Herkes mi mutlu

Bundan sonra oyle yapcam zaten hep ben neden uzuleyimki artık duymamazlıktan gelcem

Hem duymayın hem de bir meşgale bulun, bu çocuk konusunu çok düşünmeyin yaşınız endişelenmek için çok ama çok genç..
Burada bazı hamile kalamayan kadınlar stresi bıraktıktan sonra kendiliğinden oldu diye konu açıyorlar kaç kere okudum..
Başka uğraşlar bulun bir süre ve önceki jenerasyona da kısmet deyin geçin..Tartışmaya değmiyor gene sizin canınız sıkılır..
Eşinize de sürekli boşanalım boşanalım demeyin bence..
İyi seneler..

konu nıye bukadar uzamıs buralara gelmıs
ıncır cekırdegını doldurmayacak seyler aslında

Zaten sen böyle sinir stres aglamakla olcagı varsada olmaz sakinles aynı dert bende de var stresten gecen ay adet bile olamadım nerde kaldı bebek sakinleş şu milletin lafını boşverin bende bir iki kişiyi hasladım ses cıkmıyor artık tedaviye bakacagız Allah büyük sanada bana tüm isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar versin güzelim sıkma canını

Yahu bilim varken ota çöpe umut baglayan bi adamla ne diye münakaşaya giriyorsunuz ki? Adamın rengi belli.

Ek olarak yalnizim mutsuzum diyen arkadaslara ithafen ben de yalnjzim ama mutsuz degilim. Oturdum akademik bi makale yaziyorum. Cunku hayatimin merkezinde sadece ben varim, kimseyi memnun etmek gibi bi derdim yok. Gelecegim icin daha cok mucadele ediyorum ve yalnizlik kendi secimim. Canim ne isterse öyle yasiyorum, güclendikçe mutlu oluyorum.

Siz de oturup aglamayin, ya bu deveyi güdün, ya da gidin. Aglamak cözüm getirmez, sizi daha da bunalıma iter

Solun arkadaşlar banada dedikleriniz fikir oldu demin eşim geldi hatasını kabul etti bidaha ben fevri davranmamaya oda usteme gelmeyeceğini daha anlayışlı olacağına soz verdi hakkımızda hayırlısı hepinize teşekkürler iyi seneler insallah

Ot yerine dr a götürseymiş ya

Bence benim sucumumn olduğunu düşünmüyorum çünkü hep bu konu için beni suçluyor elimden gelen bişey yok Allah vercek olcak diyorum ama nafile

Doktora gittiniz mi eşinizle birlikte

Babannenin aldığı otları çöpe atın ve kullanmış gibi yapın çok mu zor? Veya kaynatın içmiş gibi yapın dökün. Cahille didişmeye değmez ki laf anlatamazsin he deyip geçin veya dediğini yapıyormuş gibi yapın. Eşinizin bu durumda suçu ne anlamadım?
Edit: Yaş 21miş, toyluktan hep

Daha yolun başındasınız hem çok yeni evlisin hem de çok küçüksün cnm daha . bu kadar sıkıntı stres yapma. Bu kadar anlayışsız ise bunu bir daha düşün hatta.

Esim yok mutsuz degilim sorun
Su ki mutlu da degilim. Sukrediyorum bir oglum var yanimda sagligi yerinde bu gune de sukur deyip onume bakiyorum. Rabbim hayirli vir evlat versin sana. Elin kolun gucun kuvvetin olsun ins evladin.

Bence benim sucumumn olduğunu düşünmüyorum çünkü hep bu konu için beni suçluyor elimden gelen bişey yok Allah vercek olcak diyorum ama nafile
Doktora gittiniz mi belki de eşinizde bi problem vardır? Belkide o otları o içecek

Kendiside soyluyo bunları ben seni asla bırakmam cock olmuyo diye okadar karaktersiz değilim diyo ama benide uzmeyi biliyo
O zmm acik acik konus ben cabalayacam.her yolu deneyecem ama sende bana destek olacaksin uzmeyeceksin bebek konusunda psikoloji herseyden daha onemli falan de bu konu hakkinda internette cok yazi vardr gebelik ve pskolojyle alakali onlari okut

Bende cok mutsuzum 4 gundur kocamla konusmuyorum ayri yatip ayri yiyoruz. Sebep? Sebep kaynanam artik biktirdi gecesi gunduzu yok haftada en az 3 4 kere gece 11 12 gibi bize gelir cat kapi geri 1 1bucuk biz kovarsak gider yoksa 2 3 eder geride sabah kahvaltiya gelir ben artik dayanamadim patladim esimde ailesine laf dememi kabullenmedi bagirdi anlicaniz bi kadin yuzunden 4 gundur yanlizim yilbasini tek gecirdim esimde annesiyle tam 12 de o camin onunde nasil agladigimi anlatmama gerek yok galiba...

Boş boş durursan da Allah vermez ama
Ot çöp için demiyorUm ama olmayan bir Bebek için çabalamak lazım
Esıne karşı üslubun hoş değil bu arada

C

Çıkıp gideyim diyorum ama bu sefer daha çok delirecek
Nereye çıkıp gidiyorsun anlamadim hem suçlusun hem güçlü eşinin yaşadıklarının aynısını ben yaşıyorum eşimde aynı sen gibi hic çabalamıyor doğru düzgün ilişkimiz yok çünkü işi ağır ve yoruluyor eve geldiğinde hic hali olmuyor bende eşinin sana yaptığı gibi dünya bir tartışma yaşadım ama hâlâ aynı değişen birşey yok o yüzden gelince güler yüzle karşıla konuş trip atmakla adım ileryemezsin çünkü adam haklı

Çok boş konuşmuşsun eşinle yüz göz olmuşsun üslubun çok yanlış gerçekten eşinde akıllı bir insan belli bence sakin ve sabırlı ol ne diyorsa yapmaya çalış kötü birşey istemiyor ki senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…