Herkes sevgilime bakıyor!

Merhaba kızlar moralim acayip bozuk bıktım artık yoldayken kadın erkek yaslı genc herkesin sevgilime bakmasından. Sakın bu konuyu ego tatmini amaclı veya sevgilisiyle hava yapmak amaçlı olarak görmeyin . Sadece bunu nasıl cözebilirim yardım istiyorum.

Sevgilim 192 boyunda sporcu olduğu içinde geniş omuzlu ve beli ince . Yani üçgen denen yapıda . Kumral yakısıklı birisi bende 160 boylarında minyonum yüzümün güzelliği dısında bi albenim yok . Ve herkes dısarda özellikle genc kızlar sevgilime bakıp sonra bana bakıyolar ve gülüyo bazıları:(( o kadar üzülüyorum ki kaç kere sevgilimin yanında ağladım bugünde dayanamadım kız basını cevirmiyodu sevgilimden bende kıza hareket cektim :( cok kötü bi davranıs farkındayım hiç de huyum değildir ama cok dolmustum artık. Ve bu olaylar olurken sevgilim ona bakıldığının farkında bile değil hiç kızlara bakmaz o yüzden durup dururken birine hareket cekmişim gibi izlenim oluyo onun gözünde yani kendimi düşürmüş oluyorum bos yere.. Veya özgüvensizliğimi ona göstermiş oluyorum. Cok mutsuzum nası basa cıkıcam bu durumla

Bence hiiicc uzulme,benim eşim de 196 ve aynilarini ben de dusunmustum baslarda.ama inan buna boylari uzun oldugundan cogu insana degisik geldiklerinden bakiyolar, kendi guzelligine alımına güven,baktin olmuyo biraz topuklu giy azda olsa icini rahatlatsin, yanında bu tür üzüntünüde hic belli etme:)

Merhaba kızlar moralim acayip bozuk bıktım artık yoldayken kadın erkek yaslı genc herkesin sevgilime bakmasından. Sakın bu konuyu ego tatmini amaclı veya sevgilisiyle hava yapmak amaçlı olarak görmeyin . Sadece bunu nasıl cözebilirim yardım istiyorum.

Sevgilim 192 boyunda sporcu olduğu içinde geniş omuzlu ve beli ince . Yani üçgen denen yapıda . Kumral yakısıklı birisi bende 160 boylarında minyonum yüzümün güzelliği dısında bi albenim yok . Ve herkes dısarda özellikle genc kızlar sevgilime bakıp sonra bana bakıyolar ve gülüyo bazıları:(( o kadar üzülüyorum ki kaç kere sevgilimin yanında ağladım bugünde dayanamadım kız basını cevirmiyodu sevgilimden bende kıza hareket cektim :( cok kötü bi davranıs farkındayım hiç de huyum değildir ama cok dolmustum artık. Ve bu olaylar olurken sevgilim ona bakıldığının farkında bile değil hiç kızlara bakmaz o yüzden durup dururken birine hareket cekmişim gibi izlenim oluyo onun gözünde yani kendimi düşürmüş oluyorum bos yere.. Veya özgüvensizliğimi ona göstermiş oluyorum. Cok mutsuzum nası basa cıkıcam bu durumla

canım bu tarz kızlar çok ya yakışıklı birini görünce yanında kızda olsa hemen bakarlar bende sinir olurum bu tarz kızlara.çocuğun yanında kız var ne bakıyorsun hayret bişey.ama erkek arkadaşın farketmiyormuş bile demek gözü senden başkasını görmüyor.kafaya takma görmemeye çalış onları

Kendinize güvenin öncelikle herkes baksa da ne farkeder ki size de bakabilirlerdi bakıyorlardır da ama önemli olan sizin kimi seçtiğiniz kimin yanında olduğunuzdur sevgiliniz sizinle mutlu mu etrafına bakıyor mu rahatsız edici şekilde yapısında karekterinde bir sorun var mı önemli olan bu olmalı boyu çok kafanıza taktıysanız topuklularla biraz daha uzatabilirsiniz ama bence hiç gerek yok boy falan bir yere kadar önemli olan sevgi,saygı,mutluluk:16:

Son düzenleme:

Det ettiğin şeyden,yaşının küçük olduğunu düşünüyorum.İnan bana ne bir tek senin sevgilin uzun yapılı,ne bir tek sen kısasısın bu dünyada.Zamanla yaşla birlikte olgunlaşınca,görüntünün hiçbirşey ifade etmediğini,karakter,yapı davranış biçimleriyle insanların taktir ve beğeni topladığını anlayacaksın.İster kadın olsun ister erkek,çok uzun boylu insanlar ilk etapta dikkat çeker.Milletin bakışlarına göre kendini şekillendiremezsin.Bakma kimseye,umursama,bunu derrt edip hareket çekip sevgilinin totosunu kaldırma.Bir gün o da sana bir hareket çeker şaşırır kalırsın.Yapma böyle şeyler.Çokta güvenme o hiçbir kıza bakmıyor diye.Aranızda boy farkı varsa zaten göremezsin kime bakıp bakmadığınıHee bakmıyor da olabilir de,bu kadar da kayıtsız güvenip,etraftaki kızalrı düşman askeri bellemenin sana bi faydası yok canım.

Yahuu bırak bakarlarsa baksınlar.. Sonuçta o seniiiiinnn :)
Onlar ciğerci kedisi gibi bakıp dururlar sadece.
göze yasak olmaz derler hem :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kıskanmak istemiyorsan çirkin seveceksin şekerim, tek yol bu :) Gerçi ben öyle yapıyorum ama bu sefer çirkinlerin de bir tarafları kalkıyor o daha kötü

kıııız anam bacımm benimde eşim 1,92 ben bir buçuk metreden 3 santim uzunum
yapacak bişey yok bakıyorlar
evet biraz komik oluyor,ben çok kısa o çok uzun olunca
ama beni kolaylıkla kucağında taşıyabiliyor yolda sokakta hiçte utanmayız:60:

Ya bu yoruma bir şey yazamadan duramıycamm :D
Çok güldüm Allah da sizi güldürsün :D
Mutluluklaar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde bi sevgilim vardı 190 boyunda o da sporcu kaslı maslı yakışıklı bişeydi :1: bende minyon ufacık tefecik,bi keresinde moda sahilde yürürken 3 tane kız bunu gördü zaten bakışlarında belli oluyor hatunların abartmıyorum moda sahili 4 kere turladılar,bende sinir olup sevgilime bağırmıştım :1:
seni anlayabiliyorum ama sevgilin bakmıyorsa anacım sen daha neyin kuruntusunu yapıyorsun
çocuğun aklında bile yoksa aklına sokacaksın yani
hem herşey boy demek değil ki yeterki o sevsin seni saygı göstersin
eh zaten göstermiyorsa kendi çapında bi kız bulur kendine
bence sen ona bu durumu belli etme
kızlar bakıyormu iyi baksınlar gir koluna yanağına bi buse bakmaya devam etsinler anlatabildimmi?
bazı erkekler fazla ilgi çekiyorlar işte :)
yapacak bişey yok :)

Olumlu bi'şey yazacaktım ta kiiii şu kendinizde yok diye yapmayın böyle şeyler yazdığını görene kadar:19:.
Olmadığını nerden biliyosun belki daha iyisi var:27:

Daha 5 aydır cicim ayında olduğun bi'ilişkin var ve sen o çok beğenildiğini söylediğin adamın yanında bunun için ağlıyosun ve yanında ona bakanlara bi'kız olarak hareket çekiyosun. Şu yaptığın çocukca şeyden sonra ilişkisi hakkında oturup düşünmediğine dua et bence.

Ayrıca eklemeden geçemeyeceğim şu erkeklerin hem uzun hemde ölümüne üçgen olmalarını ciddi ciddi beğenen var mı yoksa bi'bana mı komik görünüyo:26:Adam üstten iri ama belle, popo çocuk gibi kalmış gibi duruyo. (konu sahibi genelleme yaptım)
Kesinlikle.Çok itici duruyor,hiç mi hiç beğenmiyorum.Vücudunda ne kadar kas varsa ortaya çıkarıyorlar,millet çok beğendiğinden bakıyor sanıp havaya giriyorlar :9: Böyle tipler bir de çevresine beslenme tavsiyesi verir :1::1: Azcık kilolu olsun,biraz da Türk göbeği olsun tadından yenmez :27::27: Kaslı tipler zerre ilgimi çekmiyor.Kız poposu gibi popo olur mu erkekte?!

milletın bakış açısı hangı bakımdan ama?...mesela 1.90 boyu var yazmışsın..doğal olarak yanımdan bu kdr uzun bırı geçse adamın yada kadının yakışıklıgından guzellıgınden zıyade boy oranı dıkkatımı çeker ama öle bakar geçerım..ınsanız sonuçta göz bu bırak baksınlar neden komlekslere gırıyorsun

Baksınlar, ne güzel işte.
Ayol ben daha da bi gururlanırdım adam benimle birlikte diye.
Ayrıca her şey boy pos mu? Kızlardaki şu kaslı erkek takıntısını da anlayamıyorum. :1:

Diger konularina baktimda boyle olmanin sebebi sevgilin .ozguvenini kaybetmissin bence kendine bunu yapma.Esimede bakan oluyor hatta 20 tane bayan elemani var butungun onlarla ama ben kendime guveniyorum ve yipratmiyorum bu yuzden kendimi.
hareket yapmissin bu bence cok cirkin kendini kucuk dusurmussun bide bi erkek icin degmez.
Senle boyun kisa diye ayrilmak isteyen bi adam icin degermi bukadar yipranmak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Seni sevgilinin davranışları ilgilendirir. Adam bakmıyorsa aldırışa almayacaksın.
Ne yapsın cocuk ? Gösterişli, yakışıklı olan herkesin karşılaştığı bir durum bu. Bence böyle yapmaya devam edersen zorla davetiye çıkarırsın bir çok şeye.
Sen sevgilinle ilgilen etrafa gözlerini kapa.
Çok güzel kızların yanında acayip vasat tipler olduğunda neden sorun çıkmıyor ?
Milett bakar bakar, baktı ki sorun yok işlerine dönerler.

Back
X