Herkese herseye agliyorum..

Bende tup bebek yaptirdim dun,yatiyorum bakalim bu sefer yuzum gulucekmi
İnş guzel sonuç alırsınız .. İlk tedavınızmı bende 2 yıldır olmuyor ve arastırma içindeyım.. Bıraz bahsedermısınız.. Kacıncı tedavınız nerede tedavı goruyorsunuz ucret nedr

İnş guzel sonuç alırsınız .. İlk tedavınızmı bende 2 yıldır olmuyor ve arastırma içindeyım.. Bıraz bahsedermısınız.. Kacıncı tedavınız nerede tedavı goruyorsunuz ucret nedr

Hayir 3. Malesef,ilki kimyasal h
Gebelik ikinci 3 uz tuttu,6.ayina girerken erken dogum yaptim kaybettim..
Simdi 3.deniyorum.ucret cok malesef 20000 olduda gecti.

Ayyy agzinizdan bal damliyor,Allah soyletti insaAllah,dun tup bebek yaptirdim,yatiyorum suan 10 gun sonra test yapicam,ayy insaAllah hamileyimdir:))
Tüp bebek yaptırırken benim sinirlerim çok bozuktu kullangimiz ilaçların etkisi olsa gerek. Resmen içime bir Kurt girmişti

Hayir 3. Malesef,ilki kimyasal h
Gebelik ikinci 3 uz tuttu,6.ayina girerken erken dogum yaptim kaybettim..
Simdi 3.deniyorum.ucret cok malesef 20000 olduda gecti.
Ah canım rabbım sabrını versin inşşş saglıkla kucagına alırsın. Teşhısın neydı?

bende aynıyım ama hamilelik filan yok umarım sen hamilesindir,
sürekli dolar gözlerim, köpekcik-kedicik görürüm yardım edemediğime ağlarım, aç mıdır kötü bişey yaşamış mıdır acaba diye düşünürüm ağlarım,
sokakta gezen çıplak ayaklı çocuklara ağlarım,
yaşlı ve gerçekten muhtaç olup dilenen insanlara ağlarım...
bugünse önce siren sesleri arkasından polis ve ambulans eşliğinde geçen şehit tabutunu görünce ağladım....
bu canımı da çok acıttı ... elden hiç bişey gelmiyo işte...

Reactions: KV_
Aglamakta dogal bisey degilmi aglayamiyorsaniz bu sizin sorununuz agla gitsin :)

bende böyleyim.
çnormal değilsin falan diyo kimisi. ama bence vicdan meselesi.
Mesela çok soğuk kanlı tepkiler verdiğimde oluyo bazen.
Piskolojiktir kesin :) ama yapıcak bişey yok. ben iyiyim böyle

Normal mi acaba,sokaktaki dilenciye,mendil satan cocuga,kagit toplayan amcaya,sehide,askere,cocuga bebege,yasliya,kimi gorsem agliyorum vijdanim sizliyor.. varmi benim gibi olanlar??
bende herseye aglıyorum

Bende çok sulugözlüyümdür, dizilere bile ağladığım olur..
Ne bilim bazı şeyler hüzünlendiriyor, yada kendini onun yerine koymayı sağlıyor..
tabi ki aşırıya gitmemiz lazım :)

ben aglamamak icin zorluyorum kendimi. Ama nerede yardima ihtiyaci olan bir insan görsem evet gözlerim dolar. Herkese herseye, elimde degil. Elimde olsa yardim da ederim. Icimden geliyor engel olamiyorum.

Normal mi acaba,sokaktaki dilenciye,mendil satan cocuga,kagit toplayan amcaya,sehide,askere,cocuga bebege,yasliya,kimi gorsem agliyorum vijdanim sizliyor.. varmi benim gibi olanlar??
Aynı durumdayız.
normal değilim diyorum bazen ama bu duygunun da hiç mi hiç kaybolmasını istemiyorum
bu kadar vicdansız insan içinde bu çok özel bi duygu bence
sen de öyle yap canım

Bende sendenim maalesef ağlarım duygusalım.
İçlerinirim üzülürüm....

hmm hamişlik ihtimali mi var o zaman kesin onun duygusallığı buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…