Herkes eşime takmış durumda

Bilmem ben takıyorum işte onceden takmazdım umursamazdım aslaa son zmnlarda sanki aşırı bi baskı b kucumseme var en basitinden annem beni cok zorluklarla buyuttu iyi b gelecegi olsun diye ugrastım der durur meselaa ama kimse kapıda durupda ben pinkidreamı alayım goklere cıkarayım demıyorki talip olayımda hani.. ben sevdim eşimle muhabbetm iyi her eş gbi tartısmalarımız oluyor buda bir yansımasın karsı tarafa hemen b meslek vurgusu var
ama sizin hatanız neden eşinizle tartışmalarınızı 3. kişilere anlatıyorsunuz
heleh hele anne babaya anlatılmaz bunlar
anlattığınız anda onlar da her türlü yorumu yaparlar işte :(

benim eşim sanayide işçi ve asgari ücretle çalışıyor haftanın altı günü.
bir Allahın kulundan duymadım böyle bir şey
ne demek önce mesleğe bakmak ne çirkin !

seninki ayri dert benim eşim işsiz. herkes kafaya takıyor bende diyorum ki mutluyum eşimle aramiz sizi ilgilendirmez diyorum üç gün konuşur sonra unutur... millet böle.

Milyon dolarları olsaydı da her gün seni itip kalksaydı rezil etseydi daha mı iyi olurdu gözlerinde . Eşin iyi biriyse kimseciklere tek laf ettirme is güç illaki düzelir

geçinip gidiyorsanız kulağınızı konuşan insanlara tıkayın he he diyip geçin ve lütfen bir veya bi yazacakken sadece b yazmayın :)

Bu ınsanlar benim yakınlarım beni dusunen insanlar cunku soyledklerini umursuyorum tabiki ama yererek konusuyorlar yada uzulerek benim ona gore daha aklı basında olduğumu soyluyorlar mesela ama eşimde cok iyi nyetlidir sadece cok konsuur kelimeleri cok harcar mesela bende derim cok fazla muhabbet edince sıkılıyorlar insanlar yerinde konusmak en iyisi diye yoksa eşim para kazanıyor statü onemli olsa benm icin bende o arkadasım gbi daha iyisi en iyisi olsun derdim
Seni üzeni geride bırak onlar sana iyilik yapmıyolar... Eşini sana kötülüyor.lar..Senden eşini sogutuyolar kısaca...uyanık ol canım...nispet yapana sen de yap hakkından gel onun....

Benim eşimde esnaf ve en en en yakın arkadaşımın eşi bir devlet kurumunda müdür olunca bana sen bulamadın bunun gibi bir tane diye bi cümle etti o gün son görüşmemiz oldu.. Kimsenin ağzına laf vermeyeceksin
Herkes doktor mühendis ögretmen kapacak diye bişey yok önce saglık sonra mutluluk huzur versin Rabbim bunlar para ile satılmaz ki alalım...

esimizle en ufak sorunumuzda diyorsunuz da esinizle sorunlarınızdan nasıl insanların haberi oluyor?

Ben hic bir ortamda esimi ovmem esimle ovunmem ama tartismamizi kuslugumuzu de anlatmam. Annem bile bilmez esimle ne zaman nasılız.

siz insanlara esinizi olumsuz yonde anlatirsaniz insanlarda esiniz hakkinda konusma hakkini bulurlar kendilerinde.

Ayrıca esiniz issiz gucsuz degil sadece su an ekonomik krizde. Dik durun kimseye laf söyletmeyin esinizle ilgili. Aileniz dahil kimse bu yüzü bulaması sizden. Bu sizin elinizde.

Bilmem ben takıyorum işte onceden takmazdım umursamazdım aslaa son zmnlarda sanki aşırı bi baskı b kucumseme var en basitinden annem beni cok zorluklarla buyuttu iyi b gelecegi olsun diye ugrastım der durur meselaa ama kimse kapıda durupda ben pinkidreamı alayım goklere cıkarayım demıyorki talip olayımda hani.. ben sevdim eşimle muhabbetm iyi her eş gbi tartısmalarımız oluyor buda bir yansımasın karsı tarafa hemen b meslek vurgusu var
Ev almak cok da önemli degil kiracı olun simdi villalar bile kiralanıyo yeter ki huzur olsun mutluluk olsun

esimizle en ufak sorunumuzda diyorsunuz da esinizle sorunlarınızdan nasıl insanların haberi oluyor.

Ben hic bir ortamda esimi ovmem esinle ovunmem ama tartismamizi kuslugumuzu de anlatmam. Annem bile bilmez esimle ne zaman nasılız.

siz insanlara esinizi olumsuz yonde anlatirsaniz insanlarda esiniz hakkinda konusma hakkini bulurlar kendilerinde.

Ayrıca esiniz issiz gucsuz degil sadece su an ekonomik krizdem Dik durun kimseye laf söyletmeyin esinizle ilgili. Aileniz dahil kimse bu yüzü bulaması sizden. Bu sizin elinizde.
Cok dogru canım evlilikte şeffaflığa karsıyım

Aslında insan kendi yerini kendi yapar birazda. Siz gidip sorunlarınızı yansitirsaniz aileye onlarda sogurlar karşı taraftan. Birde eşiniz galiba biraz yersiz mi konuşuyor. Sohbet muhabbet ayrı ama hep patavatsız gibi demissiniz.belki de o yüzden saygınlık kazanamıyor bunun meslekle alakası yok bence. Dr da olsa boş konuşanı kimse cekmiyo şu dönemde. Ekonomi kötü su dönemde sadece özel değil devlette çalışanlarında durumu iyi değil. Eşinize bu günlerde destek olmalisiniz. Sizi üzen lerden de biraz uzak durun. İnsan ister istemez etkileniyo. Aile demek iyi günde de kötü günde de birlik olmak demek inşallah işleri açılır esinizin. Atlatirsiniz bu günleri

• Beğen
Reactions: 000
Ben böyle işlere nasip gözüyle bakarım. Arkadaşınızın doktor nişanlısı Allah korusun yanlış müdahale sonunda bir gün işsiz kalabilir ki kimlerin başına neler geldiğini yakın bir zamanda da gördük.
Ekonomik krizden dolayı eşinizin işleri iyi olmayabilir ama geleceğin size ne getireceğini bilemezsiniz. Bugün iyiyseniz şükredin, kimsenin lafına da bakmayın. Yarına da Allah kerim.

• Beğen
Reactions: 000
insanlarin lafi bitmezki benim esim kadrolu garanti bir is onunda maaşı az geliyor sanki ekmegimi baskalari veriyor gibi maas hesabi yapiyorlar
bu sorular sorunlar bitmez
olabilir dusmez kalkmaz bir allah sonucta bugun kotu olur yarin bir ev satar 2 3 ayini birden kurtarir bu sizin sectiginiz esle degil enflasyonla piyasalarla alakali birsey
esinize boyle kredi karti muamelesi yapmalarina izin vermeyin
esini biraksan ananin evine gitsen sana bu laflari edenler sanki baskalari konusmus gibi birde bu konuda basini agritirlar emin ol sen demedinmi dersende ben ne zaman dedim yalan soyleme derler esinle aran iyiyse kapat kapini kuru ekmek sogan ye kimseyi duyma

1- eşiniz işi dolayısıyla zaten çok konuşmak zorunda
2- siz onu böyle sevip kabul ettikten sonra kimseye birşey demek düşmez
3- biz böyle mutluyuz kimseyi ilgilendirmez deyip set çekin eleştirilere
4- kimseye de eşinizin işiyle ilgili dert yanmayın
5- önemli olan sizin aranızda sevgi saygı huzur gerisi zamanla çözülür.

inanın aynısını babamda yaşıyoruz şu an...
babam geçen sene iflas etti..
şirketi vardı ve çok iyi para kazanıyordu...
arabalar evler..
imkanları çok iyiydi..
sonra ekonomik kriz vurdu ve bir anda her şey bitti..
dipte şu an...

İnanın o aslan bu adam, kaplan bu adam diyenler şu an babama hakaretler ediyorlar...
zaten psikolojik olarak toparlanamıyor hakaretler oldukça yıkılıyor...

Hep dua ediyorum tekrar toparlasa da işlerini bir daha o insanlarla iletişim kurmasa tamamen yok saysa hayatından gitseler...

Çevrenizdekilere durumu anlatmayın. Böyle diyenler olursa memurdan daha fazla kazanıyor benim için bu daha çok avantaj deyin.

de ki;
paralı günde, paralı günde evlenmeyi kabul etmedim.
iyi günde kötü günde evlenmeyi kabul ettim.
ne saçma..demek ki hepsi kocalarının başlarına birşey gelse kaza maza geçirip uzuv kaybetse terkedip paralı adama kaçacaklar.ben bundan bunu çıkarırım.buda ahlaka ters.insanoğluyuz herkesın başına her iş gelebılır.

Back
X