herkese merhaba canlarım yenı uye oldum yardımlarınızı bekliyorum.

Bund rahatsız olunucak bişey yok bence. Ama olgun olmak konusunda hassas takıntıları varsa ve sizinde yaşlarınız itibariyle hep olgun davranmanızı bekleyen bir adamsa, profilinizdeki harf,kalp olayını mantıksız bulmuş olabilir. Yani ben olsam garipsemezdim ama var böyle etrafımda tanıdığım 2 kişi çok olgunluğa önem veren, çocuk gibi olmasın asil olsun gibi beklentileri olan. O sebepten görüştüğünüz kişiyide yargılamıyorum.

Sorun o harfi koydun koymadın değil de 6 ayda tanıyıp evlenelim mevzusu bence. Yani yanlış anlamış olabilirim ama kimseyi 6 aylık tanımayla evlenme kararı almayın derim. Tabi baştan niyet belli etmişsiniz anlıyorum ama bence gereksiz. İsterseniz 40 yaşında olun. Sakın yaş kaygısına düşmeyin. İyice bir tanıyın derim karşınızdaki kim olursa. Daha şimdiden çok seviyorum diye de de telkinde bulunmayın kendinize, böyle diye diye iyice bağlarsınız kendinizi. Tanımaya çalışıyorum, evleneceğiz diye bir şart yok diyin sürekli kendinize. Daha sağlıklı yaklaşırsınız ilişkinize.

Bir de kavga etmeyin bence gelince, bu konuyu gündeme getirmekle bir sonuca varacağınızı düşünmedim, siz gözlemleyin ilişkinizi. Baş harfini profil ismine koymanız çocukça gelmiş olabilir pekala. Bu tarz şeyleri bir insan sevmeyebilir. Söylemek, iletişim kurmak iyidir. Önce siz söylemişsiniz, fırsattan istifade sevmediğini söylemiş. Siz söylemeden fark etti demeye gerek yok, dedi belki. Ama konusu açılınca bir insan fikrini söyleyebilir. Evet çocukça ama sizi kınamıyorum. İnsan çocukça şeyler de yapabilir, sadece karşınızdaki kişi bundan hoşlanmamış o kadar, hoşlanmak zorunda değil. Yavrum kelimesini de yadırgayanlar olmuş ama bana tuhaf gelmedi, benimki de yavrucum ya da yavrum der, genelde benim canım bir şeye sıkkınken şefkat gösterecekken kullanır, ya da bir şeye itiraz ederken beni kırmak istemiyorsa, özenli konuşmaya çalışırken otomatik diyiverir. Yani diyaloglar okunurken tuhaf kaçabilir ama konuşmanın olağan akışı içindeyken öyle tecavüzcü coşkun replikleri gibi durmuyor hiç, onu söyleyeyim dedim

Canim madem sevgine yakiştiramamiş laik değil neden sana teklif etmiş buda soru işareti, Şimdiden okuz oldugunu sana bildiriyorsa fazla yol almadan siyril derim kendimce

bir erkek sevip sahipleniyorsa dunya bilsin gorsun ister....
cok sacma, bence size deger vermiyor gercek anlamda , bir harf yani onu ne ilgilendirir ondan izinmi alacksiniz...
bu adam icin hic birseye degmez yani....
Ben, seven tüm dünya bilsin ister durumuna hiç katılmıyorum. Ben mahremime çok önem veririm mesela. Erkekte de buna önem veren adamı taktir ederim. Aşkımdan ölsem de hiç yedi düvele duyurmak gelmedi içimden mesela, bu benim sevgimin sorgulanmasını gerektirmez, aksi de geçerli haliyle. Bilakis tuhaf geliyor bana öyle sosyal medyada abartılı paylaşımlar, göze sokmak ister gibi algılıyorum. Hele ki ilişkiler yeniyse .. Gerçi buradaki durum farklı, bence adama sadece çocukça gelmiş. Çünkü sadece bir harf söz konusu.

yavrum ne yaa
tecavüzcü çoşkun gibi.
Aynen ya tam ben yazicaktim yorumunu gordum.
Dialoglari okurken gozumde canlanan tablo;
ropdosambiriyla nuri alco bir kadeh uzatiyor sevgilisine ve ekliyor "ne alakasi var yavrum"

Yavrum nedir yaa

Konu sahibi bu kadar bir veriyle iliski dinamiklerinizi cozemeyiz ki

Bir de aslında ben şu şehir dışında olma mevzusunu da anlamamışım. Normalde aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? Giderken hiç haber vermiyor mu? Çok mu mobil sürekli dolaşıyor mu? Ama yüz yüze görüşüyorsunuz değil mi? Yoksa sürekli uzak şehir ilişkisi şeklinde mi?

bende evlilik dışında nişanlılık bile olsa hoşlanmam ve arkadaşlarımı uyarırım ben seviyorum bana göre sakınca yok derler uzatmam o yüzden
ama bana göre de
yazılmamalı
ayrıca sevgisinden emin değil diyorsunuz... adam sizin çevrenizin göbeğinde yaşamıyordur, oraya harf yazmanız onu ya da çevresini değil sizin çevrenize ilan olur....
bence yazmayın dünyanın binbir türlü hali var yarının kime garantisi var

benim kastim orda burda kendini teshir etmek degil zaten...bende kesinlikle kullanmiyorumm sosyal aglar falan...esim whatsappina bile benim resmimi hayatta koymadi koymazdi bende talep etmem...
o soz kaliplasmis soz oldu bilsin gorsun ister.. gosteren pekde erkek gelmez bana...
ama harf icin oyle tepki vermesi sacma. kinu sahibinin cevresinde kim varsa bilsin kalbinin dolu oldugunu...demek istiyorki bana cokda umut baglama...ben burdan bunu anliyorum....

Anladım..

Yine de zaten ilişki çok yeni, umut bağlamamalı bence konu sahibi zaten. Erkek umut bağlama demek istemese bile kadın hemen hayaller kurmamalı, erkek ne tavır takınırsa takınsın. Ama adam belki de sadece çocukça buldu.. O da olabilir. Bence de çocukça bunlar neticede.. Düzgünce söylenebilir karşıdakine.

Bir de ben daha ilişkinin başında evlilik diyen adamdan korkarım. Gerçekten evlenmeyi istese de korkarım. Daha dün bir bugün iki derim. Ve tırıs tırıs kaçarım o adamdan ne yalan söyleyeyim. Yapmışlığım da vardır. İnsanlar zaman içinde bağ kurar da bunları konuşur neticede. Her şeyin bahsinin bir zamanı var. Sağlıklısı budur gibi geliyor. Yine de bir çok kadın nedense erkeğin ağzından evlilik kelimesi çıksın ya da çıkmasın hemen evlilik hayalleri kurmaya başlıyor ya da kendini kaptırıyor zaten. Bunu tehlikeli buluyorum gerçekten. Adamın tavrından çok konu sahibinin bu kadar kendini kaptırmasını tehlikeli buldum. Güzelce flört etse, biraz tanımaya çalışsa, hemen çok seviyorum aşığım ruh haline girmese daha iyi..

Yani aslında, adamın şimdiki tavrından çok işin en başında evlilik sözü etmesini tuhaf buldum ben bu konuda.

30 yaşında insanların böyle şeyler konuşması çok garibime gitti.

sizin yaptığınız bence normal. onunda bu tarz şeyler sevmemesi normal.
fakat sil onu yeevrum demesi kesinlikle normal değil. hayır yani dursa ne oluyormuş ?

ayrıca nerdesin diye sorudugunda ankaradayım demesi de skandalmış insan sevgilisinin nerede oldugunu bilmez mi il değişitrmiş adam

evet dogru dusunuyorsunuz bencede...
ama yasin verdigi seyden olabilir oyle demesi..
bende esime ilk bulustugumuzda laylaylom yapacak yasta degiliz demistim
halbuki 24 yasindaydim oda onaylamisti..
tabi benim demedeki amacim benimle vakit geciririm diye dusunmesin, iste takiliriz oyle gibisinden dusunmesin diyeydi

Alemsiniz 24 yaşındaymışsınız hem de daha Yine de bu şekilde denmesini çok garipsemiyorum zaten, kültürel bir şey biraz da onu da kabul ediyorum. Baştan söyleyebiliyor insan, hele ki kadın benim evlenme niyetim var bil diye. Ama bu da ille seninle evleneceğim demek de değil tabi, onu da izah ediyordur insan herhalde tavırlarıyla. Aynı şekilde daha evlenme niyetim yok da diyebilir tabi insan en baştan.

Ama daha baştan çıkıp da birine tam evleneceğim kadınsın tanıyayım seni 6 ay denmesi şüphe uyandırırdı bende. Bu adam nereden kanaat getirdi benim tam evlenecek kadın olduğuma diye kafam bir kurcalanırdı. Ya her gördüğünden etkilenebilen, hiç insan tanımayan, tek derdi kim olursa olsun eli yüzü düzgün bir kadın bulup evlenmek olan bir adam herhalde derim, ya da hiç evlilik niyeti olmadığı halde aklınca gözümü boyamaya çalışıyor gibi düşünürüm

yok gizli değil surekli sehir dsında işi için o nedenle görüşemedik ıkı sefer görüştük ıkı ayda bende sehir dısına fln gittiğim için denk gelemedik.ilk tanıstgımız gun bana nette ya da ilişkisini herkese gösterme taraftarı olmadını sevmedini söylemişti gerekce olarakta benım özelim bana kalır dedi.daha milletin içine giricek fırsatımız olmadı.bi girseydik ordaki tavırlarına bakardım bana yaklasımlarına tanıtmasına ama sanırım en son ihtimalle bunu yapıcam..

evet dun bir kaç erkeğe sordum böyle bayanın yapması benı cok rahatsız etmez dedi.kendi kendime dusundum ben bunu kıme derdim diye.hiç sevmediğim tahammul edemedim birinin sevgiyi bu kdr abartıp oraya yazmasından rhtsız olurdum.sordum okudugun gibi oda diyorki ne alakası vr onunla.en son care karsıma alıp yol vericem ya da benle olan ciddiyetini sorucam

evet işte senınde dediğin bu sebeple gerçekten sevmiyor olabilce ihtimalinide dusunerek.karsıma alıp benle olan ciddiyetini sorucam net bir cvp alıp ya yoluma bakıcam ya da onla devam edicez.tesekkurler sıcak yorumun içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…