Herkese herseye agliyorum..

Bence herşeyin aşırısı zarar. Biraz da frenlemek lazım. Vicdanın çok falan lafları bana saçma geliyor. Vicdan gözyaşı miktarıyla ölçülmez. O zaman timsah gözyaşı diye bir kavram olmazdı.

Ayrıca her şeye çok kolay ağlamayan insanlar vicdansız veya merhametsiz değildir. Her duyguyu uçlarda yaşamayan soğukkkanlı insanlarızdır. Kaldı ki bizim de gözlerimizin dolduğu anlar olur. Onu bir açıklığa kavuşturalım da forumcak.
Ben soğukkanlı biri olarak şehit haberlerine, ışıkta duran çocuklara, soğukta mendil satan yaşlılara, sokak hayvanlarına üzülürüm ama her seferinde gözlerim dolmaz. Bu bizi merhametsiz, kötü kalpli yapmıyor. Allah imkan verdiği müddetçe yardımımı yapar geçerim.

Şu hamilelik duygusallığı denen şeyi bir ben yaşamadım sanırım? Daha ilk bu hafta yaşıyorum duygusal gelgitleri ki öyle oturup ağlayacak kadar değil.
Allah inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kıcağına almayı nasip etsin.

benim gibi çesmeleri açan birisine rastladim :) :) bende aglarim herseye hemde. hemen dokulur yaslar.

Adresini biliyosan ya size en yakın sosyal hizmetlere basvurabilirsin yada 183 ü arayıp bizim burda böyle böyle biri var diye söylersin umarım yardımcı olunur amacaya

O kadar hormon yüklemesinden sonra normaldir.

Daha öncede bu kadar uçlardaysan vardır bi sorun. Kaygı bozukluğu olabilir

Hassas bi donemden geciyirsunuz bide hamileyken boyna agliyosun insallah hamilesindir:)

Ayy insaAllah canimm,21 haftalik ikizlerimi kaybettim erken dogumla 7 ay once
Ikiz cocuk dunyaya getirmek cok zor ve ikizlerin yuzde ellisi dusermis cnm gecen dr cikti tv de tup bebek uzmani dediki insan vucudu tek bebege programlanmis hastalar bize ikiz istiyoruz die geliyor hep biz hayir diyoruz dedi. Bazen istemeden ikiz oluyo vd cok zor bi hamilelik geciriyorlar dedi. Uzulme diyecem ama tabi uzuluyorsun umarim bu olacak olan bebegini saglikla kucagina alirsin:)

Sagol canim,evt cok zorluklar yasadim,insaAllah bu tek olur zamaninda dogar saglikli olur benim olur,alirim kucagima aminnnn:)

Sagol canim,evt cok zorluklar yasadim,insaAllah bu tek olur zamaninda dogar saglikli olur benim olur,alirim kucagima aminnnn:)
Canım bebişin tutunmuş sanırım Tebrik ederim sağ sağlim kucagına alırsın inşallah senin adına cok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…