Herkes evdeyiz diyor. Ben gibi her gün hala iie giden yok mu?

Şu eldiven konusunun boş olduğu söylendi ben de öyle hissediyorum. Dün manavda eldivenli birini gördüm her sebzeyi elledi tabi ki eldivenle, daha sonra telefonu çaldı eldivenlerle telefonu aldı açtı konuştu. Ne anladım bu işten.
Pazartesi günü hastaneye uğramak zorunda kaldım. Sağlık personelinin biri, laboratuvar çalışanı idi, elinde eldivenleri sigara içiyordu şaka gibi.

Valla hayat bizim için gayet rutin seyrinde devamke.. :KK45:

Tek farkımız kolonya ve dezenfeksiyonla daha sık haşır neşiriz..

Kapılar arkaya açılıyorsa ayağımla ittiriyorum, bana doğru açılacaksa peçeteyle açıp en yakın çöpe atıyorum. Tek değişiklik ve aksiyon bu..

Sanırım böyle de devam edecek. Çünkü üretim olan özel sektör..

Bizde calisiyorduk bygone kadar dun Benim is yerim home office duzene gecti, bugun esim 3 gibi eve geldi. Biz maske ve eldivendiz calismiyorduk yaklasik 3 haftadir. Calismak zorunda olanlar kendilerini korumak zorundalar maalesef. Sizde koruyun kendinizi

Ben evdeyim ama nişanlım markette çalışıyor ve çalıştığı yer normal zamandan daha kalabalık yüzlerce insanla temas ediyor çok korkuyorum Rabbim hepimizi korusun yardımcımız olsun😔
Eşimde markette çalışıyor. Haftalık izinler bile iptal oldu. Eldiven ile çalışıyorlar, ama çok çok dikkat etmeleri lazım.
Sağlıkçılarımız, özel sektör, polis ve askerlerimizin ALLAH(c.c) yardımcısı olsun inşaALLAH(c.c)...
Bir an önce bitsin şu günler, güzel günler gelsin ALLAH(c.c) 'ım...

Ben de çalışıyorum.
Zaman zaman ofiste çalıştığım, zaman zaman dışarıda olduğum bir işim var. Birkaç haftadır da virüsten bağımsız olarak evde çalışıyordum. Ama bu hafta hep dışarıda olmam gerekiyor. Belki sonrasında da...
"Şansıma tüküreyim" diyorum ve çalışmaya devam ediyorum. Yapacak bir şey yok.
Evde oturma imkanı olduğu halde gezenleri gördükçe de sinirim bozuluyor.

evden çalışma imkanı yoksa devlet yasak getirene kadar tüm çalışanlar ofise gidip gelmeye devam eder. krize girip ücretsiz izin verirse o ayrı konu, onu da çalışanın rızası olmadan veremez bakın dikkat edin böyle şeylere. kimse sizi ücretsiz izne ya da şu dönemde yıllık izinden kullanmaya zorlayamaz. arkadaşım belediyede çalışıyor, sokağa çıkma yasağı bile olsa özel izinle onlar ofislere gitmeye devam edecek. size daha saçma bir şey diyeyim, evden çalışma imkanı olan bir iş yapıyorum, evden çalışıyorum zaten. eski çalıştığım yerin evden çalıştırma imkanı olmasına rağmen hala milleti ofise sürüklüyormuş sırf kendi geri kafası yüzünden. ve sektörümdeki tüm firmalar neredeyse evden çalışmaya geçti geçici olarak.

İşte sizin gibi çalışmak zorunda kalanları da korumak için işi olmayanların değerli popoları üzerine oturup evde kalmaları lazım.dikkat, özen ve dua. Bu halka anlatamıyoruz, instagramı gördükçe saç baş yolasım geliyor, çok sinirleniyorum... Okumuş etmişi bile bu havada reklam peşinde...

Her yerde sosyal medyada burda herkes evdeyiz nasıl vakit geçiricez veya ücretsiz izin vs diyor...Bense full time hala çalışıyorum işe gidip geliyorum...Gerçekten bi biz kaldık çalışan gibi hissetmeye başladım...

Tv de otoriteler dısarı cıkmayın kalabalıga girmeyin diyor pardon çalışırken izin falan verilmiyorken nasıl olacak bu iş? Yok mu benim gibi çalışan??
Bizim burda herkes çalışıyor

Back
X