Herkes sevgilime bakıyor!

Evet sevgilim gayette 5 ay boyunca tek bi kıza bile bakmadı ister inanın ister inanmayın onunla sorunum olda sevgilim bakıyo yazardım diğer kızlar gibi.. Ayrıca foto atta görelim demiş birisi buraya herkes adresini bile takma isimle alırken ben neden resmimi atayım ve sokakta iki kız sevgilime bakıyo diye sinirlenirken neden bunca kişiye sevgilimi göstereyim?? Bana inanmayan yorum yazmasın bu kadar net . Kedi ulaşamayınca ciğere böyle b.k atıyo işte . Sokaktakine sinir oluyoruz siz ayrı bi üzerime geliyosunuz kendinizde yok diye yapmayın böyle seyler

Hatta tüm yorum yazanlara teşekkür ederim daha fazla yorum okumucam ve cevapta vermicem cünk daha kötü etkilendim herkese tekrar teşekkürler iyi ve kötü yorumlarınız için.. sevgilimle cok mutluyum hepte böyle olucak biliyorum iğneli yorum atanlarda kendi hayatlarındaki acısını cıkaramadıpı seyleri burdan baska üzülen insanlardan cıkardıkca nasıl tatmin oluyolar sasırmıs durumdayım . Allah sonunuzu hayır etsin

Fesubhanallah:44:

Ciddi bir özgüven sorununuz var. Buradaki insanlara da bu yüzden saldırıyorsunuz.

Sokakta birileri benim sevgilime baksa gurur duyarım şahsen. Oh ne güzel herkesin baktığına ben sahibim diye :1:

Konunun açılış amacını da anlamadım ben, madem çok iyi giden bir ilişkiniz var, sokaktaki insanı takma sebebiniz neden?
Takıyorsanız bir sebebi olmalı, sevgilinizi sokaktaki kızlardan birine kaptırıp terkedilme korkunuz falan mı var? :26:

Son düzenleme:
Hayır yani şimdi adamı görsek, çok beğensek kıskanalım diyelim. Ama görmediğimiz biri için, sırf sen "yakışıklı" dedin diye neden kıskanalım be güzelim?

Çözdüm özgüven sorununun nedenini, eski konulara bakan oldu mu?
Konu sahibi 1.56 boyundayım ve sevgilim çok uzun olduğu için ayrıldı benden demiş geçmiş bi'zamanda.
İster istemez boyunu takmışsındır tamam kabul ama güzellik=boy demek değil ki.
Belki senin yüzün çok güzel, huyun güzel, vücudun güzel.
Ancak bu sevgilin seni terkederse bil ki özgüven konusundan terkedecek.
Adam belki ikiniz arasındaki boy farkını bile takmıyo ama sen yanında ağlayarak "hu hu herkes sana bakıyo, kızlar gözlerini alamıyo ben çatlıyorum yerimde zaten boy farkımız da var!!" diye bağırıyosun.

Erkekler de kadınlar gibi kendilerine güvenen, yolda emin adımlarla yürüyen insanlardan etkilenirler. Çocuk gibi her beğeniyle bakana hareket çekeceksen işi var adamın senle. Adamı direk yerin dibine sok daha iyi o an belki sen utanmadın ama adam büyük ihtimal ben kimle sevgiliyim diye utanmıştır.

Son düzenleme:
yalnız önceki konusunda da sevgilisiyle 30 cm fark oldugunu yazmıs ayrılıcam demiş
ama orada 1 yıllık ilişkim var demiş
ondan da boy yüzünden ayrıldıysanız şimdi neden yine 30 cm fark olan biriyle ilişkiye basladınız?
ya da iksi de aynı kişiyse burada neden 5 aylık ilişkim var dediniz?

hiçbir şey anlamadım:44:

Son düzenleme:
yalnız önceki konusunda da sevgilisiyle 30 cm fark oldugunu yazmıs ayrılıcam demiş
ama orada 1 yıllık ilişkim var demiş
ondan da boy yüzünden ayrıldıysanız şimdi neden yine 30 cm fark olan biriyle ilişkiye basladınız?
ya da iksi de aynı kişiyse burada neden 5 aylık ilişkim var dediniz?

hiçbir şey anlamadım:44:

Ayrilip tekrar mi barismis :1:

Yoksa butun 190liklari mi topluyor bu hatun?

Turk erkegi ortalamasi 172 iken bu neyin kompleksi?

sevgilim benden kısa boylu bize de herkes bakıyor bazen fakat ben hiç kafama takmıyorum seviyoruz kime ne? eğer fiziksel özellikler seni bir an olsun rahatsız ediyorsa bence oturup düşünmek lazım ...

Son düzenleyen: Moderatör:
hareket çektim demişsin ya gözümde canlandırdım da komiğime gitti:1:

sevgiliniz bakmıyorsa sorun yok sorun sizde ki özgüvensizlikten kaynaklanıyor

Benim de bi 1.90lık sevgilim vardı iri yarı bir tipti çok dikkat çekerdi ama benim hoşuma gidiyordu ben mi anormalim acaba :)

valla canim benim adamin yaninda sen varsin ben senin yerinde olsam egom tavan.yapardi hepinizin gozu sevgilimde ama onun sahibi benim:Dcatlayinda patlayin derdim icimden dedigin gibi cok dikkat cekiyosa kizlar senin yerinde olmak.istediklerinden kiskanclik yapiyolardir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hareket çekmeye devam et :1:

kıııız anam bacımm benimde eşim 1,92 ben bir buçuk metreden 3 santim uzunum
yapacak bişey yok bakıyorlar
evet biraz komik oluyor,ben çok kısa o çok uzun olunca
ama beni kolaylıkla kucağında taşıyabiliyor yolda sokakta hiçte utanmayız:60:

Yapacak bir şey yok.ya sen uzayacaksın ya da sevgilin kısalıp gözleri üzerine çekmeyecek.en doğrusu senin, kendi boyunda birini bulman hem bu kadar kısa olduğun farkedilmez...ne diyelim artık?...

Merhaba kızlar moralim acayip bozuk bıktım artık yoldayken kadın erkek yaslı genc herkesin sevgilime bakmasından. Sakın bu konuyu ego tatmini amaclı veya sevgilisiyle hava yapmak amaçlı olarak görmeyin . Sadece bunu nasıl cözebilirim yardım istiyorum.

Sevgilim 192 boyunda sporcu olduğu içinde geniş omuzlu ve beli ince . Yani üçgen denen yapıda . Kumral yakısıklı birisi bende 160 boylarında minyonum yüzümün güzelliği dısında bi albenim yok . Ve herkes dısarda özellikle genc kızlar sevgilime bakıp sonra bana bakıyolar ve gülüyo bazıları:(( o kadar üzülüyorum ki kaç kere sevgilimin yanında ağladım bugünde dayanamadım kız basını cevirmiyodu sevgilimden bende kıza hareket cektim :( cok kötü bi davranıs farkındayım hiç de huyum değildir ama cok dolmustum artık. Ve bu olaylar olurken sevgilim ona bakıldığının farkında bile değil hiç kızlara bakmaz o yüzden durup dururken birine hareket cekmişim gibi izlenim oluyo onun gözünde yani kendimi düşürmüş oluyorum bos yere.. Veya özgüvensizliğimi ona göstermiş oluyorum. Cok mutsuzum nası basa cıkıcam bu durumla

****bence kesinlikle bunu sevgiline çaktırma çünkü havaya girebilir ki her insan beğenilmekten hoşlanır....sen de güzelliğini dış güzellik olarak bakma bu olaya ; iç dış güzellik;kişiliğinle güler yüzünle ortaya çıkmalısın...kendini geliştir...
ve ben güzelim'' diyerek yaşa...
bi söz var ''"guzellik baska gozlere ogretilir,
sen "ben guzelim", der gibi durursan hayatta, herkes seni guzel görur,
ama sen kendi guzelligini tasimaktan aciz durursan, herkes supheye duser.
guzellik cesit cesittir.
kimi guzellikler gorulur,
kimi gosterilir,
kimileri saklanir,
kimileri kabul ettirilir.
her seyden once sen, kendi guzelliginin hangisi olduguna karar vermelisin"

Back
X