Merhaba kızlar moralim acayip bozuk bıktım artık yoldayken kadın erkek yaslı genc herkesin sevgilime bakmasından. Sakın bu konuyu ego tatmini amaclı veya sevgilisiyle hava yapmak amaçlı olarak görmeyin . Sadece bunu nasıl cözebilirim yardım istiyorum.
Sevgilim 192 boyunda sporcu olduğu içinde geniş omuzlu ve beli ince . Yani üçgen denen yapıda . Kumral yakısıklı birisi bende 160 boylarında minyonum yüzümün güzelliği dısında bi albenim yok . Ve herkes dısarda özellikle genc kızlar sevgilime bakıp sonra bana bakıyolar ve gülüyo bazıları

( o kadar üzülüyorum ki kaç kere sevgilimin yanında ağladım bugünde dayanamadım kız basını cevirmiyodu sevgilimden bende kıza hareket cektim

cok kötü bi davranıs farkındayım hiç de huyum değildir ama cok dolmustum artık. Ve bu olaylar olurken sevgilim ona bakıldığının farkında bile değil hiç kızlara bakmaz o yüzden durup dururken birine hareket cekmişim gibi izlenim oluyo onun gözünde yani kendimi düşürmüş oluyorum bos yere.. Veya özgüvensizliğimi ona göstermiş oluyorum. Cok mutsuzum nası basa cıkıcam bu durumla