• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes karşısındakini kendi gibi sanıyor heralde

Ne alaka yahu aksiyon için askerle polisle evlenmek... Bir tek bana mı mantıksız geldi bu konu anlamadım.
Aksiyon olayın görünen kısmı hayalimi gerçekleştirmiş birisi olacak çünkü ben olamıyorum

Aksiyon olayın görünen kısmı hayalimi gerçekleştirmiş birisi olacak çünkü ben olamıyorum
Bunun için evlenmeniz gerekmiyor. Erlere destek olabileceğiniz başka seçenekler de mevcut. Evlenmek için biraz sığ bir sebep, çevrenizin anlamaması normal. Aksiyon, ben olamadım vs, o yüzden böyle biriyle evlenmek istiyorum denince saçma oluyor zira.

Bu arada ne gibi sağlık probleminiz var özel değilse

Benim kuzenim de polis olmayı çok istemişti, fiziksel özelliklerinden dolayı olamadı. Trafik polisi ile evlendi sırf polis diye. Bu da bi hırs, takıntı belki.

Benim kuzenim de polis olmayı çok istemişti, fiziksel özelliklerinden dolayı olamadı. Trafik polisi ile evlendi sırf polis diye. Bu da bi hırs, takıntı belki.
Belkide darısı basıma o zaman

Yüzümde iz var ce görme problemim var
Geçmiş olsun , bence gönlünüzü rahat bırakın ..
Bırakın kimi isterse onu sevsin , belki bir öğretmene aşık olacaksınız çok mutlu olacaksiniz.
Takıntılı bir hal gibi, yanlıs karar almanıza neden olur bu durum

Geçmiş olsun , bence gönlünüzü rahat bırakın ..
Bırakın kimi isterse onu sevsin , belki bir öğretmene aşık olacaksınız çok mutlu olacaksiniz.
Takıntılı bir hal gibi, yanlıs karar almanıza neden olur bu durum
Hayalim bu yönde aşık olursam tabiki bu ikinci planda kalır ama olacağımı sanmam aşka inanmam sevgiye inanırım oda zamanla olusur

Vatanı bir tek askerle polis kurtarmıyor.
Terörle tek savaşan da onlar değil
Bu memleketin onlarca şehit öğretmeni de doktoru da, savcisi da, gazetecisi de var, vazife başında mücadeleye devam edeni de var.

Ne olursan ol en iyisi ol ki faydan olsun.
Böyle ekşın olsun diyip sığ düşüncelerle yola çıkma. Kendine faydalı ol ki vatanına faydan olsun.

Vatanı bir tek askerle polis kurtarmıyor.
Terörle tek savaşan da onlar değil
Bu memleketin onlarca şehit öğretmeni de doktoru da, savcisi da, gazetecisi de var, vazife başında mücadeleye devam edeni de var.

Ne olursan ol en iyisi ol ki faydan olsun.
Böyle ekşın olsun diyip sığ düşüncelerle yola çıkma. Kendine faydalı ol ki vatanına faydan olsun.
Gerekenden fazlasını yaptığıma emin olabilirsin bu hayalim ve hiç de sığ düşünce olarak görmüyorum

Bu memleket için,halkı için taş üstüne taş koymuş herkes vatana hizmet ediyordur.Polis eşi veya asker eşi olabilirsin pek tabi ama çok büyük hayal kırıklığına ugrayacaksin haberin olsun

Kızlar iyi geceler herkese kendimi bildim bileli hep birşeylerle savaşıyorum hiç bir zaman öyle sakin monoton bi hayatım olmadı hep bi çaba hep bi savaş hep mi mücadale oldu hayatımda evlendiğim zamanda böyle olsun istiyorum ve çok zor hayat yaşadıklarını bildiğim için asker yada polis bir eş istiyorum söyleyince tepki direkt üniforma meraklısısın oluyor ihtiyacım yok üniformaya nette herşey var çok özensem alır giyerim sadece hayatlarına özeniyorum sağlık problemlerinden dolayı ben olamadım eşim olsun istiyorum çok şey mi ya ?
sen sanıyor musun ki sıradan sivil biriyle evlendiğinde zor bir hayat yaşamayacaksın savaşacak birşeyiniz olmayacak. eşin olmazsa çocuğun olur polis,asker belki. seçmece olmuyor bu işler kime aşık oluyorsan onunla evleniyorsun.

Valla benim esim asker ya da polis degil ama basimizdan sıkinti dert eksik olmuyor Allah beterinden korusun. Demem o ki sıkıntili bi hayat istiyorsan illa polisle ya da askerle evlenmene gerek yok sorunlu bi kv bile yeter :KK14:

Allah askerimizi, polisimizi, vatanimizi, herkesi korusun insallah:eek:

Back
X