Herkes eşime takmış durumda

Hayır aksine eşime hep destegim birimiz memur zaten kira su bu oduyoruz sen ticaret yap para kazan işini sevıyorsun derim

Gerçekten bu konu senin için problem olmasa insanların eleştirileri umrunda olmaz emin ol. Sekiz yıllık evliyim kimse de bana aferin eşin mühendis demedi mesela,ne yermeye ne övmeye kimseye o hakkı vermem ki.

Şimdi şurdan doktorlar evinde mutsuz sen onlara bakma gibi yorumlar bekliyorsan olmaz,züğürt tesellisini filan bi kenara bırak,senin için bu konu neden önemli o kısmı sorgula.

Genelde evet doktor muhendis okumuş etmiş adam cok konusmazmıs cok boş muhabebt yapmazmıss eşim iyi nyetli biri evet cok fazla kelime harcıyor ama insanlar bunu sanki konusmaya hakkı yokmuscasna yoruyr sanki anlamıyorum
ya şöyle bir gerçeğe bende inanırım
çok konuşan insanlar bazen saçmalayabiliyor
eğer böyle bir özelliği varsa uyarmalı kontrol altına alınmalı

evet haklısnız
Ya duusununxe eşimde etkileniyor sanki nasıl desem daha gecen gun inglizce ogrensem kursa gtsem dedi git tabi dedim işte atıyorum ayşenin eşi iyi blıyordu demi inglizceyi dıyor bana mesela..
Yazik ya adama. Ezdirmeyin esinizi. Vurun gecin agzinin ustune kim konusuyorsa.

Kesinlikle para ile mutluluğun alakası yok keşke eşim hamal olsaydı mutlu olsaydık. Sizin ailenizin dediklerinden etkilenip acaba demeniz bile çok üzücü. Evlenirken iyi günde kötü günde dediniz onun için kim ne derse desin ben eşimi seviyorum isterse işsiz olsun bakarım deyin. Ağırlığınizi koyun eşiniz size karşı böyle iyiyse sizde ona laf etttirmeyin. Doktorla evlenen arkadaşdan da uzak durun lütfen o size ömrü boyunca nisbet yapar

Genelde evet doktor muhendis okumuş etmiş adam cok konusmazmıs cok boş muhabebt yapmazmıss eşim iyi nyetli biri evet cok fazla kelime harcıyor ama insanlar bunu sanki konusmaya hakkı yokmuscasna yoruyr sanki anlamıyorum

İnsanların adamcağızı bu kadar hor görmesine müsaade etmemelisiniz. Gerekirse o ortamlara girmeyin. Uzak tutun eşinizi o insanlardan. Ne biçim bi çevreniz var burunları havada insanlara tepeden bakan. Benim eşimde esnaf ve bin doktora değişmem laf eden olursa da alnını karışlarım . :)

Sizin adınıza çok üzüldüm. Ben eşinizin iyi niyetli ve sohbet seven biri olduğunu düşünüyorum. Bir de işi gereği sürekli insanlarla iletişim içinde olduğundan dolayı da konuşma ihtiyacı duyabilir. Bir komşumuz söylemişti evlenmeden önce daha doğrusu nasihat etmişti eşinle aranda geçen ufak tefek kırgınlıkları ailenle paylaşma sen birgün sonra unutursun onlar 10 yıl geçse de unutmazlar.

Gerçekten bu konu senin için problem olmasa insanların eleştirileri umrunda olmaz emin ol. Sekiz yıllık evliyim kimse de bana aferin eşin mühendis demedi mesela,ne yermeye ne övmeye kimseye o hakkı vermem ki.

Şimdi şurdan doktorlar evinde mutsuz sen onlara bakma gibi yorumlar bekliyorsan olmaz,züğürt tesellisini filan bi kenara bırak,senin için bu konu neden önemli o kısmı sorgula.
Bu ınsanlar benim yakınlarım beni dusunen insanlar cunku soyledklerini umursuyorum tabiki ama yererek konusuyorlar yada uzulerek benim ona gore daha aklı basında olduğumu soyluyorlar mesela ama eşimde cok iyi nyetlidir sadece cok konsuur kelimeleri cok harcar mesela bende derim cok fazla muhabbet edince sıkılıyorlar insanlar yerinde konusmak en iyisi diye yoksa eşim para kazanıyor statü onemli olsa benm icin bende o arkadasım gbi daha iyisi en iyisi olsun derdim

İş sizde biter. Laf söyletmeyeceksiniz. Tavriniz öyle net olacak ki yorum yapmaya cesaret edemeyecekler. Eşinize üzüldüm ben.

İnsanların adamcağızı bu kadar hor görmesine müsaade etmemelisiniz. Gerekirse o ortamlara girmeyin. Uzak tutun eşinizi o insanlardan. Ne biçim bi çevreniz var burunları havada insanlara tepeden bakan. Benim eşimde esnaf ve bin doktora değişmem laf eden olursa da alnını karışlarım . :)

Sanırım herkes etkileniyor hayattan yasam şartlarından mesela kızkardesm sözlü polis sözlüsü şoyle iyi boyle iyi diyorlar hakkında ailem olsun baskası olsun haa iyiymiş diyorlar benm eşimin mesleğini sorudjlarında emlak işi yapıyor deyince b surat dusuyor hııı deyp gecıyorlar bu cok tuhaf ya ne bleyim insanın modunu cok dusuruyorlar

Bu ınsanlar benim yakınlarım beni dusunen insanlar cunku soyledklerini umursuyorum tabiki ama yererek konusuyorlar yada uzulerek benim ona gore daha aklı basında olduğumu soyluyorlar mesela ama eşimde cok iyi nyetlidir sadece cok konsuur kelimeleri cok harcar mesela bende derim cok fazla muhabbet edince sıkılıyorlar insanlar yerinde konusmak en iyisi diye yoksa eşim para kazanıyor statü onemli olsa benm icin bende o arkadasım gbi daha iyisi en iyisi olsun derdim

Bilmiyorum ki gerçekten çok konuşan bi adamsa sus denir mi,çocuğun değil ki bu,şahsen benim eşim böyle eleştirse bozulurum ben.

Şimdi şöyle söyliim eşin biraz patavatsız ve geveze mi bu mu rahatsız ediyor seni yoksa maddi durumumu mu?? Ya da ailen genelde eleştiriyor mu hep küçük enişteyi?

benim eşim içinde çok konuştular ama artık konuşmuyorlar konuşamıyorlar bence siz bunu takıyorsunuz ve taktığınız için insanlar kendilerine laf etme hakkı hissediyorlar
kim daha fazla kazanmış hiç önemli değil benim için eve giren para ortak ve etrafımdaki herkes bunu öyle bi benimsedi ki para ile ilgili mevzu olduğunda ortak bütçe doğrultusunda yorum yapabiliyorlar
bence siz insanlardan çok kendi düşüncenizi değiştirmeye bakın

Bilmiyorum ki gerçekten çok konuşan bi adamsa sus denir mi,çocuğun değil ki bu,şahsen benim eşim böyle eleştirse bozulurum ben.

Şimdi şöyle söyliim eşin biraz patavatsız ve geveze mi bu mu rahatsız ediyor seni yoksa maddi durumumu mu?? Ya da ailen genelde eleştiriyor mu hep küçük enişteyi?
Eşim konusmayı cok sever evet bazen cok boşş muhabbet yapar o yonde torpuleyemez kendini maddi olarak iyi kazanır ama herkeste b su tavır. Var garanti meslekl !!

benim eşim içinde çok konuştular ama artık konuşmuyorlar konuşamıyorlar bence siz bunu takıyorsunuz ve taktığınız için insanlar kendilerine laf etme hakkı hissediyorlar
kim daha fazla kazanmış hiç önemli değil benim için eve giren para ortak ve etrafımdaki herkes bunu öyle bi benimsedi ki para ile ilgili mevzu olduğunda ortak bütçe doğrultusunda yorum yapabiliyorlar
bence siz insanlardan çok kendi düşüncenizi değiştirmeye bakın

İnsnalar dedkleirm ailem dostum dediigm kişiler zaten ama mesele benim meslek statü ayrımım deilki asla olmadı ben etkilenıyorum sadece son zmnlarda ozellikle baskı var ustumde resmen ev alamayacakmısnız dıyorlar. Mesela o gozle bakıyorlar yani ev alamazlar odeyemezler anlatablıyormuyum

Ben de yaşıyorum bunun benzerini. Dost acı söyler değil bu başka bir şey.

Artık anlatmamayı öğreniyorum yavaş yavaş. Siz de kimseye bir şey anlatmayın. Gidin dağa, taşa, suya anlatın daha iyi. Eskiden daha ketumdum yine o halime döneceğim inşallah..

Ben bir konuda dertlenip anlatsam elimde büyüyen kardeşim bile bilirkişi kesilip ahkâm kesiveriyor.

Hiç mi bir şey konuşup dertleşemeyeceğiz diyorum bazen. Hatta ters cevap vermek zorunda kalıyorum.

Yakında kardeş, arkadaş değil sadece psikolog dolaştıracağız yanımızda..

Benim eşimde esnaf ve en en en yakın arkadaşımın eşi bir devlet kurumunda müdür olunca bana sen bulamadın bunun gibi bir tane diye bi cümle etti o gün son görüşmemiz oldu.. Kimsenin ağzına laf vermeyeceksin

Dogru vermemek en iyisi işte haklısnız ama ust uste cok bindi bu aralar baskı resmen omuzlarımda ev arayısı ıcındeyz. Mesela alamazsınzki dıyorlar direkt

Ben de yaşıyorum bunun benzerini. Dost acı söyler değil bu başka bir şey.

Artık anlatmamayı öğreniyorum yavaş yavaş. Siz de kimseye bir şey anlatmayın. Gidin dağa, taşa, suya anlatın daha iyi. Eskiden daha ketumdum yine o halime döneceğim inşallah..

Ben bir konuda dertlenip anlatsam elimde büyüyen kardeşim bile bilirkişi kesilip ahkâm kesiveriyor.

Hiç mi bir şey konuşup dertleşemeyeceğiz diyorum bazen. Hatta ters cevap vermek zorunda kalıyorum.

Yakında kardeş, arkadaş değil sadece psikolog dolaştıracağız yanımızda..

Duygularıma tercumansınız 👏 bnde kesinlkle oyle dusunuyorum cevremde okdr cok mal mulk konsuluyorki bide asırı bunaldım

İnsnalar dedkleirm ailem dostum dediigm kişiler zaten ama mesele benim meslek statü ayrımım deilki asla olmadı ben etkilenıyorum sadece son zmnlarda ozellikle baskı var ustumde resmen ev alamayacakmısnız dıyorlar. Mesela o gozle bakıyorlar yani ev alamazlar odeyemezler anlatablıyormuyum
"Kiralik evde catir cutur sevismeyi daha cok seviyoruz. Kiralik ev fantazimiz var bizim." Deyin bakın bir daha konusunu açıyorlar mi.:)

Eşim konusmayı cok sever evet bazen cok boşş muhabbet yapar o yonde torpuleyemez kendini maddi olarak iyi kazanır ama herkeste b su tavır. Var garanti meslekl !!

Eşimin ailesinin hayalindeki gelin değilim,eşim de hayallerdeki damat değil,ama biz herkesle ortalama bir ilişki kurup keyfimize bakarız. Çok da umursamam/umursamaz. Tatlım burdaki problem senin bu eleştirileri takıyor olman.

ben de insanlar derken ailenizden bahsediyorum değer vermediğim yoldan geçen biri zaten eşim hakkında yorum yapamaz yapmamalı ama yeri geldiğinde annenize babanıza eşinizin durumunun onları ilgilendirmediğini aşılayabilmiş olsanız onlar bu şekilde yorum yapamazlar
mesela ev alamayacaksınız demeleri sende niye baskı oluşturuyor
bana da babam der bu gidişle zor ev alırsınız diye eeee haklı sabit geliri olan iki insanız ve evet bu şartlarda ev alamayız bunda baskı hissedecek ne var ki anlamadım

Back
X