Herkes yorumuyla bir miktar destek atsın bana

Ay çok mutlu oldum bunları okurkennn teşekkür ederimmmm

Hamileliğe 67 kiloyla başladım, 92 ile bitirdim

Diyetisyene kesinlikle gitmelisin ama bana diyetisyen keşke 14-16 hafta arasında gelseydin bu kadar kilo almazdın dedi.

Ekmek hiç yeme. İlk sayfada gördüm sanırım bebeğime yeter mi demişsin. Şöyle düşün Afrika ve diğer fakir ülkelerde doğan bebekler de normal kilosunda. Çok yediğinde sağlıklı oluyor diye bir olay yok. Bir çalışma yapılmış hangi ülkeydi hatırlamıyorum ama açlık ve göç dönemlerinde doğan ve emzirilen bebeklerle normal zamanda doğan bebekler arasında sağlık yönünden hiçbir fark yokmuş.

Dokuzuncu aydayız. Eski kiloma 5 kaldı. Bu ay reformer platese başlıyorum inşallah. Çatlaklara engel olamadım ne yazık ki. Çatladım. Ama azaldı sanki zamanla. Rengi normalleşince çok göze batmıyor. Basenler kaldı. Göbeğim kaldı. Hamilelik başında bu kilodayken bu kadar göbeğim yoktu.

Ben kilomu emzirirken verdim. İlk dört ay sadece emzirdim. O dönemde ayda beş beş gitti valla. Sonra mamaya başlandı ve benim kilo 72-73 civarında takılı kaldı. O zamandan bu zamana hiç 70 olmadım. Hala sık emziriyorum.

Gebelikte eğitimlerde herkesin söylediği buydu. Kilolar için emzirin. Ve hamilelikte diyet yapılmaz. Zayıflamaya çalışma.

Teşekkür ederim zahmet edip yazdığın içinnn
Demek ki o lanet basen ve lanet çatlaklar baki kalıyor en nefret ettiğim 2 deforme.
Diyetten ziyade yürüyüş sporla falan veremez miyim ki ya ? Çok canım sıkılıyor çünkü bu duruma

Doğumdan sonra illaki kilo kalıyor
Mesela ben 52 kiloyken bile ayva göbeğim vardı
Bende hamileyken değilde sonrasında şişenlerdenim nasıl oluyor bende anlamadım ama
İlk çocuğum üç yaşındayken 70ten 60a kadar geldim diyetle evde küçük egzersizler yaptım inan yuruyuse dahi çıkmadım.
Karın çalıştım. inan 60 kilodayken göbeğim eski ayva göbeğimden daha küçüktü.
Kadın isterse yapar bunu hatırla

Evet öyle tabiki Ama hayatin boyunca 50li kilolardan baska kilo görmeyip biran da 16 kilo almakta insanin moralini bozuyor

Umarım benim vücudumda seninki.gibi akıllı efendi olur da biran önce veririz kiloları.
zaten suanki hedefim artık daha fazla kilo almamak.
Senin adına cook sevindim
Son aylar ister istemez alırsın acikcasi canim ama insallah vermen kolay olur

Ya kilo olayına cidden canınızı sikmayın.
Her yediğimi kusan, ve son 2 aya kadar 38 beden olan bennn.
Gebeliğimi 30 kilo alarak tamamlamış bulundum.
50 den 80 e çıktım.
Daha da komiği normal doğum yapıp, 80 le girip 80 le çıktım
Sonra sütüm gelsin diye gece her emzirme başı yemek tatlı yedim.
Neyse sonuç itibariyle sipam 3 yaşına gelmeden 30 dan fazlasını vermiştim.

Karnimda dümdüz, çatlağım da yok.
Sadece zaten zor bebe olduğundan hep yürüdüm, evde durmadım.
Zamanla da az yedim falan, özel birşey yapmadim, kilomu da zerre kafama takmadim.
Bebiş sağlıkla gelsin, sen sağlıklı ol da, kiloyu çok da şaappmaa derim ben

Hamileyken benim de canım neler neler çekti ama inat ettim ve normal beslenmeme devam ettim. ara sıra hayvan gibi yedim ama ertesi günlerde ona göre ayar çektim. Bebekle birlikte Toplam 7 kilo aldım. ki 71 kiloydum. dogumdan bir gün önce 78 dim. Doğumdan bir hafta sonra 69 olmuşum. Boyum 77 ve iri olmanın avantajını yaşadım sanırım. 9 Eylül'de doğum yaptım ve göbeğim şu an eski haline çoktan döndü bile. Hamileyken göbeğime kantaron yağı+zeytin yağı karışımı ile masaj yaptım bol bol. İyi geldi. başka tecrübem yok

Ayy bunlar ne moral verici satırlar böyle öncelikle tebrik ediyorum 30 kiloyu verebildigin için.
Allah evladını da sana bağışlasın darısı da bana inşallah

Ya zararli seyleri yeme iste borek corek kızartma kilo yapan besin değeri dusuk seyleri yeme proteinle sebzeyle beslen cok basit aslinda. Ama hamilelikte 22 kilo alan biri olarak ben cok saldım pişmanda degildim en guzel günlerimdi oh ne güzel ye yat bir sene içinde eski kiloma ve ölçülerime döndüm sadece çatlaklarım var diyetle degil emzirme sürecinde ara ara yediklerime dikkat ederek ödem atıcı kürlerle verdim kilolari cok takma ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…