Herkes Evlendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Merhaba arkadaşlar, ben 22 yaşındayım. Arkadaşlarımın çoğu evli ve çocuklu veya nişanlı. Ben şimdiye kadar hep erken olduğunu biraz daha rahat yaşamam gerektiğini düşündüm ve isteyenlerle pek görüşmedim. Çalışıyorum,güzel bir işim mutlu olabileceğim bir hayatım var yani artık yapacağım tek şey evlilik kaldı. son zamanlarda pişman oluyorum görüşmediğime hatta artık onların mutlu olduklarını ve çok rahat, eğlenceli evlilikleri olduğunu gördükçe bende çok istiyorum hayatımda birinin olmasını ve evlenmeyi. Biliyorum daha çok gencim ama sanırım çevremdeki yaşıtlarımın evlilikleri yüzünden böyle bir düşünceye kapıldım. Sizinlede paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim. Hayata bakışı benim gibi olan anlaşabileceğim biri olur inşallah, rabbim nasip eder.

Şimdiye kadar düşündüğün gibi düşünmeye devam et. Gençsin, keyfine bak.
Evlilik de güzel ama vakti gelince olacak zaten, acele etmeye gerek yok.
Herkes kendi kaderini yaşıyor, başkaları gerçekten mutlu mu, değil mi bilemeyiz.
Bence akışına bırak ;)
10 yaş büyüğüm ve mutlu bir evliliğim var ama yine de acele etme diyorum, tavsiyem budur ;)

Bence yaşınız henüz küçük işiniz de varmış mutliymussunuz
Mutluluğu evlilikte aramayın :)

Ya da evlenmek için evlenmeyin
Kimsenin evliliği dört dörtlük değildir
Ve o çok mutlu gorunenlern hepsi mutlu değildir

Bende 21 yaşımdayım boşa üzülme etrafındakiler erken evlenmiş.Zaten üniversite okuyan birisinin mezun olması 22 yaşını buluyor iş bulmayı kpss sürecini vs saymıyorum.Nasip birde bu işler benimle yaşıt bir arkadaşım evlendi şu an hamile finallere doğuracak artık nasıl yapacak bilmiyorum bebeğiyle mi gelecek yoksa kalacak 🤦🏻‍♀️🤧😂🤔

Merhaba arkadaşlar, ben 22 yaşındayım. Arkadaşlarımın çoğu evli ve çocuklu veya nişanlı. Ben şimdiye kadar hep erken olduğunu biraz daha rahat yaşamam gerektiğini düşündüm ve isteyenlerle pek görüşmedim. Çalışıyorum,güzel bir işim mutlu olabileceğim bir hayatım var yani artık yapacağım tek şey evlilik kaldı. son zamanlarda pişman oluyorum görüşmediğime hatta artık onların mutlu olduklarını ve çok rahat, eğlenceli evlilikleri olduğunu gördükçe bende çok istiyorum hayatımda birinin olmasını ve evlenmeyi. Biliyorum daha çok gencim ama sanırım çevremdeki yaşıtlarımın evlilikleri yüzünden böyle bir düşünceye kapıldım. Sizinlede paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim. Hayata bakışı benim gibi olan anlaşabileceğim biri olur inşallah, rabbim nasip eder.
Yaşım 27 yeni nişanlandım 28imde evlenicem bence geç kalmış değilsin kendini üzme

22 yaşında evlenen arkadasim adina anca üzülürüm ben.
Hic mi merak etmiyorsunuz dunyayi? Soyle gezeyim edeyim, kendi parami yiyeyim, bayramlarda once senin ailen sonra benim ailem diye sıkıcı ev oturmasi yapmadan tatillerimdebozgurce seyehat edeyim falan diye??
Valla eskiden bunlar meshurdu. Kariyerli-bekar-özgür nil karaibrahimgiller populerdi. Ama sosyal medya-pembik gelinler falan,ortalik kocasıni , tabagini ,abartili dugununu paylasan insan dolunca yeniden revaca geldi. Artik bunlar moda.
Ben oyle düşünüyorum sahsen

Bence sorun sende degil arkadas cevrende. 20li yaslarin basinda hepsi evli veya cocuklu garip. Senin yasitlarin universiteyi daha yeni bitiriyor. 22 yas daha cocuk sayilir
Bende sizin gibi düşünüyorum. Üniversite okudum bitirdim ve işim var çok şükür. Cevap için teşekkür ediyorum

Canım evlilik mutlu son değil ,yeni bir başlangıç aslında ..Bu yüzden acele edip üzülme ,zamanı gelince Olur herşey nasip kısmet ..Şunu da sakın unutma ,hiçbir evlilik dışarıdan göründüğü kadar mutlu veya mutsuz değildir .. Herşey sosyal medyadan yada senin gördüğün kadarıyla sınırlı değil emin ol .. Nasıl ki ailenle yaşadığın sorunlar oluyorsa ,aynı şeklinde eşinle yada ailesiyle oluyor sadece Kişiler ve konum değişiyor .. Evlilik sorumluluk ve olgunluk gerektirir keşke kolay olsa .. o yüzden yaşa gez öğren araştır şimdi hayatın güzelliklerini tad o zaman da evliliğini öğrenmiş olursun ,hakkında hayırlısı olsun doğru kişiyle inşallah 🙏🙏

Hic mi merak etmiyorsunuz dunyayi? Soyle gezeyim edeyim, kendi parami yiyeyim, bayramlarda once senin ailen sonra benim ailem diye sıkıcı ev oturmasi yapmadan tatillerimdebozgurce seyehat edeyim falan diye??
Valla eskiden bunlar meshurdu. Kariyerli-bekar-özgür nil karaibrahimgiller populerdi. Ama sosyal medya-pembik gelinler falan,ortalik kocasıni , tabagini ,abartili dugununu paylasan insan dolunca yeniden revaca geldi. Artik bunlar moda.
Bende başlarda aynı sizin gibi düşünüyordum son zamanlarda sanırım biraz boş kaldım ve böyle saçma sapan bir şeyi kafama taktım. Üniversite okudum çok şükür işim de var. Sosyal medyada ki o tayfa inanın benimde hiç mi hiç hoşuma gitmiyor.

Yok ya ben gençken yine böyleydi ortam. Üniversiteyi bitirenin hemen evlnmesi beklenirdi özellikle kırsal kesimde. Yaş ilerledikçe aday kalitesinde düşme olurdu. Değişmesini diliyorum bu kafaların

Canım evlilik mutlu son değil ,yeni bir başlangıç aslında ..Bu yüzden acele edip üzülme ,zamanı gelince Olur herşey nasip kısmet ..Şunu da sakın unutma ,hiçbir evlilik dışarıdan göründüğü kadar mutlu veya mutsuz değildir .. Herşey sosyal medyadan yada senin gördüğün kadarıyla sınırlı değil emin ol .. Nasıl ki ailenle yaşadığın sorunlar oluyorsa ,aynı şeklinde eşinle yada ailesiyle oluyor sadece Kişiler ve konum değişiyor .. Evlilik sorumluluk ve olgunluk gerektirir keşke kolay olsa .. o yüzden yaşa gez öğren araştır şimdi hayatın güzelliklerini tad o zaman da evliliğini öğrenmiş olursun ,hakkında hayırlısı olsun doğru kişiyle inşallah 🙏🙏
Ben güzel yazmışsınız çok haklısınız bende tıpkı sizin gibi düşünüyorum ve sanırım son günlerde biraz uğraşım azaldığı için kafama bunu taktım. Aslında bende erken olduğunun ben o sorumluluğun zorluğunun farkındayım olacaksa Eninde sonunda olur olmazsa da dünyanın sonu değil ya

26 yaşında henüz evlenmemiş biri olarak seni linç ederim yat uyu:KK53:
😂 Ben bazen bu evlilik işini kafaya takamadan bazen herkes evlenecek değil ya veya herkes 20 ki yaşlarda evlenecek diye bir şey yok diyorum. Hatta arkadaşların yorumları benim düşüncemin saçmalığının farkına varmamı sağladı

Bende 21 yaşımdayım boşa üzülme etrafındakiler erken evlenmiş.Zaten üniversite okuyan birisinin mezun olması 22 yaşını buluyor iş bulmayı kpss sürecini vs saymıyorum.Nasip birde bu işler benimle yaşıt bir arkadaşım evlendi şu an hamile finallere doğuracak artık nasıl yapacak bilmiyorum bebeğiyle mi gelecek yoksa kalacak 🤦🏻‍♀️🤧😂🤔
Zor valla ben bazen arkadaşlarıma gidiyorum iyiki evli değilim diyorum bir sürü iş. Bazen de işte eşleriyle mutlu ve iyiki diyorlar bir anlık saçma heves sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X