- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Çıkıp gideyim diyorum ama bu sefer daha çok delirecekSakinleşince gelir bişey yapma. En önemlisi bunun imtihan olduğunu düşünen biri olarak sabretmen.
Yere batsın erkeğiBen de mutsuzum..
Eşim yanımda değil.
Huzursuzun teki de lazım değil ayrıca.
Sen de öyle düşün rahatla..
Erkek= Problem
Yere batsın erkeği
Koç burcusu
Yılbaşısı
Bence benim sucumumn olduğunu düşünmüyorum çünkü hep bu konu için beni suçluyor elimden gelen bişey yok Allah vercek olcak diyorum ama nafileİnsanlar bazen yalnız kalıp ağlamayı kendi seçer sonra karşısındaki buna sebep olmuş gibi suçlu arar. Bence bi düşünün yalnızlık psikolojisine kendinizi sokmanızın bilinçaltınızdaki nedenini.
Bu koç burcusu erkeği hep mi böyle zıkkım olasıcaYere batsın erkeği
Koç burcusu
Yılbaşısı
Bencil hepsi işteYa
Bu koç burcusu erkeği hep mi böyle zıkkım olasıca
Hiç böyle hayal etmemiştim.herkes mutlu bense ağlıyarak kimseye anlatamadığımı buraya yazıyorum yanlız tek basima oturmuşum ağlıyorum.benim çektiğim nedir imtihm buymuş demek.önceki konumdada anlatmıştım bugün herşey yolundayken eşimin babnesi bebk yokmu demiş böyle söyledi bende kızdım yok çokmu lazımmış dedim neyse bu bissürü ot almış akardan tadını beğenmedim içmek istemedim hergün başımı yedi sen icmiyosun cabalamiyosun diye neymiş ben dediklerini yaomiyomusum istesem yaparmışım ya diyorum bak otla olcak şey değil zamanı var ben bunu dedikten sonra birbirimize çok ağır şeyler söyledik hakaretler vs tamda o sıra yemek yapıyorum ben tabi bi ağlıyorum bi ağlıyorum umdu olmadi bak dedim yok olmuyo boşanalım bırak dedim bu sefer delirdi yok ben sacmaliyomusum onun kızdığı çaba sarfetmemmis delirdi bağırdık çok kötü kıyamet koptu.bise Hiç bişey olamamış gibi kalk yemek yiyelim dedim defol ben senle aynı masaya oturmam yüzünü dahi görmeye tahammülüm yok ısrar etti yok dedim buda cıktı gitti telefonu kapalı herkez eşiyle evinde ben tek başıma deli gibi ağlıyorum şimdi napayım siz söyleyin Allah için eve gitsem annem cenaze evinde kadın benlemi uğraşsın olusuylemi napayım ben
Evet Bebek konusunda kesinlikle sizin suçunuz yok ama uzaklaştırmak tamamen sizin tercihiniz olmuşBence benim sucumumn olduğunu düşünmüyorum çünkü hep bu konu için beni suçluyor elimden gelen bişey yok Allah vercek olcak diyorum ama nafile
yemek istemiyorum dedim o zorladı beni o kadar ağlattı nasıl hiç bişey olamamış gibi yerim iştahım yok dedim ayrı delirdiYani adam haklı .. Terslemissin adamı , yani zemin hazirlamissin. Erkekler cat çat konuşan kadın istemez kaçarlar . Sakın ve ılımlı ol evliliginde . Yuvayı dışı kuş yapar doğru bişey , saygınizi kaybetmeyin. Bide bosanalim demissin, sonra yemek yiyelim demişsin .
İllaki bir davranış içerisine girmenize gerek yok. Genellikle hiç birşey yapmadan sakince beklemek sorunun en güzel çözümüdür. Sakın kalmak konusundaki irademizi kullaninC
Çıkıp gideyim diyorum ama bu sefer daha çok delirecek
Aynı konuşma sekliAynı konu bizimde derdimiz..
Yeni yıl geliyor tatil var çalışmıyoruz güzel vakit geçiririz diye plânlamıştım...
Demin birbirimize girdik...
Bende sen beni yıldırmaya çalışıyorsun gideyim bunun çocuğu olmuyor Kurtulayim bundan diye... dedim...
Bağırdı çağırdı gitmek bitirmek istesem çoktan giderdim dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?