herkes manken gibi olmak zorunda mi

Evet olabilir, bir de vücut şeklimiz farklıdır.
Ben de ibre 60'ı vurmuş gibi durmuyorum dışardan ama göbek ve beli iyi kamufle edip çırpı bacaklarımı ön plana çıkardığım için.
Yoksa durum vahim.
O yüzden diyet forever zaten :)

işte benim de bacaklar kalın

klasik pantolon giyince yani oturmayan o da görünmüyor

özellikle diz altı kalın, tayt vs giysem duba dersiniz o derece....

kotları bilemem

ama son kotum colins 26 aldım ama 25 olsa o bile olurdu galiba alırken düğmesi kapalı idi

benim popom düz

jenifer Lopez gibi poponuz vardır sizin tabii sığmaz :)

Haha sorma kaç jlo çıkar :D latin değil bildiğin turkish basen var bende :D

Akşam ezanından sonra ağzımıza kilit vurmamız gerekiyoor :KK14:
Ama nerdeee.
Az önce zeytin peynir götürdüm yine :kk77:
Açken uyuyamam hayatta :KK48:

Yalan söyledi demedim zaten, anlam veremedim sadece. @apranxx ın açıklamasını da çok mantıklı buldum.

Ben de tam olarak şunu soylemeye calismistim :KK66:

images.webp

Ben bu yoruma tabi ki katılıyorum. Yakın arkadaşımın boyu 1.62, ben 1.70im. İkimiz de spor yaparız ama o daha çok yapar :) İkimiz de 55 kiloyuz ama vücutlarımız aynı duruyor, bizim kız ince uzun duruyor. Böyle işte :)

O arkadastan bende de var, benden 5 cm kisa bikac kilo da fazla ve ayni beden giyiyoruz, ustelik ben ondan daha çok spor yapiyorum, onun gunluk yuruyusu haric sporu da yok, dogustan sansli bazilari :)

167 boyundayim 64 kilo falanim artik annem bile begwnmiyor ben 50 kiliydum senin yasinda diyor herkes dalga geciyor benimle irademe de sahip cikamiyorum artik bir ay icinde 55 kilo olmak istiuorum 36 beden olmak istiyorum biktim 93 73 98 olculerim nasil 65 95 olabilirim yardim edin kizlar cok mutsuzum

Sevgiliniz ya da sizi beğenenler falan varsa hiç kafanıza takmayın.

Ben de 1.67 boyundayım 30 yaşıma kadar 56 kilo üzerine çıkamadım herkes nekadar zayıfsın derdi şimdi 35 yaşımdayım ve 65 kilo üzerin deyim ve beni yıllar sonra görenler şimdiki halimi daha çok beğendiklerini söylüyor ,eşim bile bu halimi daha çok beğediğini söylüyor. O zamanki resimlerime bakıyorumda hasta gibi görünüyormuşum.Yani demem o ki medyanın dayattığı ne kadar zayıf okadar güzel olayını ciddiye almamak lazım.

Arkadaş ben de bi kilo alsam da giydiğim yakışsa yüzüm gözüm açılsa diye dertlenip dururdum :KK14:

36 bedene özeniyosun ama özendiğin kadar leziz bişey değil canım haberin olsun her şeyin fazlası zarar, bir dirhem et bin ayıp örter ve daha nice özlü sözler:KK53:

167 boyundayim 64 kilo falanim artik annem bile begwnmiyor ben 50 kiliydum senin yasinda diyor herkes dalga geciyor benimle irademe de sahip cikamiyorum artik bir ay icinde 55 kilo olmak istiuorum 36 beden olmak istiyorum biktim 93 73 98 olculerim nasil 65 95 olabilirim yardim edin kizlar cok mutsuzum

Etliyim, butluyum, mutluyum :KK53:
Gerisini boşver, bir daha gelmeyeceğiz dünyaya
Kilo almamaya çalış yeterli
Düzgün beslen hareket et, beğenmeyen de küçük oğluna almasın :KK67:

Manken gibi olmak değil mesele sağlıklı olmak. Kilo da sağlığı olumsuz etkileyen birşey. Evet fazlan var 56 kiloya düşmen gerekir 8 kiloda vermesi zor bişey değil kolaylıkla verebilirsin. Benide kilo rahatsız ediyor ve doğumdan sonra hemen kurtulmak istiyorum kilolardan.
Annen kırıcı konuşmuş olabilir ama doğru demiş gençken kiloyu yerleştirirsen 30 dan sonra vermen çok zorlaşır daha alıyor insan metabolizma yavaşladığından. Önce kendin ve sağlığın için kilona dikkat etmelisin

Hepte aynı muhabbet ben seni dogurunca kilo aldım. Allahtan ben öyle bisey diyemiyorum.

Öyle kısa sürede kilo verme çok zararlı. Bir4diyetisyene git maddi durumun musait ise. Artık devlet hastanelerinde de var. Sağlıklı beslen ac kalmadan kilo ver herseyden önce sağlığın için.

Annelerimiz zamanında kilosunu söyleyene ben inanmıyorum. Ozman balık eti modası varmış. Bizler gibi kimse zırt pırt tartıya çıkmazmış

bence başlık ve konu uyumsuz olmuş.
başlık biraz 36 bedene karşı isyankar bir tavır gibi geldi bana, ama konuyu okuyunca aynı şeyler.

bir ara böyle bir kampanya vardı hatırlarsanız, podyumlarda sıfır bedene hayır diye, özellikle genç kızları bilinçsiz diyete özendirmesi ve sonrasında bilimum hastalığa sebep olması nedeniyle.

elbette sağlıklı olmak ve kendini estetik bulmak için kişi yediklerine ve içtiklerine dikkat etsin.
ama !!!

neyse ben de yemek yemekten keyif alan biriyim. Karataya yeşil ışık yakıyorum, diğer diyetleri tanımıyorum :)
aynaya baktığımda kendimi manken gibilerle kıyaslamıyorum.
kendi sağlığım için ideal kiloma bir gün geri dönmek isterim.
hamilelikle birlikte gene kaldı bizim kilo verme işi ya :KK46::KK46::KK46:

Back
X