- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Adresini biliyosan ya size en yakın sosyal hizmetlere basvurabilirsin yada 183 ü arayıp bizim burda böyle böyle biri var diye söylersin umarım yardımcı olunur amacayaBende oyleyim ya gecen bi amca geldi kapiya yun cubugu satiyorum dedi
Sonra bi bardak su istedi bi biskuvi verdim yaninda iceri gel kahvalti edelim dedim gelmedi sandalye koydum kapinin onune oturdu suyunu icti sabahin erken saatlerinde o sogukta sadece ceket vardi uzerinde agla agla bi hal oldum 4 gundurde unutamiyordum simdi sen boyle deyince yazmak istedim
Hergun dua ediyorum rabbim devletin verdigi yardimlari gercek ihtiyaci olanlara nasip et diye cunku amcanin kulagi az duyuyordu kimsem yok dedi hani gidip o destegi isteyecegi yeri bile bilmez yapamaz eminim
Bende bu amcayi nasil bulabiliriz ona nasil destek aldirabiliriz bilmiyorum sadece ilcesini biliyorum köyunu bilmiyorum soylemedi ama hàla etkisindeyim..
Yok cnm yakin degil sadece ilcesinin biliyorum ama cok sagol 183 bi arayim bakalim..Adresini biliyosan ya size en yakın sosyal hizmetlere basvurabilirsin yada 183 ü arayıp bizim burda böyle böyle biri var diye söylersin umarım yardımcı olunur amacaya
Ne demek canım inşallah yardımcı olunur amcaya bende üzüldüm okuyuncaYok cnm yakin degil sadece ilcesinin biliyorum ama cok sagol 183 bi arayim bakalim..
O kadar hormon yüklemesinden sonra normaldir.
Daha öncede bu kadar uçlardaysan vardır bi sorun. Kaygı bozukluğu olabilir
Ayy insaAllah canimm,21 haftalik ikizlerimi kaybettim erken dogumla 7 ay onceHassas bi donemden geciyirsunuz bide hamileyken boyna agliyosun insallah hamilesindir:)
Ikiz cocuk dunyaya getirmek cok zor ve ikizlerin yuzde ellisi dusermis cnm gecen dr cikti tv de tup bebek uzmani dediki insan vucudu tek bebege programlanmis hastalar bize ikiz istiyoruz die geliyor hep biz hayir diyoruz dedi. Bazen istemeden ikiz oluyo vd cok zor bi hamilelik geciriyorlar dedi. Uzulme diyecem ama tabi uzuluyorsun umarim bu olacak olan bebegini saglikla kucagina alirsin:)Ayy insaAllah canimm,21 haftalik ikizlerimi kaybettim erken dogumla 7 ay once
Ikiz cocuk dunyaya getirmek cok zor ve ikizlerin yuzde ellisi dusermis cnm gecen dr cikti tv de tup bebek uzmani dediki insan vucudu tek bebege programlanmis hastalar bize ikiz istiyoruz die geliyor hep biz hayir diyoruz dedi. Bazen istemeden ikiz oluyo vd cok zor bi hamilelik geciriyorlar dedi. Uzulme diyecem ama tabi uzuluyorsun umarim bu olacak olan bebegini saglikla kucagina alirsin:)
Canım bebişin tutunmuş sanırım Tebrik ederim sağ sağlim kucagına alırsın inşallah senin adına cok sevindim.Sagol canim,evt cok zorluklar yasadim,insaAllah bu tek olur zamaninda dogar saglikli olur benim olur,alirim kucagima aminnnn:)
Canım bebişin tutunmuş sanırım Tebrik ederim sağ sağlim kucagına alırsın inşallah senin adına cok sevindim.
Sizin geçmiş kayıtlarını baktım kibris dami yaptirdiniz tüp bebeği siz firdevs hanimdaSagol cnm tutundu Allahim izniyle,insaAllah bu sefer kucagima alicam.).aminn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?