Herkes mi mutlu

İllaki bir davranış içerisine girmenize gerek yok. Genellikle hiç birşey yapmadan sakince beklemek sorunun en güzel çözümüdür. Sakın kalmak konusundaki irademizi kullanin
En sakin davranan benimdir cunku ilk tartışmamız değil bu sebepten ötürü defalarca yaptık hep beni suçladı ben hep sustum ama bi yete kadar içme ata ata hasta olcam o bağırıyor çağırıyor rahatlığı ama ben öyle değilim hep ezilen taraf oluyorum bu sefer susmk istemedim insanım bende taş olsa catlar

Büyüklerin adetidir. İlla ki çocuğu soracak. Kavgaları bazen bilerek veya bilmeyerek biz tirmandiriyoruz. Orada vereceğiniz cevap "kısmet" olmalı. Ters cevap verirken bizim de aynı cevabı alma ihtimalimiz var. Karşımızdaki her zaman alttan alacak sabırda olmayabilir. Anlıyorum stresli zamanlardan geçiyorsunuz ama bu kavgalar sizin ilişkinizi de yıpratır.

Reactions: 000
Evet Allah vercek brbegi ama cabalamaniz gerekiyor benm arkadasimin da olmadi 5 yil yasinler dagittik meryemler dagittik hatim dagittik icmedigi ot yemedigi macun kalmadi simdi 5 aylik.hamile tabiki Allah verecekse verecek yoksa ne yaosan nafile ama Allah bize rizkimizi da verecek ozmn evde oturalim.calsmayalm maas yatar gbi Allahin bize rizik vermesini bekleyelim olur mu olmaz tabiki cabalayacaz cakisacaz kino rizik rize gelecek bence esine esine onu cok sevdgini yannda olmasini istedigini yaz bir de caninin cikolata crktigini yaz( benm canm cekiyr ama diyetteym benim yerime ye ) gelinc de guzel karsila esini ve artik cabalayacagini soyle 1 bardak ot icsen olmezsin ya huzurun olur en azndan belki faydasi da olur yabana da atma mesela bir yerden meryem ana eli otu bul internetten hamile kalmak ocom nasil kullanilacagini arastr kullan yani ne kaybedersin ya tutarsa

Ranbim sana ve bebek isteyen bebegi hakeden tum kadinlara sagliklinozursuz kusursuz bebek nasip etsin insallah bence bebek beklerken hayatn tadini da cokartin olunca hayat tamamen degisiyor

Doğru diyosunuz aslında cahiliz ikimizde bundan kaynaklı hep

Doğru diyosunuz aslında cahiliz ikimizde bundan kaynaklı hep
Yok qslnda cahillil degil.bu caresizlik ama crenizi veriri Rabbim insallah birbirinize kenetlenin birbirinize destek olun bu sekilde sadece yipratirsiniz bosanma kkonusunu da acmayin sorun ne blmiurm ama esiniz de olsaydi siz cocuk icin onu birakir miydiniz? Allah daha buyuk dert vermesin bebegi oluo dogumda kaybeden var bebegi olup saglikta skinti yasayanlar var bebegi olup evliligi kotu gidenlernbisannalar var yani dunyanin sonu değil yeter ki hayrlisi olsun

Kendiside soyluyo bunları ben seni asla bırakmam cock olmuyo diye okadar karaktersiz değilim diyo ama benide uzmeyi biliyo

Profilinizde 21 yaşında olduğunuz yazıyor sanırım bir diğer konunuz daha var orada da 1,5 yıldır çocuk olmuyor diyorsunuz.
Yani 19,5 yaşından beri demek ki bu çocuk konusu var.
Benim kuzenim sizden büyükken yani 24 yaşında evlendi 8 yıl çocuğu olmadı ve hiç isyan etmedi.
Hatta vardır bunda da bir hayır dedi, ve dua etti bekledi başka meşgaleler buldu.
Ne zaman bu konuda rahatladı hamile kaldı.
Eğer karşınızdaki inançlı ise Allah'ın verdiği de vermediği de imtihandır.
Ya çocuk olup da hayırsız olsa daha mı iyi diye söyleyin.
Eğer başka bir şey demek isterseniz de daha 35'e seneler var deyin ayrıca çocuk olmasa ne olur ki?
Siz eşinizle sadece çocuk için mi evlendiniz?
Bir de bence eski kuşak insanlarla tartışmayın, tamam deyin ve konuyu kapatın tabi ki bildiğinizi yapın ama artık 60 70 yaşındaki kişiler değişmez maalesef.
Canınızı sıkmayın çok gençsiniz ben de konuyu okurken sizi 34 sandım 21 yaşını görünce biraz şaşırdım açıkçası.
Tabi her insanın farklı bir yaşam stili var, önceki jenerasyonla tartışmayın sadece kendinizi üzersiniz.
Tamam tamam deyip konuyu kapatın ama bildiğinizi yapın bence.

Son düzenleme:
Bundan sonra oyle yapcam zaten hep ben neden uzuleyimki artık duymamazlıktan gelcem

Ben boş yere konuşmuyorum işte
Ortak fikrimiz bu demek
Koç erkeği duvara kafa atma isteği uyandırıyor
Eşimle konuşurken bazen kendimi duvara konuşuyormuş gibi hissediyorum
Öylesine umursamaz
Ama mutlu olduğumuzda da çok özel hissediyorum
Ama belki o hep odundur da bu halim Burcumdan kaynaklanıyordur bilemedim

Oturmamis evlilige cocuk dusunmeyin once. Ikincisi caba sarfetmiyorsun ne demek anlamadim. Hoplaya ziplaya olmuyor cocuk. Mesir macunu ot falan denemek yetine doktora gitmek daha mantikli degil mi? Eski konularinizi bilmiyorum ama burada yazilmis. 1.5 yillik evlilik ve 1.5 yillik deneme cok erken degil mi? Herseyin hayirlisini isteyin. Iyi seneler...

Reactions: 000
Eşimle konuşurken bazen kendimi duvara konuşuyormuş gibi hissediyorum
Öylesine umursamaz
Ama mutlu olduğumuzda da çok özel hissediyorum
Ama belki o hep odundur da bu halim Burcumdan kaynaklanıyordur bilemedim
Yok ya işine gelince mutlu olurlar
Bi kızıp parlarlar
Çok kıskançlar
Paraya ve bedavaya bayırlar
Ama çok benciller
Kendilerini o kadar çok seviyorlar ki

Bence esinizn haklilik payi daha yuksek eger cocuk simdi istemiyorsaniz acikca soyleyin ama eger istiyorsaniz esiniz kadar cabalayin bitkisel seyler mi demeyin gercekten faydasi oluyor ben o sekilde hamile kaldim, benm esimde ben cabalarken sanki benm kadar ugrasmiyor gibi geliyordu ben de kiziyordum ya istemiyorsan acikca soyle ya da yapman gerekeni yap diye sonra cok sukur cok bekletmeden geldi yavrumuz..3 gun once dogdu ve simdi yb da bende evdeyim o kadar zoruma gidiyor ki onu orda birakip gelmek esim simdi 5 dk gorebilmek icin saatlerce yb kapisinda bekliyor hic gozumun onunden gitmiyor diyor ve daha dokunamadi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…