Herkes yorumuyla bir miktar destek atsın bana

Ayy bunlar ne moral verici satırlar böyle öncelikle tebrik ediyorum 30 kiloyu verebildigin için.
Allah evladını da sana bağışlasın darısı da bana inşallah
Aminn canimm
Vallahi bana o dönem eşimden başka destek veren yoktu, herkes yok içerde bir tane daha mi kalmış, yok artık eski kıyafetlerini dağıt, nasılsa giyemezsin bir daha demeler falan..

Şimdi verdim, görenler de ne zayıfsin, nasıl verdin, biraz ye diyorlar
Sağlık olsun da kilo da verirsin, hiicc takmaa, vermek için acele de etmee.

9 ay kustuğum ve hayatımın en zombi birderi bir kemik yıllarını emzirme döneminde geçirdiğim için .
Memeler 4 yılda düzeliyor demeye geldim
Memeler için doktora bile gitmiş doktorun düzelmez dediği ben

Kız kalimero doğurdun demek gözün aydınnnn. Kız mı erkek mi Allah bağışlasın canımmm

Bu lanet olası çatlaklar herkeste baki kalıyorsa bu etraftaki jilet vücutlu ablalar kim sahil kenarlarında yayılan

Hay maşallah, ben 7 kilo ödem tutmusumdur eminim, 30 alınca toplamda
Sağlıkla büyüsün bebiş

Hamilelik döneminde ne kadar kilo aldın pekiii?
Ve emzirirkenki bulantı nedeni nedir ?
Memeler 4 yılda düzeliyor demeyeydin iyiydi bu daha üzücü benim iciinnn

vallah baci gozunu korkutmak istemem bunun emzirme donemide var zamnda alabikirsin ben evlenirken 45 jiloydum 4 cocuk dogurfum 58 kiloyum sanirim bunye meselesi

Yok siz akıllanmazsınız :)

Bak böyle dedin bana bir inme geldi nasıl 4 çocuk doğurup 58 kiloda kalmayı başardın maşallah yaaaa
emzir bol bol bide hareket et ben ister istemez cok hareket ediyorum covuklarin pesinden kosmaktan bak baci sana tavsiyem dogum yapar yapmaz gobegini sar en az 1 hafta sar gobek mobek kalmiyor

2 sezeryan doğum yaptım. İlk hamileliğimde 20 ikincisinde 17 kilo aldım. İkisinde de doğum sonrası ilk 3-4 ayda 5-6 kilo daha aldım sonra hepiciğini verdim, sporda yapınca şuan gayet iyi durumdayım. Doğum sonrası vücudu esas toparlayan şey spor bence. Kiloyu verseniz bile spor olmayınca vücudun şekli şüklü kayıyor ister istemez alınıp verilen kilodan.

Benim ilk hamileliğim 20 kilosunun 15 'i de 6 aya ait. Doktorumun ciddi uyarmasıyla son 3 ay toplam 5 kilo aldım. Abur cubur ve karbonhidratı kestim ve bol yürüdüm. Sizde biraz dikkat ve yürüyüş ile minimum kilo alabilirsiniz. Ama çokta bu konuyu kafaya takmayın. Şu işin lohusalık kısmı da var. Doğumdan sonra 1 yıl dış görünüşüzü bir kenara bırakın, kilolar alınır verilir. Sağlıklı bir hamilelik sonrası önemli psikolijik açıdan da. Bu demek değil ki önünüze geleni yiyin ama kendi içinizde ciddi sorun haline de getirmeyin.

Hamilelikte 35 kilo aldım, 4,5 kilo doğdu oğlum . 1 tane çatlağım bar göbeğimde belli belirsiz o da. Çok çok su içtim. Bembeyazı, nemlendirici ne bulursam sürdüm annemin karnı harita gibi ama ben defe çatlak yok. Kiloları verdim, göğüslerim zaten küçüktü hiç sarkma falan olmadı ama göğsüm sarksaydı kilolar kalsaydı göbeğim çatlak içimde olsaydı da oğlum otizmli olmasaydı. Bebeğin sağlıklı oldun gerisi boş, tekmoloji tıp ilerledi herşeyin çaresi var verirsin parayı yaptırırsın istediğin gibi. Boşver fiziği güzelliği içimdeki can sağlıklı oldun İnan gerisi boş

Ayy maşallah maşallah irade de varmış demek ki verebilmişsin. Spor yapabilmişsin
Darısı da bana olsun evet yazılanları dikkate almaya calısıcam çok çok teşekkür ederim yorum için

gebelik sekeri senin aldigin kiloyla dogru orantida olmuyor her zaman..cocugun kilosuna bakarak buna karar veriyorlar. seker testi yapiliyor ona gore..yani bende 25 kilo almis biri olarak ilk 2 gebelikte...gecer diyorum.

ha buarada oglanlarda o kadar kiloya cillop gibiyken kizda 15 kilo bile almamisken gobegimde catlak olusmus:) valla oyle agir gecirmistimki umrumda degil : ))

özel bir bebeğe sahipsin sende. Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…