- 3 Aralık 2014
- 160
- 70
- 8
- 41
- Konu Sahibi melomelomelo
-
merhabalar
iyki böyle siteler , iyki sizler gibi duyarlı insanlar var ..............ama ilk gunden sev evlenilicel birisin ama birbirimize altı ay kadar tanıma zamanı verelim demişti.sonraki davranısları buna inandırmıstı onuda bastan demek istedim......................tartısma yaratmak istemedim cunku erkekler hemen sıkılmaya baslıyor.2.seviyorum cok o nedenle.beni anlıcanızı umuyorum bu konudaki dusuncelerinizi merak ediyorum.bazı erkekler için böyle seyler demesi normalmidir yasayanınız oldumu?ne tepki vermeliyim yuzyuze gelince ne demeliyim bilmiyorum.önemsiz birsey takma dersenizde o yönde dusuneceğim saygılar sevgiler..
Konu sahibi 30 yaşında değil ki erkek arkadaşı 30 yaşında yoksa ben mi yanlış anladım?Bence 30 yaş paniğiyle olmayacak birine kapilmissin. Adam baştan sağlam girmiş evlenilecek birisin falan o yaşta birini iyi baglar bu giriş, sonrasını koyvermis nerde olduğunu bile bilmiyorsunuz.
Benim de yaşım 30 yazıyor konu içeriğinde.Konu sahibi 30 yaşında değil ki erkek arkadaşı 30 yaşında yoksa ben mi yanlış anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?