hayirli olsun :) allah anali babali babaanneli buyutsun insallah
ağzı büzüşesice..!
o nasıl lafmış oyle..
neyse kaynanandan kurtuldun demektır;sevmeye gelmez
bakmazsa bakmasın
sanki o bakmazsa doğurmayacaksın bebeğini
terbiyesize bak
Allah analı babalı tez zamanda kavusmayı nasıp etsın
kaynanaya bısey demıcem ban yıyebılırım :) anladınız sız onu
evet canım hayırlıysıyla doğururuz inşallah :) annem ne düşünürse düşünsün ister sevsin ister sevmesin ama ben prensesimi daha şimdiden çok ama çoook seviyorum ben ve babası çok ama çoook seviyoruzzz ÇOK ŞÜKÜR RABBİME
kaynanan baya bencilmiş sağlıklı bir torun nasip etsin demiyor da... boşver onu canım
kızını sağlıkla kucağına alırsın inşallahamin[
tek oğlu var bi kızı olmuş ölmüş başka yok ama kız çocuğuna bakması zor büyütmesi zor ben oğlum olduğu iin hiç pişmanlık duymadım derdi . bende için için hep üzülürdüm . şükürler olsun YÜCE RABBİME bugüne getirdi hayırlısıyla bide doğum yaptıkmı babamızla benden mutlusu iyisi yok gibi :)
AMİN İNŞALLAH çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :) YÜCE RABBİM herkesin gönlüne göre nasip etsin
güzel günlerde sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah bebeğini
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
tabi bana da
amın dogru zamanda ve dogru kısıyle banada nasıp etsın allah 'ım
inşallah canım inşalllaaahhhhhhhhhhh yüce rabbim gönlüne göre tez zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip eder :)
Benimki de erkek bebeğim olursa bakmazmış. Bıkmış öküzlerden.Ama seninki gerçekten uyuzmuş ya tombul iştahlı oğlan başka siparişi varmıymış Güle güle büyüt bebeğini
tatlım rabbim analı babalı büyütsün gerisi mühim değil bosver sen o kendını bılmezı.madem kız olunca çok görmeyeceksin o cadıdan kurtulmuş say kendini bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?