- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bu yuzdendir ki inancımi sorgular durumdayim.İstediğiniz gibi algilayabilirsinjz yazdıklarımı. .
Sadece sizin de ara ara böyle düşündüğünüz oluyor mu merak ettim..
Annem ve babam ikisi de calisan olmasına rağmen maalesef ben pek fazla bişey olamadım. Hayatları boyunca para biriktirip ev alıp durdular. Şu an 5 tane evleri var..
O parayi bizim eğitimimız için asla harcamadilar. . Annem hic ilgilenmedi benimle.. hep hor gordu azarladi.. Üniversite sınavında tum ozel universitelerin hukuk fakuktesine yetiyordu puanim.. istedim durumumuz da gayet vardi.. yazdirmadilar.. ozel universiteleri ve orada okuyanlari kotuleyip durdular.. bana puanı yakın cogu arkadasim ozel universotelerin guzel bolumleroni bitirdi gayet iyi yerlerdeler su an... bense bi memurluğa atandm yıllardır güneyDoğu da çakıldım kaldım çıkamıyorum. .. neyse en yakın örnek Teyzemin kızı. .
Onlar kızlarina hep çok özendiler ilgilendiler.. kız özel bir üniversitenin iyi bir bölümünü bitirdi yurtdışına gitti geldi.. şimdi çok iyi bir uni de yüksek lisans yapacakmis.. kimse onu zorlamadi memur ol kurtulalim senden diye. . Herkes korudu kolladi sevdi onu.. benimde en ufak.hatam yıllar boyunca başıma kakildi durdu..
Artık buna inanıyorum herkes şanslı doğmuyor...Çevre ilgi inanilmaz fark ediyor.. kızım için ise gidiyorum.şu. an..
İlerde ona en güzel imkanları sunabilmek için. .
Onunla ilgileniyorum canım. Sadece içimden geçti yazmak istedim..Canım sen bunları düşüne düşüne hasta olacaksın..
Kızına harca enerjini, yanlış anlama ilgileniyorsudur tabi ki..
Ama düşünmen hiçbirşeyi değiştirmez, kabullen azcık..
30 yaşındayım 1 bebeğim var yiruldugumu hissediyorum artk..haklısın, o yüzden buradaki "kvalidem çeyizimi yapmadı" konularına son derece uyuzum.. ben çocukların gelişimine, psikolojisine, eğitimine, yatırım yapılması taraftarıyım, çeyizlerine değil.. kırılma konu sahibi ama herkes anne-baba olmamalı.. senin ailen de bu kategoride ne yazık ki.. kuru sevgi hiçbir zaman tatmin etmiyor çocukları ne maddi, ne manevi.. ama daha kaç yaşındasın, şimdi yap elinden geleni..
Aynen bizdezuyan olduk inan..Tam benim ailemi anlatmışsıniz o kadar varlığın içinde ziyan ettiler bizi ziyan,yine sizinkiler mal almış, bizimkiler eşe dosya yedirdi..
2 kardeşizBak ailenin 5 evi varmış kaç kardeşsin bilmiyorum ama sonuçta bu evlerden sana da ileride miras düşecek .O açıdan sen de millete özenmeden elindekikerin kıymetini bil,birikim yapacağım deme imkanların dahilinde güzel aktiviteler yap eşinle çocuklarınla.Kısaca gez eğlen hayatını yaşa.Unutma şöyle olsaydı böyle olsaydı diye düşünüp durursan hayatından çalarsın.
Anlıyorum canım, mutlaka ilgileniyorsundur, zaten belirttim yanlış anlama diye.Onunla ilgileniyorum canım. Sadece içimden geçti yazmak istedim..
Inanirim tabi,değer nedir sevgi nedir göstermediler ogretmediler ,sevgi kırıntısını aşk sandık evlendik ayda bir bluz almayı lüks bildik asgari ücretli işlere razı olduk.Aynen bizdezuyan olduk inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?