Herkes katildir bu hayatta siz neyi öldürerek katil oldunuz

minikkedii07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
467
147
23
Yani bunu sorarken tabiki insan,kedi,köpek vb öldürmediğinizi biliyorum ama sürüngen ya da zararlı böcekler vs olabilir..Hangi vukuatlarınız var nasıl olmuştu:KK53:

Dert mi bu konu değil,taşınır mı konu bence taşınır.Tuttuğum karşıma çıkan tüm haşeratları öldürdüm.Kendimi yaşarken öldürmek de konuya dahil midir,cevap olarak tatmin eder mi :KK45:

yazlığa gittiğimizde evin içi hep karınca dolmuştu elektrik süpürgesiyle çektim onları öyle bi katliam yaptım çok pişmanım.

Küçükken karıncalarla oynamaya bayılırdım. Alıp yuvalarına falan götürürdüm :KK48:

Bi tanesini elime almak isterken poposunu patlattım yanlışlıkla. Günlerce vicdan azabı çekmiştim. :KK43:

sinek çokk oldudum
pisman deilim yine gelsinler yine oldurrum
vizvcizvizzz beynimi yiyolarr, psikoljik baski altindaydim katliam yaparken

Cocukken yakalamak icin ustune ortu atilan muhabbet kusunu gormeyerek ustune basarak olumune sebep olmusdum ... Cok uzulerek gidip gömmüsdüm her aklima geldigindede üzüntum tekrarlanir...

:KK64:Can sıkıntısından bula bula böyle bir konu mu buldun.?Herkesin 3 aşağı 5 yukarı öldürdüğü hayvanlar aynıdır.Özellikle kadınların.

5 yaşındayken kuzenimin japon balığının fanusuna güzel koksun diye kolonya dökmüştüm ve hayvancağız kafası güzel bir şekilde hayata veda etmişti.

Dert mi bu konu değil,taşınır mı konu bence taşınır.Tuttuğum karşıma çıkan tüm haşeratları öldürdüm.Kendimi yaşarken öldürmek de konuya dahil midir,cevap olarak tatmin eder mi :KK45:

Aslında son söylediğinizi duymaktan çekindiğim için onu kastetmek istememiştim çünkü en kötüsü o:(Diğer konuda da biraz cesur sayılırsınız ben dahil önemli kısmımız korkuyor onlardan:)

küçükken solucan çekirge fln toplardım ama öldürdüğümün farkında değildim açıkcası daha okula filan gitmiyodum

farkına vardıktan sonra baya üzüldüm

onun dışında sivrisinek bile öldürmem keşke onlar da bana iyi davransa xdxdxd
yürürken yere bakmam böcekleri ezerken görmeyim diye

Ben başlığın gelişinden daha mecazi şeyler sorduğunu sanmistim.
Misal: ben bir zamanlar çok sosyal eğlenceli ve girişken bir kızı öldürdüm. Yerinde şimdi asosyal,depresif bir kız yaşıyor.
Neyse sorunun cevabına gelecek olursak tabii ki sinek. Kuzenimle sinekleri öldürüp sonra sayardik kim daha çok oldurmus diye:KK53:

ha bi de stajdayken balkonu temizlicektik arının kanadı kopmuş suyun ustundeydi çırpınıyodu ben de öldürmüştüm acı çekmesin diye ama keşke yapmasaydım bütün gün aklıma takılmıştı

Küçükken karıncalarla oynamaya bayılırdım. Alıp yuvalarına falan götürürdüm :KK48:

Bi tanesini elime almak isterken poposunu patlattım yanlışlıkla. Günlerce vicdan azabı

Karıncaları bende zararsız ve sevimli bulurum yazık olmuş gerçekten:)

Bana bir kere komşumuz arkadaşıyla bakislarini beğenmediği için bi kediyi öldürdüğünü soylemisti.
Evet evet annem de o kişinin kafasının içinde birseylerin eksik olduğunu düşünürdü.

Back
X