Herkes evinin resimlerini koyuyor:) Bende odamı sizinle paylaşmak istedim....:)

Canım benim odan çok sevimli senin gibi
10 ay daha keyfini çıkar
10 ay sonra Allah nasip ederse evininde resimlerini bekliyoruz

ayy ne güzel yaaa. odanın içinde oturma odan da var.. oh miss gibi.. arkadaşlarını çağırıp sohbetlerr yaparsın...

mis gibi tertemiz.. maşallah sana

Çok zevkli ve düzenli bir odan var. İnşallah kendi evini de böyle zevkine göre döşersin. Ve huzurlu-mutlu günler geçirirsin canım.

Sinem
Mulberry
Buket
Cucu
Sevgi

Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim opuyorumnanaktan

çok güzel canım...Allah tamamına erdirsin canım...hayırlısıyla evlenip yuvanı kurarsın inşallah...nasıl resim ekleniyo bilm iyorum banada söylermisiniz bende resim eklemek istiyorum....

çok güzel canım...Allah tamamına erdirsin canım...hayırlısıyla evlenip yuvanı kurarsın inşallah...nasıl resim ekleniyo bilm iyorum banada söylermisiniz bende resim eklemek istiyorum....

Teşekkürler yorum için:) Resimleri önce imageshack e yüklemen lazım. Sonra linki kopyalayıp buraya yapıştırman lazım yerimseniben

valla çok şeker ya kesin sende odan gibisindir..bakımlısında belli kremler falan çok,ojeler ohhhkaydirigubbakcemile3kokoş seniiiiiŞenizçok begendim canım kullanışlı hem yatagın var hem arkadaslarını agırlayabilecegin oturma grubun...koltuklarda çok güzel hele rengi.çok severim.hayırlısı olsun ayrıca evleneceksin yakında.ALLAH ömür boyu mutluluklar versin.bu odadan bin kat güzel evler senin olsunopuyorumnanaktan

Çok çok teşekkür ederimŞenizHayırlısıyla hazırlıklar devam ediyor kendi evimi güzel bir şekilde dayayıp döşesem başka birşey istemiyorum :Saruboceq:
Beğendiğine çok sevindim. Güzel yorumun için sağol opuyorumnanaktan

canım tam benim kafadansın bende mooooooor diye tutturuorum herseyde kelebekli stıcerlerden bende aldım evlenince evimde kullancam

çok şirin dekore etmişsin canım odanı bende senin gibi mor hastasıyım benimde mutfağım ve yatak odam mor tonlarda. Allah kendi evinde de böyle güzellikler nasip etsin

çok şeker bi odan var canımcım renkler filan cıvıl cıvıl
Allah daha güzellerini nasip etsin

rica ederim tatlım.inşallah o güzel evinide süper bir şekilde döşersin canım.mutluluklaropuyorumnanaktan

renkleri bana cok uygun cok begendım şimdiden kendi evini merak ettim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…