- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Ne mutlu size, Allah vicdaninizi tertemiz kilmis. Ben ozellikle sehit haberlerine agliyorum, simdi bebek strese giriyormus diye haber izlemiyoruz evde.
Cok uzulurum, yalniz kalinca benim de gozum dolar yalniz degilsin canim.
Su gelen ilk yorumu da dinleme, sacma sapan ruh hastasi yorumlari.
Insallah guler, hic dusunme. Su hamilelikte de oncesinde de her sey insanin ruh haline bagli inan ki bak. Bebegin gaziyla uykusuyla ugrasmadan tadini cikarayim bu gunlerimin de.Bende tup bebek yaptirdim dun,yatiyorum bakalim bu sefer yuzum gulucekmi
Var ben :) bende senin gibiyim çok duygusalimdir kendimi bildim bileli boyleyimdir bu kötü birşey değil Allah bize çok temiz bir vicdan vermiş bunun kıymetini bilmeliyiz :)
Bende oyleyim ya gecen bi amca geldi kapiya yun cubugu satiyorum dedi
Sonra bi bardak su istedi bi biskuvi verdim yaninda iceri gel kahvalti edelim dedim gelmedi sandalye koydum kapinin onune oturdu suyunu icti sabahin erken saatlerinde o sogukta sadece ceket vardi uzerinde agla agla bi hal oldum 4 gundurde unutamiyordum simdi sen boyle deyince yazmak istedim
Hergun dua ediyorum rabbim devletin verdigi yardimlari gercek ihtiyaci olanlara nasip et diye cunku amcanin kulagi az duyuyordu kimsem yok dedi hani gidip o destegi isteyecegi yeri bile bilmez yapamaz eminim
Bende bu amcayi nasil bulabiliriz ona nasil destek aldirabiliriz bilmiyorum sadece ilcesini biliyorum köyunu bilmiyorum soylemedi ama hàla etkisindeyim..
İnanirim cnm bende òyleyim adam dilenmemek icin o yasta agac dallarini duzeltip yun cubugu diyerek satiyor almadik hayir alacaksin dedi zorla verdi cubugu simdi gordukce agliyorumAy cnm benim,bak okurken bile gozum doldu inanirmisin
Hamileysen normal; hamile değilsen normal değil.Normal mi acaba,sokaktaki dilenciye,mendil satan cocuga,kagit toplayan amcaya,sehide,askere,cocuga bebege,yasliya,kimi gorsem agliyorum vijdanim sizliyor.. varmi benim gibi olanlar??
Ayy okuyunca prolaktin hormonuna baktir diyecektir hamileymis hatun
asiri duygusalsin ondan.
insalah bebeyin tutunur canim.bebeyinle iyi vakitler kecirirsin.ne uzulmeye ,ne de aglamaya vakit kalmaz.
insallah ,sana ve tum anne olmak isteyenlere Rabim saglikli,hayirli evlatlar versin.İnsaAllah,Allah razi olsun ne olur dua edin bebegim olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?