasına fırsat vermemelisiniz, annenizde olsa laf söylemek için eline fırsat geçtiğinde üzülür mü kırılır mı diye düşünmüyor. Herkesin hayatı olanağı imkanı farklı, ,imtihan dünyası bugün iyi olursunuz yarın kötü ama bu kötü günler geçtiğinde yakınlarınızın sizde bıraktığı yaralar çabuk geçmeyecek. O yüzden kimseye fırsatınızı vermeyin.

Son düzenleme:
Sorunumu goruyorlar soyleki b ortama grdik diyelim eşim cok aşırı konsuur herseye yorum yapar huyu bu // insanlarda bunu gereksiz patavatsızlık olarak goruyor ve ertesi gun bana boyle soylerler yoksa ben asla buyuk sorunlarım oldugında felan anlatmam kmseye

Ne diyorlar eşin emlakci olduğu için mi cok konuşuyormuş, doktor olsa konuşmaz miymiş.

İnsanlardan önce siz bunu kafaya takıyorsunuz. Kafanızın içindekileri insanlar dillendirdigi için artık sizde dışa vurmaya başladınız... Bırakın parayı pulu. Evinizde mutlu olmaya bakın.
Ben eşime hep destek oldjm asla takmadım son zmnlsrda cok fazla bu konu acılıyor o yzden takmaya basladım yoksa eşim benim her dedigimi yapar ondan memnunm

Krizden önce para kazanırken iyiydi de şimdi mi kötü oldu yani....düşmez kalkmaz bir Allah, ekonomi de malum kötü hepimiz her an ekmeğimizden olabiliriz. Öyle üstten üstten konuşmasınlar tavsiyem.
Bu tipler parayi bulsun adam, yarin onunde secde ederler.

Ne diyorlar eşin emlakci olduğu için mi cok konuşuyormuş, doktor olsa konuşmaz miymiş.
Genelde evet doktor muhendis okumuş etmiş adam cok konusmazmıs cok boş muhabebt yapmazmıss eşim iyi nyetli biri evet cok fazla kelime harcıyor ama insanlar bunu sanki konusmaya hakkı yokmuscasna yoruyr sanki anlamıyorum

Bir ton daha sert söyleyin o zaman. Herkes haddini bilecek. Siz ilişkinizde mutluysaniz gerisi boş. Ama unutmayın sizden cekinseler bu şekilde konusmazlar. Arkadaşınız bile ne cesaret böyle konuşabiliyor? Hadisizin bayrak sallayani resmen
evet haklısnız
Ya duusununxe eşimde etkileniyor sanki nasıl desem daha gecen gun inglizce ogrensem kursa gtsem dedi git tabi dedim işte atıyorum ayşenin eşi iyi blıyordu demi inglizceyi dıyor bana mesela..

Back
X