- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
İnş guzel sonuç alırsınız .. İlk tedavınızmı bende 2 yıldır olmuyor ve arastırma içindeyım.. Bıraz bahsedermısınız.. Kacıncı tedavınız nerede tedavı goruyorsunuz ucret nedrBende tup bebek yaptirdim dun,yatiyorum bakalim bu sefer yuzum gulucekmi
İnş guzel sonuç alırsınız .. İlk tedavınızmı bende 2 yıldır olmuyor ve arastırma içindeyım.. Bıraz bahsedermısınız.. Kacıncı tedavınız nerede tedavı goruyorsunuz ucret nedr
Var canım var ama sadece adet dönemin deNormal mi acaba,sokaktaki dilenciye,mendil satan cocuga,kagit toplayan amcaya,sehide,askere,cocuga bebege,yasliya,kimi gorsem agliyorum vijdanim sizliyor.. varmi benim gibi olanlar??
Tüp bebek yaptırırken benim sinirlerim çok bozuktu kullangimiz ilaçların etkisi olsa gerek. Resmen içime bir Kurt girmiştiAyyy agzinizdan bal damliyor,Allah soyletti insaAllah,dun tup bebek yaptirdim,yatiyorum suan 10 gun sonra test yapicam,ayy insaAllah hamileyimdir:))
Ah canım rabbım sabrını versin inşşş saglıkla kucagına alırsın. Teşhısın neydı?Hayir 3. Malesef,ilki kimyasal h
Gebelik ikinci 3 uz tuttu,6.ayina girerken erken dogum yaptim kaybettim..
Simdi 3.deniyorum.ucret cok malesef 20000 olduda gecti.
bende herseye aglıyorumNormal mi acaba,sokaktaki dilenciye,mendil satan cocuga,kagit toplayan amcaya,sehide,askere,cocuga bebege,yasliya,kimi gorsem agliyorum vijdanim sizliyor.. varmi benim gibi olanlar??
Aynı durumdayız.Normal mi acaba,sokaktaki dilenciye,mendil satan cocuga,kagit toplayan amcaya,sehide,askere,cocuga bebege,yasliya,kimi gorsem agliyorum vijdanim sizliyor.. varmi benim gibi olanlar??
Normal mi acaba,sokaktaki dilenciye,mendil satan cocuga,kagit toplayan amcaya,sehide,askere,cocuga bebege,yasliya,kimi gorsem agliyorum vijdanim sizliyor.. varmi benim gibi olanlar??
çok ağlama ağlanacak hala düşersin.Normal mi acaba,sokaktaki dilenciye,mendil satan cocuga,kagit toplayan amcaya,sehide,askere,cocuga bebege,yasliya,kimi gorsem agliyorum vijdanim sizliyor.. varmi benim gibi olanlar??
Dusmem insaAllah..çok ağlama ağlanacak hala düşersin.
depresyon belirtisi gibi sankiNormal mi acaba,sokaktaki dilenciye,mendil satan cocuga,kagit toplayan amcaya,sehide,askere,cocuga bebege,yasliya,kimi gorsem agliyorum vijdanim sizliyor.. varmi benim gibi olanlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?