- 31 Ekim 2013
- 21.640
- 72.780
- 798
- 41
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
ama sizin hatanız neden eşinizle tartışmalarınızı 3. kişilere anlatıyorsunuzBilmem ben takıyorum işte onceden takmazdım umursamazdım aslaa son zmnlarda sanki aşırı bi baskı b kucumseme var en basitinden annem beni cok zorluklarla buyuttu iyi b gelecegi olsun diye ugrastım der durur meselaa ama kimse kapıda durupda ben pinkidreamı alayım goklere cıkarayım demıyorki talip olayımda hani.. ben sevdim eşimle muhabbetm iyi her eş gbi tartısmalarımız oluyor buda bir yansımasın karsı tarafa hemen b meslek vurgusu var
Adamın mesleki bu konuşmadan nasıl o evleri satacak anlamadım...Genelde evet doktor muhendis okumuş etmiş adam cok konusmazmıs cok boş muhabebt yapmazmıss eşim iyi nyetli biri evet cok fazla kelime harcıyor ama insanlar bunu sanki konusmaya hakkı yokmuscasna yoruyr sanki anlamıyorum
Seni üzeni geride bırak onlar sana iyilik yapmıyolar... Eşini sana kötülüyor.lar..Senden eşini sogutuyolar kısaca...uyanık ol canım...nispet yapana sen de yap hakkından gel onun....Bu ınsanlar benim yakınlarım beni dusunen insanlar cunku soyledklerini umursuyorum tabiki ama yererek konusuyorlar yada uzulerek benim ona gore daha aklı basında olduğumu soyluyorlar mesela ama eşimde cok iyi nyetlidir sadece cok konsuur kelimeleri cok harcar mesela bende derim cok fazla muhabbet edince sıkılıyorlar insanlar yerinde konusmak en iyisi diye yoksa eşim para kazanıyor statü onemli olsa benm icin bende o arkadasım gbi daha iyisi en iyisi olsun derdim
Herkes doktor mühendis ögretmen kapacak diye bişey yok önce saglık sonra mutluluk huzur versin Rabbim bunlar para ile satılmaz ki alalım...Benim eşimde esnaf ve en en en yakın arkadaşımın eşi bir devlet kurumunda müdür olunca bana sen bulamadın bunun gibi bir tane diye bi cümle etti o gün son görüşmemiz oldu.. Kimsenin ağzına laf vermeyeceksin
Ev almak cok da önemli degil kiracı olun simdi villalar bile kiralanıyo yeter ki huzur olsun mutluluk olsunBilmem ben takıyorum işte onceden takmazdım umursamazdım aslaa son zmnlarda sanki aşırı bi baskı b kucumseme var en basitinden annem beni cok zorluklarla buyuttu iyi b gelecegi olsun diye ugrastım der durur meselaa ama kimse kapıda durupda ben pinkidreamı alayım goklere cıkarayım demıyorki talip olayımda hani.. ben sevdim eşimle muhabbetm iyi her eş gbi tartısmalarımız oluyor buda bir yansımasın karsı tarafa hemen b meslek vurgusu var
Cok dogru canım evlilikte şeffaflığa karsıyımesimizle en ufak sorunumuzda diyorsunuz da esinizle sorunlarınızdan nasıl insanların haberi oluyor.
Ben hic bir ortamda esimi ovmem esinle ovunmem ama tartismamizi kuslugumuzu de anlatmam. Annem bile bilmez esimle ne zaman nasılız.
siz insanlara esinizi olumsuz yonde anlatirsaniz insanlarda esiniz hakkinda konusma hakkini bulurlar kendilerinde.
Ayrıca esiniz issiz gucsuz degil sadece su an ekonomik krizdem Dik durun kimseye laf söyletmeyin esinizle ilgili. Aileniz dahil kimse bu yüzü bulaması sizden. Bu sizin elinizde.
Ne diyorlar eşin emlakci olduğu için mi cok konuşuyormuş, doktor olsa konuşmaz miymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?