Herkes Piyasalarda

arkdaşlar benim arkdaşlarımın bazıları okumuyor kafede çalışıyor.
ama onlara sürekli teklif geliyor.
bana ise hiç kimse yazmadı.
kafede çalışsam işe yarar mı psikolojim düzelir mi?
teklif gelmesin varsın siz okuyup mesleğinizi elinize aldıgınızda zaten gelir, yani mantıklımı sizce karsı taraftan teklif alabilmek için cafede falan calısıp okumayı bırakmak

Eskiden su doldurmaya giderken birileri görür evlenirlermis. Bizim sokakta çoğu kız öyle evlenmisti ben çocuktum o sıralar. Keşke şimdi de olsa sen de su doldurmaya ayağına koca bulurdun. Bakkala ekmek almaya falan git bari. Hiç yoktan iyidir.

Erkek bulmakla kafayı yemiş bir kişilik bence de bırak bu kafayla meslek sahibi olsan ne olmadan ne...
Eski bakıcımızın bi abisi var, kadınlara para yedirirsem beni sever diye düşünüyor. Tip yok, para tutmaz, eee? Dedim sana kadın ne diye gelsin? Tut paranı, kendine bak, biraz biriktir, ev araba falan alırsın, zaten onlar gelecek. O da Vanessa gibi işte, dinlemiyor. 😂

Eski bakıcımızın bi abisi var, kadınlara para yedirirsem beni sever diye düşünüyor. Tip yok, para tutmaz, eee? Dedim sana kadın ne diye gelsin? Tut paranı, kendine bak, biraz biriktir, ev araba falan alırsın, zaten onlar gelecek. O da Vanessa gibi işte, dinlemiyor. 😂
İkisini tanıştıralim bence 😂

Back
X