Herkes mi böyle ?

Al benden de o kadar.
Kimseye karşı art niyetli değilim. İçimdeki İnan'ın dilimde söz oluyor. Karşımdakini Yen'i bile tanısam hemen anlatırdım bazı şeyleri çok önce tabi. Sonra en yakın arkadaşlarımı çok net tanımaya başladım. Artık en yakın arkadaşım dediğim insanla bile dertleşmiyorum.
İlkokul birden bu yana görüştüğüm arkadaşım var mesela insanın hayatında hiç mi kötü birşey olmaz küçücükte olsa o hep güzelleri mutlu anlarını konuşur. Ben bir ailenin, kişinin bu kadar mükemmel olduğuna inanmıyorum.
Bir diğeri hep sana sorar kendi nokta kadar birşey anlatmaz. Ama Hiç dert etmiyorum çünkü annem ve eşimle inanılmaz iyi bir dost,arkadaş, dert ortağıyım. Birlikte ağlayıp birlikte güleriz. Onlardan daha iyi dost, can Yok bence. Doğrusunu da yanlışını da onlar söylüyor ve bir gün önüne koz olarak çıkmıyor. o durum çözüldükten sonra kapanıyor. Sadece akla geldikçe birlikte gülüyorsun yada sinir oluyorsun :)

Bi insan vajinismus olduğunu ya da cinsel hayatının çok iyi olduğunu niye başkasına söyler ki

Bilmem ki...
Benim en yakın arkadaşım kocam olduğu için benim bir derdim olsa ya da enfeksiyonum olsa sadece kendisi bilir,dışarıdan hiç kimseyle paylaşamam ki...

vajinismus oldugunu neden dısarıdan bir insan ile paylasıyorsun
ne kadar samimi olursan ol

Ya be
vajinismus oldugunu neden dısarıdan bir insan ile paylasıyorsun
ne kadar samimi olursan ol

Ya ben de öyle derdim eskiden..ama bu öyle bi dert ki insanlarda derman aradim galiba. Cok yakinim.diye paylaştim. Ben de pişmanim tabi şimdi.

Bilmem ki...
Benim en yakın arkadaşım kocam olduğu için benim bir derdim olsa ya da enfeksiyonum olsa sadece kendisi bilir,dışarıdan hiç kimseyle paylaşamam ki...

Benim de öyle eşimle paylaşırım. Ama işte ders oldu diyelim. Bana da herkes bir süru kişi dert paylaştı. 1 kere bile yapmayınca kişi kendinden bilir işi. Hiç hata ettiğimi düşünmemiştim.

vajinusmusun sebeplerinden biri aci cekeceginizi dusunmeniz ise eger arkadasiniz ozendirmek icin anlatiyor olabilir. hani bir yapsan gerisi gelecek sen de isteyeceksiniz cok guzel bir sey gibi...

diger konularda haklisiniz, insan bir arkadasina dert yaninca o orada kalsin istiyor. sonra bir daha hatirlatmasin sormasin vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…