Evet sevgilim gayette 5 ay boyunca tek bi kıza bile bakmadı ister inanın ister inanmayın onunla sorunum olda sevgilim bakıyo yazardım diğer kızlar gibi.. Ayrıca foto atta görelim demiş birisi buraya herkes adresini bile takma isimle alırken ben neden resmimi atayım ve sokakta iki kız sevgilime bakıyo diye sinirlenirken neden bunca kişiye sevgilimi göstereyim?? Bana inanmayan yorum yazmasın bu kadar net . Kedi ulaşamayınca ciğere böyle b.k atıyo işte . Sokaktakine sinir oluyoruz siz ayrı bi üzerime geliyosunuz kendinizde yok diye yapmayın böyle seyler
Hatta tüm yorum yazanlara teşekkür ederim daha fazla yorum okumucam ve cevapta vermicem cünk daha kötü etkilendim herkese tekrar teşekkürler iyi ve kötü yorumlarınız için.. sevgilimle cok mutluyum hepte böyle olucak biliyorum iğneli yorum atanlarda kendi hayatlarındaki acısını cıkaramadıpı seyleri burdan baska üzülen insanlardan cıkardıkca nasıl tatmin oluyolar sasırmıs durumdayım . Allah sonunuzu hayır etsin
Fesubhanallah:44:
Ciddi bir özgüven sorununuz var. Buradaki insanlara da bu yüzden saldırıyorsunuz.
Sokakta birileri benim sevgilime baksa gurur duyarım şahsen. Oh ne güzel herkesin baktığına ben sahibim diye

Konunun açılış amacını da anlamadım ben, madem çok iyi giden bir ilişkiniz var, sokaktaki insanı takma sebebiniz neden?
Takıyorsanız bir sebebi olmalı, sevgilinizi sokaktaki kızlardan birine kaptırıp terkedilme korkunuz falan mı var? :26:
Son düzenleme: