- 15 Ekim 2018
- 2.189
- 4.417
- 133
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Valla benim etrafimdakiler de seninkiler gibiler. Daha sonra ama kendi dertlerini anlatirken buldum onlari hem de bana. Sadece destek oldum. Insanlık ölmedi büyüklük bende kaldi. Gerci büyüklük demeyelim o Allah a mahsusturŞanslısınız. Benim etrafımı hep böyle insanlar sarmış.
Denize düşen yilana sarilir canim uzme kendini Allah seni ve cumlemizi iyilerle karşılaştırsın.kimin bir zaman sonra nerede olacağını kimse bilemez o kibirlenenler gunlerini gorecekler merak etme.Cok dogru. Benim gercek dostum dedigim 1-2 kiş uzak şehirde oldugu icin koptuk. Ee insan derdi varken de tartamiyor kime soyliyip soyleyemecegini ama ders oldu.
Valla benim etrafimdakiler de seninkiler gibiler. Daha sonra ama kendi dertlerini anlatirken buldum onlari hem de bana. Sadece destek oldum. Insanlık ölmedi büyüklük bende kaldi. Gerci büyüklük demeyelim o Allah a mahsustur
Ben mesela birsey anlatiyorum ona,o bana kendi mukemmel otesi seylerini anlatıyor
Sonuc olarak o suanda daha kotu seyler yasadi. Valla üzülmedim pek. Neden dersen biz esrefi mahlukatlarin da nefsi var. Üzülmem gerekirdi ama uzulmedim. Oh olsun da demedim ama
Mesela basit bi örnek verim.
Ben evlendigimde doktor bana enfeksiyon var demişti ilac falan vermisti bana
Sonra muhabbet esnasinda whatsaptan konusuoduk baska biselerden bana diyor ki
"Balayinda girmedim denize havuza falan cok sukur enfeksiyon da olmadi ve hamile kaldim"
Evlendigi 2.ay hamile kalmis birisi bu. Bu benim zoruma gitmisti mesela.
Rica ederim uzme kendini insallah tez zamanda atlatirsin ve boyle insanlardan da kurtulursun insan kim dost kim dusman anlayamiyorAynisı olmuş resmen benim yaşadıgımın.Ne kadar üzücü.Halbuki ne gerek var ki.Neye bu kibir?Elindeki iyi seyin garantisi var mı.Yok. icten mesajın icin teşekkur ederim bu arada.
Denize düşen yilana sarilir canim uzme kendini Allah seni ve cumlemizi iyilerle karşılaştırsın.kimin bir zaman sonra nerede olacağını kimse bilemez o kibirlenenler gunlerini gorecekler merak etme.
Bu insanlar arkadaşınız değil, siz oyle sanıyorsunuz. Bu kadar onemli bir sorununuzu arkadaşlarınıza değil bi uzmana anlatın lütfen. Insanoğlu çiğ süt emmiş. Bazen ağzından/kaleminden çıkanı gözü/kulağı duymuyor/görmüyor.Iyi geceler kızlar. Allah daha büyük birt dert vermesin diyelim. Hatta tam dert midir bilmiyorum.Ama kafama takılıyor.Neden bazı insanlar devamli bir yarış halinde sizinle ve neden kimse kimsenin gercekten arkadaşı olamıyor? Bu bana mı böyle sizler de böyle şeyler yaşıyor musunuz?
Mesela yaşadığınız bi sıkintıyı paylaşıyorsunuz sonra gün geliyor önünüze seriyor.Ya da eşinizle aranız iyi olsa bile kötü günlerinizi hatırlatıp biz sizi de biliyoruz gibi olaya dönüyor iş.
Sosyal medya kullanmıyorum.Ama yine de insanların bir yarış halinde oldugunu görüyorum.Benimki bunu yaptı seninki ne yaptı?Ben şuraya gittim yok şöyle mutluyum yok şöyle iyiyim devamlı boyle bi reklam şeyleri. Ve en onemlisi çoğu insanın mutsuzluğumla beslendiğini bile düşünüyorum.Gerçekten lise olsun üniversite olsun.İnsanın eline hiç mi insan kalmaz ya.Sadece arkadaş olsa neyse akrabalar da öyle.Kendi yaşadığı sıkıntıları senden saklar ama seninkini anlatır da anlatırlar. Bilmek isterler.
27 yaşındayım.Benim yaşimda birçok arkadaşı olan insan da var. Hata bende mi acaba diyorum.Görmiyim duymiyim mi acaba diyorum.Yok bi kere soğuyorum ki o kişiden.
Ve en yaralayan da , şu. Bende vajinismus var 2.5 yıldır. Neyse bunu anlattığım derdimi paylaştığım kişiler çok seviştiğinin eşinin de kendisinin de yapmadan duramadığını bile havasını attı da attı. Kizlar gercekten bu yapılır mı bi insana?? Insanin böyle büyük derdiyle hiç yapilır mi.
İnsanlar böyledir. Benim sevgilim yok dersin oo ben her gün teklif alıyorum der. Ben yemek yapmayı bilmiyorum dersin ooo ben harika yemek yaparım der. Çözüm sunan yardım içeren konuşma nadir bulunur. Burada, bir derdim var forumunda bile öyle. Çoğunluk elinde taş bekliyor.Iyi geceler kızlar. Allah daha büyük birt dert vermesin diyelim. Hatta tam dert midir bilmiyorum.Ama kafama takılıyor.Neden bazı insanlar devamli bir yarış halinde sizinle ve neden kimse kimsenin gercekten arkadaşı olamıyor? Bu bana mı böyle sizler de böyle şeyler yaşıyor musunuz?
Mesela yaşadığınız bi sıkintıyı paylaşıyorsunuz sonra gün geliyor önünüze seriyor.Ya da eşinizle aranız iyi olsa bile kötü günlerinizi hatırlatıp biz sizi de biliyoruz gibi olaya dönüyor iş.
Sosyal medya kullanmıyorum.Ama yine de insanların bir yarış halinde oldugunu görüyorum.Benimki bunu yaptı seninki ne yaptı?Ben şuraya gittim yok şöyle mutluyum yok şöyle iyiyim devamlı boyle bi reklam şeyleri. Ve en onemlisi çoğu insanın mutsuzluğumla beslendiğini bile düşünüyorum.Gerçekten lise olsun üniversite olsun.İnsanın eline hiç mi insan kalmaz ya.Sadece arkadaş olsa neyse akrabalar da öyle.Kendi yaşadığı sıkıntıları senden saklar ama seninkini anlatır da anlatırlar. Bilmek isterler.
27 yaşındayım.Benim yaşimda birçok arkadaşı olan insan da var. Hata bende mi acaba diyorum.Görmiyim duymiyim mi acaba diyorum.Yok bi kere soğuyorum ki o kişiden.
Ve en yaralayan da , şu. Bende vajinismus var 2.5 yıldır. Neyse bunu anlattığım derdimi paylaştığım kişiler çok seviştiğinin eşinin de kendisinin de yapmadan duramadığını bile havasını attı da attı. Kizlar gercekten bu yapılır mı bi insana?? Insanin böyle büyük derdiyle hiç yapilır mi.
Canım gerçekten ilişkiyi çok yapanlar varIyi geceler kızlar. Allah daha büyük birt dert vermesin diyelim. Hatta tam dert midir bilmiyorum.Ama kafama takılıyor.Neden bazı insanlar devamli bir yarış halinde sizinle ve neden kimse kimsenin gercekten arkadaşı olamıyor? Bu bana mı böyle sizler de böyle şeyler yaşıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?