Herkes evdeyiz diyor. Ben gibi her gün hala iie giden yok mu?

İşte sizin gibi çalışmak zorunda kalanları da korumak için işi olmayanların değerli popoları üzerine oturup evde kalmaları lazım.dikkat, özen ve dua. Bu halka anlatamıyoruz, instagramı gördükçe saç baş yolasım geliyor, çok sinirleniyorum... Okumuş etmişi bile bu havada reklam peşinde...
Bu olay bana okumuşun daha cahil.olduğunu öğretti.

Şu eldiven konusunun boş olduğu söylendi ben de öyle hissediyorum. Dün manavda eldivenli birini gördüm her sebzeyi elledi tabi ki eldivenle, daha sonra telefonu çaldı eldivenlerle telefonu aldı açtı konuştu. Ne anladım bu işten.
Öyle kullanırsa bir işe yaramaz. Ben dün eldivenle markete gittim . Sadece alacaklarima ve kredi kartına dokundum. Eve gelmeden de dışardaki çöpe eldiveni attım.
Ülkemiz çok bilincsiz o nedenle maske kullanmayın diyolar ztn çünkü maskeyi takarken yüzünü gözünü elliyosun herkes kulaklarına serçe parmağı ile gecirmeyecegi için kullanmayın diyolar normal evden cikmamayi beceremeyen bir toplumuz.
İran'da maske ve eldiven gibi hijyen ürünlerinin gelişigüzel sokağa atılması nedeni ile virüs çok yayılmış sonuçta

Çalışmasak olmuyor çalışsakta olmuyor.. Ben de özel sektördeyim,ihracat departmanımızda 2 arkadaşıma iş yerine gelmeyin karantina altına alın evde kendinizi dendi :) Öyle de yaptılar. Yurtdışından bu olaylar patlamadan 1-2 gün önce gelmişlerdi ve hastaydılar. Dışarıdan çok fazla olmasa da birileri geliyor ofise ve bu da beni tedirgin ediyor açıkcası. Ofis camekan geleni geçeni görüyorum, bugünden sonra odama kimseyi de almıyorum hadi bakalım. Bu da benim #DirenBalonyanak stilim. Allah'ım tüm çalışanları, çalışmak zorunda olanları, dışarıda kalanları korusun amin.

Ben !!!

Hemde herkes evinde çalışıyorken şirkette ayrım yapılmış ve iş yerinde bırakılmış biri olarak !

Son düzenleme:
Aynı şirkette bir kesime 'giris çıkış saatleriniz esnek -kalabalik saatte aman gelmeyin. Çok kalabalıksa taksiye binin fiş yazdirin.donusumlu olarak her gün biriniz gelsin' derken aynı şirkette aynı binada olan diğer bir kesime 'is devam ediyor. Çalışmak istemeyen ücretsiz izin hakkını kullanabilir' dediler
Şaka gibi gerçekten. Bu adaletsizlik , bu bazı canların candan sayılmaması beni bitiriyor (ben şanslı kesimdenim. Ama haksızlık haksızlıktir. Böyle düşünen patronlara, sisteme yazıklar olsun )
Ben şanssız kesimdenim. Hemde bize izin hakkı bile sunulmadı.

Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum!

Her yerde sosyal medyada burda herkes evdeyiz nasıl vakit geçiricez veya ücretsiz izin vs diyor...Bense full time hala çalışıyorum işe gidip geliyorum...Gerçekten bi biz kaldık çalışan gibi hissetmeye başladım...

Tv de otoriteler dısarı cıkmayın kalabalıga girmeyin diyor pardon çalışırken izin falan verilmiyorken nasıl olacak bu iş? Yok mu benim gibi çalışan??
evde kalin cikmayin diyorlar ama ozel sektor calisanlarini dusunen yok. mecbur hergun otobuse dolmusa biniyoruz. sabah ise aksam eve geliyoruz. disardaki mikrobu evdeki gunahsiz evlatlarimiza tasiyoruz. evde kalin cikmayin diyen otoritelerin iki yuzlulugubden baska birsey degil. cok sinirliyim

çok sinirliyım. hadi biz işe geliyoruz. daha kargalar bkunu yemeden kuruma dökülüyorlar . ağzımıza gözümüze kımlık,kağıt sokuyorlar. tc okuyun diyorum gözlerim görmuyor ki. e face bookda okey oynarken görüyor. kendi bilgilerini girmek için bile bize soruyorlar. nereye ne yazacam, bir zahmet okusalar tıkır tıkır temazsız işlem yapılacak. face bookda kime ne yazması gerektiğine gelince bunlardan ıyısı yok.başım ağrıyor, nezleyım,sabahları boğaz ağrısı varken, dosya bıtırmeye milletle uğraşmaya devam edıyoruz.herkes normal hayatında. biz risk grubunda değilken dıkkat edıyoruz rısk grubundakılerın umrunda değil.

Veeee ihracat departmanı komple kapatıldı, hepsini eve gönderdiler evden çalışın diyerek. Müdürüm de hafif burnu akıyor diye apar topar gönderdiler eve ben kaldım :) Şeytan diyor git şunlara boğazım acıyor de de ortalığı karıştır. Korkmaya başladım..

Her yerde sosyal medyada burda herkes evdeyiz nasıl vakit geçiricez veya ücretsiz izin vs diyor...Bense full time hala çalışıyorum işe gidip geliyorum...Gerçekten bi biz kaldık çalışan gibi hissetmeye başladım...

Tv de otoriteler dısarı cıkmayın kalabalıga girmeyin diyor pardon çalışırken izin falan verilmiyorken nasıl olacak bu iş? Yok mu benim gibi çalışan??
Bankacıyım çalışmaya devam nöbetleşe yıllık izine 8 gün avans vererek bişeyler yapılcakmış ama yine de banka açık ve çalışır vaziyette olacak :(

Evhanımı olduğum için evdeyim. Eşim işe gitmek zorunda. Kendi iş yeri. Ama gitmezse kira fatura ne yaparız bilmem. Malum milyon dolarlık şirket olmadıktan sonra devlet yardım etmiyo. İşi gereği insanlarla temas etmek zorunda değil. İşi arabalarla.

Back
X