Herkes kendi derdinde

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Aslında bu sadece iç dökmesi
Çok milleti takan biri değilim kendimle yetiniyorum ama bu ara sanki herkes benden kaciyormus gibi
Mesela hastayım dediğimde günlerce aramayan insan işi düştüğünde ustuste arıyor
Yada ben onlara anında cevap verirken işi bittiğinde teşekkür etme tenezzül ünde bulunmayan bi kaç insan topluluğu
Herkesin kendi ailesi kendi işi
Tamam once can ama canımı sıkmaya başladı bu durumlar
Ne yapmalı nasıl davranmalı herkesi silmelimi

hıc sallama canım kendıne bak. kafanı takmaya degmez

Bir çok kişiyi hayatımdan böyle çıkardım ,tavsiye ederim ,onlar hayatından gidince yük kalkıyor resmen .

anneme "hamileyim" dedim; olmuş artık yapcak bişi yok dedi.

Kiz iki hamileligimde de sallayan olmadi, hatta ikinciyi kaynanamlar neden yaptiniz demis esime.
Ne sevinen oldu ne kutlayan. Baya bir garibanim ben o güzel haberlerde, dogumlarda , özel günlerde..
Artik cok da tin diyorum ve cayimi yudumluyorum.

bende çok takmadım zaten sevmek isderlerse sevdirmem bende

Aslında bencil olmak gerekiyor
Keşke biraz olabilseydim
Maalesef herkes bencil
Eleye eleye kimse kalmadı çevremde

az daha devam et sen bir bakmisin sabrin tasmis ve en bencili sen olmusun.
Bakma bencillilkten tiksinirim ama artik tiksindigim icin sadece kendi ailemi düsünüyorum.
Cok az iletisimim var, az gör az duy birsey kaybetmezsin

Yediğim kazıklar öğretti ki sonunda kimseden fazla birşey beklememek lazım. İnsan yalnızken bekliyor belki de kendisi gibi ince düşünen, x ne yapıyor ne ediyor diyen çıksın ama yok. Herkes kendi hayatına bakıyor. Derdini açtıkların bir iki ah vah eder, sonra bakmışsın yine yalnızsın. Artı içini döktüğüne pişmansın. Yani ben de böyle oldu genelde. Artık kimseye derdimi dökmemeye karar verdim.
Kendi yaralarına insanın kendinden başka merhem yok.

Senin de sınıtların olsun. Herkese her daim emrinize amadeyim seklinde kosarsan kiymetin bilinmez. Hayir demeyi becerebilenler daha cok sevilir genelde. Sen de hayir demeyi ogrenmelisin. Bu arada yavas yavas etrafindakiler arasindan temizlik yapmaya basla. Seni kullananlari cikar hayatindan. Bir arkadasin olsun tam olsun. Cok kisi olmasi cok iyi degil bazen. Bu arada yalnizlik da guzeldir, insana guclu olmayi ogretir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…