- 21 Şubat 2017
- 177
- 94
- 48
- 29
Hahah hayır omkqdae asker dizisi var conconluğa özenecek olsam söz olurdu heralde sonuçta ttolgaArka sokaklar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah hayır omkqdae asker dizisi var conconluğa özenecek olsam söz olurdu heralde sonuçta ttolgaArka sokaklar![]()
Aksiyon olayın görünen kısmı hayalimi gerçekleştirmiş birisi olacak çünkü ben olamıyorumNe alaka yahu aksiyon için askerle polisle evlenmek... Bir tek bana mı mantıksız geldi bu konu anlamadım.
Göreve sizi göturmezler ki , yani hareketli bir yaşam olmuyor polis eşi olunca onu demek istedim, eşiniz hareketli bir yaşam sürüyor.Gidebileceğim hwr yere giderim tabiki
Özeniyor gibisiniz hadi hayırlısıHahah hayır omkqdae asker dizisi var conconluğa özenecek olsam söz olurdu heralde sonuçta ttolga
Bunun için evlenmeniz gerekmiyor. Erlere destek olabileceğiniz başka seçenekler de mevcut. Evlenmek için biraz sığ bir sebep, çevrenizin anlamaması normal. Aksiyon, ben olamadım vs, o yüzden böyle biriyle evlenmek istiyorum denince saçma oluyor zira.Aksiyon olayın görünen kısmı hayalimi gerçekleştirmiş birisi olacak çünkü ben olamıyorum
Belkide darısı basıma o zamanBenim kuzenim de polis olmayı çok istemişti, fiziksel özelliklerinden dolayı olamadı. Trafik polisi ile evlendi sırf polis diye. Bu da bi hırs, takıntı belki.
Yüzümde iz var ce görme problemim varBu arada ne gibi sağlık probleminiz var özel değilse
Geçmiş olsun , bence gönlünüzü rahat bırakın ..Yüzümde iz var ce görme problemim var
Hayalim bu yönde aşık olursam tabiki bu ikinci planda kalır ama olacağımı sanmam aşka inanmam sevgiye inanırım oda zamanla olusurGeçmiş olsun , bence gönlünüzü rahat bırakın ..
Bırakın kimi isterse onu sevsin , belki bir öğretmene aşık olacaksınız çok mutlu olacaksiniz.
Takıntılı bir hal gibi, yanlıs karar almanıza neden olur bu durum
Gerekenden fazlasını yaptığıma emin olabilirsin bu hayalim ve hiç de sığ düşünce olarak görmüyorumVatanı bir tek askerle polis kurtarmıyor.
Terörle tek savaşan da onlar değil
Bu memleketin onlarca şehit öğretmeni de doktoru da, savcisi da, gazetecisi de var, vazife başında mücadeleye devam edeni de var.
Ne olursan ol en iyisi ol ki faydan olsun.
Böyle ekşın olsun diyip sığ düşüncelerle yola çıkma. Kendine faydalı ol ki vatanına faydan olsun.
sen sanıyor musun ki sıradan sivil biriyle evlendiğinde zor bir hayat yaşamayacaksın savaşacak birşeyiniz olmayacak. eşin olmazsa çocuğun olur polis,asker belki. seçmece olmuyor bu işler kime aşık oluyorsan onunla evleniyorsun.Kızlar iyi geceler herkese kendimi bildim bileli hep birşeylerle savaşıyorum hiç bir zaman öyle sakin monoton bi hayatım olmadı hep bi çaba hep bi savaş hep mi mücadale oldu hayatımda evlendiğim zamanda böyle olsun istiyorum ve çok zor hayat yaşadıklarını bildiğim için asker yada polis bir eş istiyorum söyleyince tepki direkt üniforma meraklısısın oluyor ihtiyacım yok üniformaya nette herşey var çok özensem alır giyerim sadece hayatlarına özeniyorum sağlık problemlerinden dolayı ben olamadım eşim olsun istiyorum çok şey mi ya ?