Doğuma Hazırlık herkese inat kv ye inat İNŞALLAH dünyalar tatlısı bi kızım olacak

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zeytinse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.184
692
53
cinsiyet önemli değil önce sağlık sıhhat RABBİM eli ayağı düzgün aklı sağlığı yerinde hayırlı evlatlar versin ama oğlan olsun tombul iştahlı oğlan olursa bakarım. kız olursa bakmam diyen kayınvalideme inat YÜCE RABBİM çok ŞÜKÜR kız evlat verdi :) hayırlısıyla sağ salim günü gelince de doğurduk mu ee daha ne olsun

Son düzenleme:
hayirli olsun :) allah anali babali babaanneli buyutsun insallah

ağzı büzüşesice..!
o nasıl lafmış oyle..
neyse kaynanandan kurtuldun demektır;sevmeye gelmez

bakmazsa bakmasın
sanki o bakmazsa doğurmayacaksın bebeğini
terbiyesize bak

ağzı büzüşesice..!
o nasıl lafmış oyle..
neyse kaynanandan kurtuldun demektır;sevmeye gelmez

bilmiyorum gelir mi gelmez mi :) teyzeme baktırmayı düşünüyorum şimdilik ya hayırlısı artık ama doktorum ilk 12 de kız dedi bu seferde tekrar tekrar sordum değişmemiş demi kız demi diye yok değişmemiş kız deyince içimden olduğum yerde göbek atmak geldi kayınvalidem de yanımdaydı :)) doktorum teyze galiba sen erkek istiyordun dedi sohbette yok evladım hayırlısı dedi ama pek gönülsüz dedi .RABBİM önce hayırlısını nasip etsin ama bu erkek muhabbeti canımı baya bi sıkmıştı şimdi çok mutluyum ve halimden gayet memnunum

Allah analı babalı tez zamanda kavusmayı nasıp etsın
kaynanaya bısey demıcem ban yıyebılırım :) anladınız sız onu

bakmazsa bakmasın
sanki o bakmazsa doğurmayacaksın bebeğini
terbiyesize bak

evet canım hayırlıysıyla doğururuz inşallah :) annem ne düşünürse düşünsün ister sevsin ister sevmesin ama ben prensesimi daha şimdiden çok ama çoook seviyorum ben ve babası çok ama çoook seviyoruzzz ÇOK ŞÜKÜR RABBİME

kaynanan baya bencilmiş sağlıklı bir torun nasip etsin demiyor da... boşver onu canım
kızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin

Allah analı babalı tez zamanda kavusmayı nasıp etsın
kaynanaya bısey demıcem ban yıyebılırım :) anladınız sız onu

AMİN İNŞALLAH çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :) YÜCE RABBİM herkesin gönlüne göre nasip etsin

güzel günlerde sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah bebeğini
rabbim isteyen herkese nasip etsin
tabi bana da

Benimki de erkek bebeğim olursa bakmazmış. Bıkmış öküzlerden. Ama seninki gerçekten uyuzmuş ya tombul iştahlı oğlan başka siparişi varmıymış Güle güle büyüt bebeğini

güzel günlerde sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah bebeğini
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
tabi bana da

inşallah canım inşalllaaahhhhhhhhhhh yüce rabbim gönlüne göre tez zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip eder :)

Benimki de erkek bebeğim olursa bakmazmış. Bıkmış öküzlerden. Ama seninki gerçekten uyuzmuş ya tombul iştahlı oğlan başka siparişi varmıymış Güle güle büyüt bebeğini

evet canım tombul iştahlı bi erkek :) eşim öyle de .
içime oturmuştu bu sözü çok gücüme gitti ama karşılık vermemiştim kırmamak adına İLAHI ADALET bu olsa gerek .teşekkür ederim iyi dileklerin için RABBİM HERKESE NASİP ETSİN :)

tatlım rabbim analı babalı büyütsün gerisi mühim değil bosver sen o kendını bılmezı.madem kız olunca çok görmeyeceksin o cadıdan kurtulmuş say kendini bence:)

tatlım rabbim analı babalı büyütsün gerisi mühim değil bosver sen o kendını bılmezı.madem kız olunca çok görmeyeceksin o cadıdan kurtulmuş say kendini bence:)

ah nerde o günler :) amin tatlım inşallah bebeğimizi sağ salim doğurmayı ve büyütmeyi nasip eder yüce rabbim. ilahi adalet mi desem rabbim kalbimin nasıl kırıldığını gördü de yüzüme güldü mü desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…