herkese merhaba canlarım yenı uye oldum yardımlarınızı bekliyorum.

melomelomelo

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
160
70
8
41
merhabalar
iyki böyle siteler , iyki sizler gibi duyarlı insanlar var diyerek söze girmek istiyorum.
benım bu 14 subatan önce tanıstıgım biri var.erkek arkadasım.ama ilk gunden sev evlenilicel birisin ama birbirimize altı ay kadar tanıma zamanı verelim demişti.sonraki davranısları buna inandırmıstı onuda bastan demek istedim.herneyse bu kişiyi tanıtmam gerekirse 30 yasında annesiyle yasayan,babasını kaybetmiş ve bir çok meslek turuyle ugrasan cok cevresi olan biri.az önce içimden gelerek birşey yaptım.ama sevgimden.benımde yasım otuz belki size cocukca gelebilir ama bian yapmak istedim nolur kızmayın yargılamayın.gerci böyle bi durumda olmayabilir neyse.whatsup ta durum kısmında kendi adım yazıyordu onun yanına sevgilimin ıkı adı var onların bas harfini koydum sadece bas harfini koyup kalp yaptım.sonrada aramızdaki dialogları yazıyorum.dedim dedim demek istemediğim için dialog seklinde yazıcam.

ben: İsmimim yanında güzel durdun :)
o: ben sevmem ama böyle seyleri sil yavrum onu

ben:kim bilecek nedenmiş
o: bilmesinden değil sevmediğim için dedim yavrum
ben:sildim.sevmeme nedeni ne bana karşı duygularınlamı alakalı yoksa baska birşeymi
o: ya ne aalakası var onunla
ben:tamam sildim gördüğün gibi
o: ne suratı bu?
ben:ne suratı alısık olmadıgım bir tavırdı sadece.sıkıntı yok saygı duyuyorum.duyguları hareketler belirler zaten oda zamanla anlasılır .sen nerdesin napuyorsun dedim cunku işi gereği surekli il dısında.sorumada ankaradayım diye cevap verdi

anlayamadım.kendimce kırıldım üzüldüm az morelım bozuldu.zaten dun geceden baska seylere canım sıkkındı.mutlu olmak istedim bian gereksizce cocukca yapmıs olabilirim.ama böyle birşey diceni zannetmemiştim.simdi diyeceksiniz belkide neden o kadar nazik davrandın ya da daha sert birşey söylemedin.ıkı nedeni var direk kestim konuyu yuzyuze gelınce bunu deseliyeceğim.tartısma yaratmak istemedim cunku erkekler hemen sıkılmaya baslıyor.2.seviyorum cok o nedenle.beni anlıcanızı umuyorum bu konudaki dusuncelerinizi merak ediyorum.bazı erkekler için böyle seyler demesi normalmidir yasayanınız oldumu?ne tepki vermeliyim yuzyuze gelince ne demeliyim bilmiyorum.önemsiz birsey takma dersenizde o yönde dusuneceğim saygılar sevgiler..

Bence sevmeyecek nevar bunda yani bas harflrini yazsmissin banada anormal geldi boyleseyleri sevmezmis yesinler yalanini, dersin ulu orta birsey yayinladin

Walla bana da anormal gelmedi ya alt tarafı bas harfini yazmissin neresi çocukça ki . Ya kizma ama bence bu çocuk sana ilgisiz bunda abartılacak bisey yok sil demesine gerekte yok zaten Uslubuda çirkin geldi bana yavrum ne ya Ve son bisey dicem bu çocuk veya başkası farketmez tepkini ilkinde belli ettin ettin sonra konusurim falan geç bunları anlamaz ayılar hemde ilk tepkiler önemlidir domur olur haa bu boyleymis tmm der kabullenir ama bu salaga yol ver canım değmez

Erkek arkadaşının yaptığı kesinlikle anlamsız bir hareket.. Zaten ismini yazmadın ki. Sadece baş harflerini yazmışsın. Siz normalde ilişkinizi gizli mi yaşıyorsunuz. Kimse bilmiyor mu arkadaş çevrenizde falan?
İkinci konu "yavrum" nedir ? Canım ,hayatım ,bitanem dururken yavrum biraz tuaf .
Genelde pis adamlar kullanır...

öncelikle 2-3 aylık bir ilişkiniz var anladığım kadarıyla.

lütfen çok seviyorum ölüyorum bitiyorum gibi hisler içine girmeyin. az biraz zaman geçsin ilişki otursun öyle sevin :))) şaka bi yana şimdi de sevin ama kaptırmayın çok kendinizi.

adam henüz bazı şeyler için erken olduğunu düşünüyor olabilir. sizin kadar bağlanmamış olabilir. 6 ay birbirimizi tanıyalım demiş o zamana kadar böyle millete duyurmalı adımlar atmak istemiyor olabilir. sizi ciddiye almıyor zaman geçirmek istiyor olabilir.. yani olabilir de olabilir..

bana da saçma geliyor ne yalan söylim öyle kalpler ismin baş harfleri çiçekler böcekler.. liseli olsanız neyse de 30 yaşında insanlar bilemedim..

Aferim akıllı adammış.

Sevginizi yada sevgiliniz olduğunu millete ilan etmeden de yaşayabilirsiniz. Bu ne sizi sevmiyo yapar,ne karşıdakini.

Ben üniversiteden bugüne kadar,yani 20 yaşımdan beri hiç bi sevgilimin fotoğrafını dahi sosyal medyaya koymuş insan değilim, fotoğrafımın konulmasını da istemedim. Ki hepsini de sevdim.

Fotoğraf koymak sorun değil de, ileti yazmak ne ya? Çocukmusunuz?

verdiği tepki olumlu anlamda çok anlamsız, olumsuz anlamda çok anlamlı! yani bence size karşı duygularında boşluk var

öte yandan ben şu 3 noktaya çok takıldım
"ilk gunden sev evlenilicel birisin ama birbirimize altı ay kadar tanıma zamanı verelim demişti"
bu yani o kadar saçma birşey ki. nereden anlamış sizin evlenilecek biri olduğunuzu ilk günden? hala, gerçekten böyle laflara inanıyor musunuz? şimdi bana, ama ben şöyleyim böyleyim yazmayın. evlilik bambaşka bir olay.

sen nerdesin napuyorsun dedim cunku işi gereği surekli il dısında.sorumada ankaradayım diye cevap verdi
ilişki ne kadar kısa süredir sürüyor olursa olsun
insan sevgilisinin nerede olacağını bilmez mi? önceden haberi olmaz mı? sevgililer birbirlerine, şehir dışına çıkarken "ben yarın şuraya gidiyorum" diye haber verir. böyle bir samimiyet yoksa o ilişkide boşluk vardır.

"tartısma yaratmak istemedim cunku erkekler hemen sıkılmaya baslıyor"
"tartışma yaratmak" ile haklı olduğunuzda "tepki vermek" arasında büyük fark var. "tartışma yaratmak" ile "gerçekleri görüp, konuşmak istemek" arasında fark var.
bakın bu mantıkla devam ederseniz kendinizi çok ezdirirsiniz. BDV'de açılan konuları bir okuyun. Yuttum, sustum, ses çıkartmadım...ama hepsinin sonu mutsuzluk.
adam sıkılmasın diye tepki vermek yerine susmak!
ne değerli bu adamlar yahu.
aman bir yere kaçmasınlar, aman ne yapın edin elinizde tutun, onlar istediğini yapsın, kadınlarımız "ya benden sıkılırsa"
yahu bırakın, böyle bir sebepten sıkılıyorsa sıkılsın sizden. siz de yolunuza bakarsınız.
bu kadar eğilip bükülmeyin, kendinizi hiçe saymayın! hele ki 2,5 aydır tanıdığınız biri için!
o düşünüyor mu ya benden sıkılırsa diye??? niye o endişe duymuyor "acaba kırdım mı" diye???

yazmadan geçemeyeceğim 30 yaşında olduğunuza inanasım gelmedi...

bir erkek sevip sahipleniyorsa dunya bilsin gorsun ister....
cok sacma, bence size deger vermiyor gercek anlamda , bir harf yani onu ne ilgilendirir ondan izinmi alacksiniz...
bu adam icin hic birseye degmez yani....

İyi de adam gayet güzel tatlı dille istemediğini söylemiş. Kötü bişey dememiş, kızmamış, bağırıp çağırmamış.
Şu an eşim yapsa öyle bişey hayatım kaldırırmısın onu ordan derim ben de. Bu ne eşimi sevmediğim anlamına gelir, ne duygularımın yoğun olmadığı. Sadece durumdan, yapılan şeyden hoşlanmadığımı belirtmiş olurum.
Neden bu kadar takıldınız anlamadım.

hoşlanmıyordur belki
bu çok problem değil bence. asıl sorun 3 ayda bukadar körkütük aşık olmanız temkinli olmakta fayda var, sevin, değer verin ama 3 ayda aman aman bir aşk olması normal değil

1- "sen evlenilecek birisin ama 6 ay zaman verelim" çok saçma değil mi? zaman vermek tamam anlarım da 6 ay gibi keskin bir süre vermek neden?
2- sizin whatsap durum yazınızdan ona ne? kendisi yapmayabilir tamam, ama sizin yazınıza neden karışıyor?
3- siz neden o sevmiyor diye kendi durum yazınızı siliyorsunuz? sen sevmiyorsan yazma ama ben yazarım sana ne, demek paşa efendi sıkılmasın diye tartışma yaratmaktan kaçınmak değil, onun karşısında kendinizi ve isteklerinizi yok saymak demek.
4- adamı rahatlığa alıştırmışsınız da illa rahat bırakırsam kaçmaz, sıkılırsa kaçar düşüncesi pek doğru değil. adamı bu kadar rahat bırakırsanız da kaçar. şehir dışı giden birisi ise gitmeden evvel bir zahmet arayacak haber verecek, sizin sormanızı beklemeyecek. bir ilişki bunu gerektirir bence.

Bence 30 yaş paniğiyle olmayacak birine kapilmissin. Adam baştan sağlam girmiş evlenilecek birisin falan o yaşta birini iyi baglar bu giriş, sonrasını koyvermis nerde olduğunu bile bilmiyorsunuz.

Bir heves edip oyle yapmis olabilirsiniz bu cok normal, ben evli oldugum halde esimin hala whatsup durumunda basharflerimiz durur. Sevgili oldugumuzdan beri, tabi suan dusunuyorum o kadar onemlimi degil. Ama sevgiliyken insan ozeniyor, bunu guzel bir sekilde sevgilinizle konusabilirsiniz

Bence 30 yaş paniğiyle olmayacak birine kapilmissin. Adam baştan sağlam girmiş evlenilecek birisin falan o yaşta birini iyi baglar bu giriş, sonrasını koyvermis nerde olduğunu bile bilmiyorsunuz.
Konu sahibi 30 yaşında değil ki erkek arkadaşı 30 yaşında yoksa ben mi yanlış anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…