Herkes tarafından dışlanan biri olmak?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Hiç böyle bir durum yaşadınız mı? Bulunduğunuz ortamda hiç kimsenin sizi sevmediği, herkesin sizi dışladığı. Herkesin size sırt çevirdiği, sizi kötülediği. Bunu nasıl atlattınız? Sonsuza kadar sürüyor mu bu yoksa nasıl geçiyor?

bulumdugum ortam yanlış diye düşünürdüm
bana sırtını dönen insanın yanlış arkadaş yada kendimin yanlışlarını görmeye çalışırım.
ömür boyu sürmesi için hala hatalarımda ısrarcı
insan seçimin de fikirlerimin olmadıgına üzülürdüm

bulumdugum ortam yanlış diye düşünürdüm
bana sırtını dönen insanın yanlış arkadaş yada kendimin yanlışlarını görmeye çalışırım.
ömür boyu sürmesi için hala hatalarımda ısrarcı
insan seçimin de fikirlerimin olmadıgına üzülürdüm
Ortamımı değiştirmeyi düşünüyorum. Yanlış insanlar yanlış arkadaşlar. Benim de hatalarım oldu ama hiç kimse sevmiyor beni. İşin enteresan yanı ben de kimseyi sevmiyorum. Yani aslında bu duruma üzülmüyorum. Üzüldüğüm durum sadece yalnız kalmış olmam.

Ortamımı değiştirmeyi düşünüyorum. Yanlış insanlar yanlış arkadaşlar. Benim de hatalarım oldu ama hiç kimse sevmiyor beni. İşin enteresan yanı ben de kimseyi sevmiyorum. Yani aslında bu duruma üzülmüyorum. Üzüldüğüm durum sadece yalnız kalmış olmam.
yanlız kalmaz insan..
hadi diyelim yanlızsınız ne var ?dünyanın sonu mu?
yeni iş yeni okul ohoo bir dünya çevre ile insan dolusu dünya.

yanlız kalmaz insan..
hadi diyelim yanlızsınız ne var ?dünyanın sonu mu?
yeni iş yeni okul ohoo bir dünya çevre ile insan dolusu dünya.
Yani yaklaşık 15 yıldır yalnız olduğum için geceleri filan artık korkmaya başladım. Haftasonları tek kişi ile konuşamamak duvarlara bakmak, kendi kendine konuşmaya başlamak.

Hiç böyle bir durum yaşadınız mı? Bulunduğunuz ortamda hiç kimsenin sizi sevmediği, herkesin sizi dışladığı. Herkesin size sırt çevirdiği, sizi kötülediği. Bunu nasıl atlattınız? Sonsuza kadar sürüyor mu bu yoksa nasıl geçiyor?

Böyle bir durum içindeysen ve fırsatın varsa arkana bakmadan uzaklaş oradan. :KK35:

Bir ortamda hiç kimsenin sizi sevmemesi enteresan bence. Muhakkak anlastiginiz ya da sevdiginiz birileri vardir. Bir okulda sadece kendi zümrem tarafından dışlanmıştım. Hemen başka bölümden arkadaşlar buldum. Yalnız ve dışlanarak iş yapılmaz. Insanın ruhunu öldürür bu durum çözüm üretmeye bakın. Herkes herkesi sevmek zorunda değil hele ki is yaşamında, kendinize başka alanlar yaratın.

Ben de soğuk resmi biriyim. Çok ciddisin derler. Gülşnce espri yapınca da yapmacık duruyor derler.
Vaölah kim ne derse desin sen kendin ol yeter ... benim arkadas cevrem minimum. Bir dügün yapmaya kalksam 3-4 arkadasimdanbaska kimse gelmez :KK70: zerre umrumda degil :) ben kendimi yamultamam birinin hosuna gidicem diye :)
Zaten o eski dostluklar kalmadi

Niye herkes boyle dusunuyor olabilir hakkinizda acaba?

Hareketleriniz mi fevri?dedikoducu,fitne fesat,asosyal,kaba saba,alıngan,bencil,dengesiz,ofke kontrol sorunu,genis bir insan vsvsvs degilseniz neden olsun tum bunlar? Bir yerde hataniz oluyor diye dusundum..

Ben de cok arkadas meraklisi degilimdir ama 3_5 saglam dostum vardir mesela. Varsin olmayiversin cevremde 50 kisi..

Hareketleriniz mi fevri?dedikoducu,fitne fesat,asosyal,kaba saba,alıngan,bencil,dengesiz,ofke kontrol sorunu,genis bir insan vsvsvs degilseniz neden olsun tum bunlar? Bir yerde hataniz oluyor diye dusundum..

Bu özelliklere sahip olup çevresinde bir yığın insanca sevilen insan gördüm, alakası yok bence.
Örnekte ekleyeyim kimseyi ciddiye almayan kendini beğenmiş, küfürlü konuşan, diğerlerine hakaret eden bir erkek tanıyorum, herkes bayılıyordu ona.

Bu özelliklere sahip olup çevresinde bir yığın insanca sevilen insan gördüm, alakası yok bence.
Örnekte ekleyeyim kimseyi ciddiye almayan kendini beğenmiş, küfürlü konuşan, diğerlerine hakaret eden bir erkek tanıyorum, herkes bayılıyordu ona.
O erkek yakisiklidir yada zengindir vs ne bileyim bi albenisi var belki de. Ha benim tarzim degil ama vardir illa ki bi artisi..
Benim cevremde de var boyle bi tip dedikoducu,fitne,mixer gibi.. ama seviyorlardi sosyaldi,muhabbeyliydi,tatli dilliydi,gülduruyordu.. ama o gidince ozleyen de olmadi hic.

Dislaniyorum deyince sevilmeyen insan nasil olur diye dusundum bir an.

O erkek yakisiklidir yada zengindir vs ne bileyim bi albenisi var belki de. Ha benim tarzim degil ama vardir illa ki bi artisi..
Benim cevremde de var boyle bi tip dedikoducu,fitne,mixer gibi.. ama seviyorlardi sosyaldi,muhabbeyliydi,tatli dilliydi,gülduruyordu.. ama o gidince ozleyen de olmadi hic.

Dislaniyorum deyince sevilmeyen insan nasil olur diye dusundum bir an.

Size karşı yazmadım zaten, fakat insanlar birini aralarına alacaklarında öyle kötü özellikleri çok takmıyorlar. İyi özellikleri de takmadıkları gibi. Alçak gönüllü bir arkadaşım (hatta uzaktan akrabam olur) iş yerinde iyi bir poziyonda olmasına rağmen orada çalışan temizlikçi kadına bile güler yüzlü hoş davranmış, kimseden kendini üstün görmemiş, işi neyse yapmış, dedikodu yapmamış, diğer çalışanlara da aynı tutumla davrandı, fakat şimdi iş yerinde kendisini küçük görüyorlar.

Not: Yukarıda bahsettiğim çocuk yakışklı değildi, herkes gibiydi.

Bir ortamda hiç kimsenin sizi sevmemesi enteresan bence. Muhakkak anlastiginiz ya da sevdiginiz birileri vardir. Bir okulda sadece kendi zümrem tarafından dışlanmıştım. Hemen başka bölümden arkadaşlar buldum. Yalnız ve dışlanarak iş yapılmaz. Insanın ruhunu öldürür bu durum çözüm üretmeye bakın. Herkes herkesi sevmek zorunda değil hele ki is yaşamında, kendinize başka alanlar yaratın.
Çok soğuk ve resmi biriyim. Bir de ortamımız çok dedikoducu ve rekabet olan bir ortam. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Herkes birbirinin açığını arıyor. Ben de onlara açığımı verdim açıkcası. Herkes cephe aldı bana.

Çok soğuk ve resmi biriyim. Bir de ortamımız çok dedikoducu ve rekabet olan bir ortam. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Herkes birbirinin açığını arıyor. Ben de onlara açığımı verdim açıkcası. Herkes cephe aldı bana.
Ortam degistirebilirseniz değiştirin ben iş yaşamımda değil ama şartlar gereği özel yaşamda yalnızım çoğu yere tek giderim tiyatro sinema avm bu aralar. Eğer degistemiyorsanız takmamaya çalışın. Işten sonra sosyalasebileceginiz alanlar bulmaya çalışın. Kendiniz için uğraşın çabalayın.

Back
X