- 18 Kasım 2018
- 197
- 328
- 18
- Konu Sahibi atalente35
-
Eşim para konusunda çok cömerttir bak o konuda hakkını yemeyeyim şimdi:)Yok ya işine gelince mutlu olurlar
Bi kızıp parlarlar
Çok kıskançlar
Paraya ve bedavaya bayırlar
Ama çok benciller
Kendilerini o kadar çok seviyorlar ki
Bundan sonra oyle yapcam zaten hep ben neden uzuleyimki artık duymamazlıktan gelcem
Bence benim sucumumn olduğunu düşünmüyorum çünkü hep bu konu için beni suçluyor elimden gelen bişey yok Allah vercek olcak diyorum ama nafile
nasil rahatlayabiliyorsub
Doktora gittiniz mi belki de eşinizde bi problem vardır? Belkide o otları o içecekBence benim sucumumn olduğunu düşünmüyorum çünkü hep bu konu için beni suçluyor elimden gelen bişey yok Allah vercek olcak diyorum ama nafile
O zmm acik acik konus ben cabalayacam.her yolu deneyecem ama sende bana destek olacaksin uzmeyeceksin bebek konusunda psikoloji herseyden daha onemli falan de bu konu hakkinda internette cok yazi vardr gebelik ve pskolojyle alakali onlari okutKendiside soyluyo bunları ben seni asla bırakmam cock olmuyo diye okadar karaktersiz değilim diyo ama benide uzmeyi biliyo
Boş boş durursan da Allah vermez amaBence benim sucumumn olduğunu düşünmüyorum çünkü hep bu konu için beni suçluyor elimden gelen bişey yok Allah vercek olcak diyorum ama nafile
Nereye çıkıp gidiyorsun anlamadim hem suçlusun hem güçlü eşinin yaşadıklarının aynısını ben yaşıyorum eşimde aynı sen gibi hic çabalamıyor doğru düzgün ilişkimiz yok çünkü işi ağır ve yoruluyor eve geldiğinde hic hali olmuyor bende eşinin sana yaptığı gibi dünya bir tartışma yaşadım ama hâlâ aynı değişen birşey yok o yüzden gelince güler yüzle karşıla konuş trip atmakla adım ileryemezsin çünkü adam haklıC
Çıkıp gideyim diyorum ama bu sefer daha çok delirecek
Çok boş konuşmuşsun eşinle yüz göz olmuşsun üslubun çok yanlış gerçekten eşinde akıllı bir insan belli bence sakin ve sabırlı ol ne diyorsa yapmaya çalış kötü birşey istemiyor ki sendenAynı konu bizimde derdimiz..
Yeni yıl geliyor tatil var çalışmıyoruz güzel vakit geçiririz diye plânlamıştım...
Demin birbirimize girdik...
Bende sen beni yıldırmaya çalışıyorsun gideyim bunun çocuğu olmuyor Kurtulayim bundan diye... dedim...
Bağırdı çağırdı gitmek bitirmek istesem çoktan giderdim dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?