- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
En sakin davranan benimdir cunku ilk tartışmamız değil bu sebepten ötürü defalarca yaptık hep beni suçladı ben hep sustum ama bi yete kadar içme ata ata hasta olcam o bağırıyor çağırıyor rahatlığı ama ben öyle değilim hep ezilen taraf oluyorum bu sefer susmk istemedim insanım bende taş olsa catlarİllaki bir davranış içerisine girmenize gerek yok. Genellikle hiç birşey yapmadan sakince beklemek sorunun en güzel çözümüdür. Sakın kalmak konusundaki irademizi kullanin
Doğru diyosunuz aslında cahiliz ikimizde bundan kaynaklı hepEvet Allah vercek brbegi ama cabalamaniz gerekiyor benm arkadasimin da olmadi 5 yil yasinler dagittik meryemler dagittik hatim dagittik icmedigi ot yemedigi macun kalmadi simdi 5 aylik.hamile tabiki Allah verecekse verecek yoksa ne yaosan nafile ama Allah bize rizkimizi da verecek ozmn evde oturalim.calsmayalm maas yatar gbi Allahin bize rizik vermesini bekleyelim olur mu olmaz tabiki cabalayacaz cakisacaz kino rizik rize gelecek bence esine esine onu cok sevdgini yannda olmasini istedigini yaz bir de caninin cikolata crktigini yaz( benm canm cekiyr ama diyetteym benim yerime ye) gelinc de guzel karsila esini ve artik cabalayacagini soyle 1 bardak ot icsen olmezsin ya huzurun olur en azndan belki faydasi da olur yabana da atma mesela bir yerden meryem ana eli otu bul internetten hamile kalmak ocom nasil kullanilacagini arastr kullan yani ne kaybedersin ya tutarsa
Ayyy benim eşim de Koç burcuYere batsın erkeği
Koç burcusu
Yılbaşısı
Yok qslnda cahillil degil.bu caresizlik ama crenizi veriri Rabbim insallah birbirinize kenetlenin birbirinize destek olun bu sekilde sadece yipratirsiniz bosanma kkonusunu da acmayin sorun ne blmiurm ama esiniz de olsaydi siz cocuk icin onu birakir miydiniz? Allah daha buyuk dert vermesin bebegi oluo dogumda kaybeden var bebegi olup saglikta skinti yasayanlar var bebegi olup evliligi kotu gidenlernbisannalar var yani dunyanin sonu değil yeter ki hayrlisi olsunDoğru diyosunuz aslında cahiliz ikimizde bundan kaynaklı hep
Tedavi oluyor musunuz tüp bebek vsBence benim sucumumn olduğunu düşünmüyorum çünkü hep bu konu için beni suçluyor elimden gelen bişey yok Allah vercek olcak diyorum ama nafile
Kendiside soyluyo bunları ben seni asla bırakmam cock olmuyo diye okadar karaktersiz değilim diyo ama benide uzmeyi biliyoYok qslnda cahillil degil.bu caresizlik ama crenizi veriri Rabbim insallah birbirinize kenetlenin birbirinize destek olun bu sekilde sadece yipratirsiniz bosanma kkonusunu da acmayin sorun ne blmiurm ama esiniz de olsaydi siz cocuk icin onu birakir miydiniz? Allah daha buyuk dert vermesin bebegi oluo dogumda kaybeden var bebegi olup saglikta skinti yasayanlar var bebegi olup evliligi kotu gidenlernbisannalar var yani dunyanin sonu değil yeter ki hayrlisi olsun
Daha çok yeniyiz tüp bebek için çok erken maddi anlamdada durumumyz yok şimdi istesek yapamayız sdce asilama vs ile denedikTedavi oluyor musunuz tüp bebek vs
Hiç böyle hayal etmemiştim.herkes mutlu bense ağlıyarak kimseye anlatamadığımı buraya yazıyorum yanlız tek basima oturmuşum ağlıyorum.benim çektiğim nedir imtihm buymuş demek.önceki konumdada anlatmıştım bugün herşey yolundayken eşimin babnesi bebk yokmu demiş böyle söyledi bende kızdım yok çokmu lazımmış dedim neyse bu bissürü ot almış akardan tadını beğenmedim içmek istemedim hergün başımı yedi sen icmiyosun cabalamiyosun diye neymiş ben dediklerini yaomiyomusum istesem yaparmışım ya diyorum bak otla olcak şey değil zamanı var ben bunu dedikten sonra birbirimize çok ağır şeyler söyledik hakaretler vs tamda o sıra yemek yapıyorum ben tabi bi ağlıyorum bi ağlıyorum umdu olmadi bak dedim yok olmuyo boşanalım bırak dedim bu sefer delirdi yok ben sacmaliyomusum onun kızdığı çaba sarfetmemmis delirdi bağırdık çok kötü kıyamet koptu.bise Hiç bişey olamamış gibi kalk yemek yiyelim dedim defol ben senle aynı masaya oturmam yüzünü dahi görmeye tahammülüm yok ısrar etti yok dedim buda cıktı gitti telefonu kapalı herkez eşiyle evinde ben tek başıma deli gibi ağlıyorum şimdi napayım siz söyleyin Allah için eve gitsem annem cenaze evinde kadın benlemi uğraşsın olusuylemi napayım ben
Ben boş yere konuşmuyorum işteAyyy benim eşim de Koç burcu
Profilinizde 21 yaşında olduğunuz yazıyor sanırım bir diğer konunuz daha var orada da 1,5 yıldır çocuk olmuyor diyorsunuz.
Yani 18,5 yaşından beri demek ki bu çocuk konusu var.
Benim kuzenim sizden büyükken yani 24 yaşında evlendi 8 yıl çocuğu olmadı ve hiç isyan etmedi.
Hatta vardır bunda da bir hayır dedi, ve dua etti bekledi başka meşgaleler buldu.
Ne zaman bu konuda rahatladı hamile kaldı.
Eğer karşınızdaki inançlı ise Allah'ın verdiği de vermediği de imtihandır.
Ya çocuk olup da hayırsız olsa daha mı iyi diye söyleyin.
Eğer başka bir şey demek isterseniz de daha 35'e seneler var deyin ayrıca çocuk olmasa ne olur ki?
Siz eşinizle sadece çocuk için mi evlendiniz?
Bir de bence eski kuşak insanlarla tartışmayın, tamam deyin ve konuyu kapatın tabi ki bildiğinizi yapın ama artık 60 70 yaşındaki kişiler değişmez maalesef.
Canınızı sıkmayın çok gençsiniz ben de konuyu okurken sizi 34 sandım 21 yaşını görünce biraz şaşırdım açıkçası.
Tabi her insanın farklı bir yaşam stili var, önceki jenerasyonla tartışmayın sadece kendinizi üzersiniz.
Tamam tamam deyip konuyu kapatın ama bildiğinizi yapın bence.
Kesinlikle öyle koçla ugrasilmiyo ben bunu tekrar anladimBen boş yere konuşmuyorum işte
Ortak fikrimiz bu demek
Koç erkeği duvara kafa atma isteği uyandırıyor
Eşimle konuşurken bazen kendimi duvara konuşuyormuş gibi hissediyorumBen boş yere konuşmuyorum işte
Ortak fikrimiz bu demek
Koç erkeği duvara kafa atma isteği uyandırıyor
Yok ya işine gelince mutlu olurlarEşimle konuşurken bazen kendimi duvara konuşuyormuş gibi hissediyorum
Öylesine umursamaz
Ama mutlu olduğumuzda da çok özel hissediyorum
Ama belki o hep odundur da bu halim Burcumdan kaynaklanıyordur bilemedim
nasil rahatlayabiliyorsubBen de mutsuzum..
Eşim yanımda değil.
Huzursuzun teki de lazım değil ayrıca.
Sen de öyle düşün rahatla..
Erkek= Problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?