Herkes mutlu , ben mutsuz :(

Sakar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
35
0
0
Ankara
Çevremdeki bütün arkadaşlarım o kadar çok mutlularki..Sevgilileri yanlarında..Ben sevgilisinden ayrılmış mı ayrılmamış mı bunu bile bilmeyen birisiyim..Sessizce çekip gitti..Sizce bigün bende mutlu olurmuyum?Sanki bir daha hiç mutlu olmayacakmışım gibi..Kimle çıksam sonu hep böyle bitiyor..

Sevgilinizden ayrıldıktan sonra siz neler hissettiniz?

mutlu olursun... hayatinin onceliklerini degistirirsen eger.

Sevgililerini hayatinin odak noktasi yapan insanlari goruyorum.. Hemen baglanmak, hemen asik olmak, hemen "askim" demek, hemen evlenmek, hemen herseyi yasamak isteyenleri. O insanlarin iliskileri uzun surmuyor. Kendimden de bunu onayliyorum. Ve eski erkek arkadasimdan da bu yuzden ayrilmistim.

Cunku o, o kadar hevesli bir sekilde iliskiye baslamisti ki ben daha ona alisamadan hemen onun "aski" olmustum, ailesinden, arkadaslarindan, hatta okudugu okuldaki ogretmenlerinden bile beni tanimayan kalmamisti. Siirler, sarkilar, guzel sozler... Ne oldu? Boguldum... O kadar ilgi hem insani boguyor hemde inandirici gelmiyor. Ezbere soylenmis bir suru soz. Bir de seni de zorlamiyorlar mi "sende askim deseneee!!" Yahu askim misin ki sana "askim" diyim? Neden bu kadar acele ediliyor hersey icin? Olsun da ne olursa olsun gibi. Reklam aski baska bisey degil.

Sonuc olarak ondan ayrildigimda ne mi hissettim? Kendime geldim, rahatladim. "kurtulmus" hissettim.. Size nasil geliyor bilemeyecegim ama bana o kadar gosterisli iliskiler yalan dolan geliyor. Oyle bir yalan iliskiden cikmis gibi hissettigimden mutlu oldum. Ara sira insan ilgiyi ozluyor ama oyle zamanlarda da "ondan neden ayrildigimi" hatirlayarak, kurtuluyorum o durumdan da.

cok güzel yorumlamissin

Haklısın ama keske bende seninki gibi bir nedenden dolayı ayrılmıs olsaydım..

Mutlu olursun..
Öyle şeyler yaşıyoruz işte tamam bitti dediğimiz yerden tekrar hayata dönüyoruz.
Olmaz dediklerimiz oluveriyor..
Unutamam yapamam dediklerimiz olmadanda yola devam ediyoruz.
Sonra bakıyoruzki mutluluk tam karşımızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…