Herkes evdeyiz diyor. Ben gibi her gün hala iie giden yok mu?

Çalışmıyorum ama evde de duramıyorum arada yürüyüşe kaçıyorum

Her yerde sosyal medyada burda herkes evdeyiz nasıl vakit geçiricez veya ücretsiz izin vs diyor...Bense full time hala çalışıyorum işe gidip geliyorum...Gerçekten bi biz kaldık çalışan gibi hissetmeye başladım...

Tv de otoriteler dısarı cıkmayın kalabalıga girmeyin diyor pardon çalışırken izin falan verilmiyorken nasıl olacak bu iş? Yok mu benim gibi çalışan??

Ben de hala çalışıyorum full time. Maske eldiven dezenfektan ama ne kadar korunuyoruz muallak. Bir yanım evde olmak istiyor. Bir yanım maddi sıkıntısını düşünüyor. Zor zamanlar..

Eşim çalışmaya devam ediyor. Neyse ki iş yoğunluğu az da öğlen evde oluyor. 12ye kadar çalışıyor. Kurumsal bir şirkette çalışıyor ve izin yok. Yıllık izni çok olanları izne çıkardılar sadece.

Bir yandan korkuyorum eşim adına, bir yandan da çalışsın istiyorum. Zira ücretsiz izne ayrılırsa duvar kemiririz artık. Borç istemekten, muhtaç olmaktan nefret eden biri olarak umarım bu duruma düşmem.

bizim koskoca sulalemizde bir tek abim calisiyor, diger herkes evden calisma sistemine gecti. abim memur, onlarda nobet sistemine gecmisler simdilik sadece. cok korkuyorum allah herkesi korusun

Ceza infaz kurumunda calisiyorum, yakinda af da cikiyor, cok yakin mesafe calismak durumundayim. Dönüşümlü calisiyoruz. Su anda kapmadiysam bile af cikinca kapacagima kesin gozuyle bakiyorum

Ben evden işimi yürütebiliyorum ama eşim esnaf ve dükkanı açmak zorunda 8 tane çalışanı var hiç birini işten çıkarmamak icin, evde kalın diyorlar ama boş konuşuyorlar nasıl evde dursun bu adam eğer evde durursa 8 kişi ve eşim evine ekmek getiremeyecek nasıl verelim onların maaslarini. Hoş dükkanı açsa bir zaten iş olmuyor cepten çıkıyor maaşlar bir kaç gün daha devlet destek verip sokağa çıkma yasağı yapmazsa biz dükkanı kapatcagiz ve çalışanımıza maaş vermeyeceğiz gerçekten çok kötü.. nasıl bir devlet bunu vatandaşına yapar şuan virüsle mücadele eden neredeysen tüm ülkelerde sokağa çıkma yasağı var.. devleti insanların arkasinda, eğer çalışanlar gün geçtikçe enfekte olursa bunun vebali devlettedir bu kadar net..

Back
X