- 9 Mart 2016
- 201
- 240
- 33
- Konu Sahibi melomelomelo
-
Evet doğru pardon ben atlamışım orayı.Benim de yaşım 30 yazıyor konu içeriğinde.
Canim madem sevgine yakiştiramamiş laik değil neden sana teklif etmiş buda soru işareti, Şimdiden okuz oldugunu sana bildiriyorsa fazla yol almadan siyril derim kendimcesevgine layık değilim diyor sana net.ben senin kadar istekli değilim diyor.sana haksızlık ediyorum ama ben öküzün tekiyim diyor.en en en öküz erkek bile sevdiğinin bu tür hareketlerine kayıtsız kalmaz flört dönemlerinde.
Ben, seven tüm dünya bilsin ister durumuna hiç katılmıyorum. Ben mahremime çok önem veririm mesela. Erkekte de buna önem veren adamı taktir ederim. Aşkımdan ölsem de hiç yedi düvele duyurmak gelmedi içimden mesela, bu benim sevgimin sorgulanmasını gerektirmez, aksi de geçerli haliyle. Bilakis tuhaf geliyor bana öyle sosyal medyada abartılı paylaşımlar, göze sokmak ister gibi algılıyorum. Hele ki ilişkiler yeniyse .. Gerçi buradaki durum farklı, bence adama sadece çocukça gelmiş. Çünkü sadece bir harf söz konusu.bir erkek sevip sahipleniyorsa dunya bilsin gorsun ister....
cok sacma, bence size deger vermiyor gercek anlamda , bir harf yani onu ne ilgilendirir ondan izinmi alacksiniz...
bu adam icin hic birseye degmez yani....
yavrum ne yaa
tecavüzcü çoşkun gibi.
Bir de aslında ben şu şehir dışında olma mevzusunu da anlamamışım. Normalde aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? Giderken hiç haber vermiyor mu? Çok mu mobil sürekli dolaşıyor mu? Ama yüz yüze görüşüyorsunuz değil mi? Yoksa sürekli uzak şehir ilişkisi şeklinde mi?merhabalar
iyki böyle siteler , iyki sizler gibi duyarlı insanlar var diyerek söze girmek istiyorum.
benım bu 14 subatan önce tanıstıgım biri var.erkek arkadasım.ama ilk gunden sev evlenilicel birisin ama birbirimize altı ay kadar tanıma zamanı verelim demişti.sonraki davranısları buna inandırmıstı onuda bastan demek istedim.herneyse bu kişiyi tanıtmam gerekirse 30 yasında annesiyle yasayan,babasını kaybetmiş ve bir çok meslek turuyle ugrasan cok cevresi olan biri.az önce içimden gelerek birşey yaptım.ama sevgimden.benımde yasım otuz belki size cocukca gelebilir ama bian yapmak istedim nolur kızmayın yargılamayın.gerci böyle bi durumda olmayabilir neyse.whatsup ta durum kısmında kendi adım yazıyordu onun yanına sevgilimin ıkı adı var onların bas harfini koydum sadece bas harfini koyup kalp yaptım.sonrada aramızdaki dialogları yazıyorum.dedim dedim demek istemediğim için dialog seklinde yazıcam.
ben: İsmimim yanında güzel durdun :)
o: ben sevmem ama böyle seyleri sil yavrum onu
ben:kim bilecek nedenmiş
o: bilmesinden değil sevmediğim için dedim yavrum
ben:sildim.sevmeme nedeni ne bana karşı duygularınlamı alakalı yoksa baska birşeymi
o: ya ne aalakası var onunla
ben:tamam sildim gördüğün gibi
o: ne suratı bu?
ben:ne suratı alısık olmadıgım bir tavırdı sadece.sıkıntı yok saygı duyuyorum.duyguları hareketler belirler zaten oda zamanla anlasılır .sen nerdesin napuyorsun dedim cunku işi gereği surekli il dısında.sorumada ankaradayım diye cevap verdi
anlayamadım.kendimce kırıldım üzüldüm az morelım bozuldu.zaten dun geceden baska seylere canım sıkkındı.mutlu olmak istedim bian gereksizce cocukca yapmıs olabilirim.ama böyle birşey diceni zannetmemiştim.simdi diyeceksiniz belkide neden o kadar nazik davrandın ya da daha sert birşey söylemedin.ıkı nedeni var direk kestim konuyu yuzyuze gelınce bunu deseliyeceğim.tartısma yaratmak istemedim cunku erkekler hemen sıkılmaya baslıyor.2.seviyorum cok o nedenle.beni anlıcanızı umuyorum bu konudaki dusuncelerinizi merak ediyorum.bazı erkekler için böyle seyler demesi normalmidir yasayanınız oldumu?ne tepki vermeliyim yuzyuze gelince ne demeliyim bilmiyorum.önemsiz birsey takma dersenizde o yönde dusuneceğim saygılar sevgiler..
benim kastim orda burda kendini teshir etmek degil zaten...bende kesinlikle kullanmiyorumm sosyal aglar falan...esim whatsappina bile benim resmimi hayatta koymadi koymazdi bende talep etmem...Ben, seven tüm dünya bilsin ister durumuna hiç katılmıyorum. Ben mahremime çok önem veririm mesela. Erkekte de buna önem veren adamı taktir ederim. Aşkımdan ölsem de hiç yedi düvele duyurmak gelmedi içimden mesela, bu benim sevgimin sorgulanmasını gerektirmez, aksi de geçerli haliyle. Bilakis tuhaf geliyor bana öyle sosyal medyada abartılı paylaşımlar, göze sokmak ister gibi algılıyorum. Hele ki ilişkiler yeniyse .. Gerçi buradaki durum farklı, bence adama sadece çocukça gelmiş. Çünkü sadece bir harf söz konusu.
benim kastim orda burda kendini teshir etmek degil zaten...bende kesinlikle kullanmiyorumm sosyal aglar falan...esim whatsappina bile benim resmimi hayatta koymadi koymazdi bende talep etmem...
o soz kaliplasmis soz oldu bilsin gorsun ister.. gosteren pekde erkek gelmez bana...
ama harf icin oyle tepki vermesi sacma. kinu sahibinin cevresinde kim varsa bilsin kalbinin dolu oldugunu...demek istiyorki bana cokda umut baglama...ben burdan bunu anliyorum....
bana demiyorsunuz herhalde dimiCanim madem sevgine yakiştiramamiş laik değil neden sana teklif etmiş buda soru işareti, Şimdiden okuz oldugunu sana bildiriyorsa fazla yol almadan siyril derim kendimce
evet dogru dusunuyorsunuz bencede...Anladım..
Yine de zaten ilişki çok yeni, umut bağlamamalı bence konu sahibi zaten. Erkek umut bağlama demek istemese bile kadın hemen hayaller kurmamalı, erkek ne tavır takınırsa takınsın. Ama adam belki de sadece çocukça buldu.. O da olabilir. Bence de çocukça bunlar neticede.. Düzgünce söylenebilir karşıdakine.
Bir de ben daha ilişkinin başında evlilik diyen adamdan korkarım. Gerçekten evlenmeyi istese de korkarım. Daha dün bir bugün iki derim. Ve tırıs tırıs kaçarım o adamdan ne yalan söyleyeyim. Yapmışlığım da vardır. İnsanlar zaman içinde bağ kurar da bunları konuşur neticede. Her şeyin bahsinin bir zamanı var. Sağlıklısı budur gibi geliyor. Yine de bir çok kadın nedense erkeğin ağzından evlilik kelimesi çıksın ya da çıkmasın hemen evlilik hayalleri kurmaya başlıyor ya da kendini kaptırıyor zaten. Bunu tehlikeli buluyorum gerçekten. Adamın tavrından çok konu sahibinin bu kadar kendini kaptırmasını tehlikeli buldum. Güzelce flört etse, biraz tanımaya çalışsa, hemen çok seviyorum aşığım ruh haline girmese daha iyi..
Yani aslında, adamın şimdiki tavrından çok işin en başında evlilik sözü etmesini tuhaf buldum ben bu konuda.
Alemsiniz 24 yaşındaymışsınız hem de dahaevet dogru dusunuyorsunuz bencede...
ama yasin verdigi seyden olabilir oyle demesi..
bende esime ilk bulustugumuzda laylaylom yapacak yasta degiliz demistim
halbuki 24 yasindaydimoda onaylamisti..
tabi benim demedeki amacim benimle vakit geciririm diye dusunmesin, iste takiliriz oyle gibisinden dusunmesin diyeydi
yok gizli değil surekli sehir dsında işi için o nedenle görüşemedik ıkı sefer görüştük ıkı ayda bende sehir dısına fln gittiğim için denk gelemedik.ilk tanıstgımız gun bana nette ya da ilişkisini herkese gösterme taraftarı olmadını sevmedini söylemişti gerekce olarakta benım özelim bana kalır dedi.daha milletin içine giricek fırsatımız olmadı.bi girseydik ordaki tavırlarına bakardım bana yaklasımlarına tanıtmasına ama sanırım en son ihtimalle bunu yapıcam..Erkek arkadaşının yaptığı kesinlikle anlamsız bir hareket.. Zaten ismini yazmadın ki. Sadece baş harflerini yazmışsın. Siz normalde ilişkinizi gizli mi yaşıyorsunuz. Kimse bilmiyor mu arkadaş çevrenizde falan?
İkinci konu "yavrum" nedir ? Canım ,hayatım ,bitanem dururken yavrum biraz tuaf .
Genelde pis adamlar kullanır...
evet dun bir kaç erkeğe sordum böyle bayanın yapması benı cok rahatsız etmez dedi.kendi kendime dusundum ben bunu kıme derdim diye.hiç sevmediğim tahammul edemedim birinin sevgiyi bu kdr abartıp oraya yazmasından rhtsız olurdum.sordum okudugun gibi oda diyorki ne alakası vr onunla.en son care karsıma alıp yol vericem ya da benle olan ciddiyetini sorucamsevgine layık değilim diyor sana net.ben senin kadar istekli değilim diyor.sana haksızlık ediyorum ama ben öküzün tekiyim diyor.en en en öküz erkek bile sevdiğinin bu tür hareketlerine kayıtsız kalmaz flört dönemlerinde.
evet işte senınde dediğin bu sebeple gerçekten sevmiyor olabilce ihtimalinide dusunerek.karsıma alıp benle olan ciddiyetini sorucam net bir cvp alıp ya yoluma bakıcam ya da onla devam edicez.tesekkurler sıcak yorumun içinnnöncelikle 2-3 aylık bir ilişkiniz var anladığım kadarıyla.
lütfen çok seviyorum ölüyorum bitiyorum gibi hisler içine girmeyin. az biraz zaman geçsin ilişki otursun öyle sevin :))) şaka bi yana şimdi de sevin ama kaptırmayın çok kendinizi.
adam henüz bazı şeyler için erken olduğunu düşünüyor olabilir. sizin kadar bağlanmamış olabilir. 6 ay birbirimizi tanıyalım demiş o zamana kadar böyle millete duyurmalı adımlar atmak istemiyor olabilir. sizi ciddiye almıyor zaman geçirmek istiyor olabilir.. yani olabilir de olabilir..
bana da saçma geliyor ne yalan söylim öyle kalpler ismin baş harfleri çiçekler böcekler.. liseli olsanız neyse de 30 yaşında insanlar bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?