- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
- Konu Sahibi Pinki-dream
Kızlar şu son zamanlarda özellikle insanlar dostlarım ailem akrabalar eşimin meslegine takmıs durumda ! Eşim emlak gayrimenkul işi yapıyor ekonomik krizde. Dolayı eskisi kadr iyi deil işleri ama idare ediyor fena deil — annem gecen b problem olmustu eşimle aramda bana cevaben soyle dedi kızkardesinle bizde onu konsuyorduk pinkidream kendine yazık etti hic layık deil sana o ve ailesine dediydik dedi iyideee evlenrken on numaraydı eşim evlen kızm dıyorlardı hic karsı ckmadınız. Gecinirsiniz b sekilde o cocuk bakar evde sen çalışırsın bile dediler b sorun oldumu hopppp eşimin saglm bi işi yokmus beni zor gunler beklıyormus gardımı almam gerekıyormus daha dun yakın arkadasım aynılarını dedi eşin iyi hos seni sevıyor ama keşke saglam bi işi olsaydı nabcaksn ev alamayacaksınz bu gidişle benim eş secerken ki en dkkat ettiğim şey meslekti felan filan kendisi doktorla nişanlı— ya merak ettigim ben biliyorudm en basta eşim esnaf iyide kazanıyordu illa memur olmak şu bu olmak zorunda deil diyordum hep ama b sorun oldugu zmn b kavga etsek eşimle hemen bu eleştrilere maruz kalıyorum soyluyorumda hersey yolunda iyiyiz evet durumlar degişiyor ama halledıyoruz dıye ama ben artık dayanamıyorum ya herkes iyi b gelecek hayal eder bende oyle ama ne yapablrim gercekden hatamı yapdım demeye basladım valla baskı baskı artık okdr moralım bozuluyokikmseye bsey anlatmak ıstemıyorum artık soruyorjm sizlere cevrenizde doktor avukat iş adamı vs. Olupta harika hayatları olan on numara yasayan insan toplulukları mı var ben gormuyorum ?? Para herseyin çözümümü ? Evet parada cok onemli ama mesele para deilde statü mü ? İnsanlar icin —- duzeltme— sanırm eşimde bunu anlıyor kendini cok kasıyor ortamlarda bazen soyluyorum gereksiz konusma bosver dıye ama cok kendini ispat etmeye calısyor
Not : ben hemşire olarak devlette calısıyorum
Siz evliliğinizi öyle herkesin yorumlarına açarsanız daha çok laf dinlersiniz. Birisi eşiniz ya da evliliğinizle ilgili yorum yapacağında ağzına tıkın lafı. Kim olursa olsun siz mutlu iseniz destek olmuyorlarsa köstek de olmasınlar. Ben olsam böyle insanların yanına eşimle çok nadir giderdim, belki de gitmezdim. Gidin gezin dolaşın evlilik ve mutluluğunuzun tadını çıkarın.
Eşiniz çok zengin ama size değer vermeyen birisi de olabilir di...